Datum

23 juli 2019 17:00

Accommodatie

Onbekend

Vanwege code oranje welke door de KNMI voor de hitte werd afgegeven begon de wedstrijd om 17.00u.

Unitas was beter en creëerden halve kansen en uit vrije trappen lukte het net niet. De tegenstander, leek beter bestand tegen de hitte, werd beter en scoorde met enig fortuin  0-1. Na 12 minuten de eerste drinkpauze. De vier wissels deden het prima, maar uit een terechte penalty en via een corner werd het 0-3.

De “normale” rust werd benut voor opfrissen en de derde periode was gelijk opgaand maar helaas scoorde zij nog een keertje, waar wij in totaal uit 6/7 kansen dat niet wisten te doen.... een prachtige ervaring rijker.

Afscheid van de trainer

Deze bijzonder vriendschappelijke wedstrijd was tevens de afscheidswedstrijd van trainer Michael Boon.  Met een speciaal Unitas shirt voor hem en voor zijn aanstaande zoon een Unitas rompertje en uiteraard de nodige “hugs” werd er afscheid genomen en kan de vakantie beginnen.