Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

UNITAS Jo13-1 BESLIST BINNEN 7 MINUTEN DE WEDSTRIJD TEGEN MOC'17 EN HOUDT DE 3 PUNTEN OP MOLENVLIET (5-2)

UNITAS Jo13-1 BESLIST BINNEN 7 MINUTEN DE WEDSTRIJD TEGEN MOC'17 EN HOUDT DE 3 PUNTEN OP MOLENVLIET (5-2)

Unitas JO13-1

5 - 2

MOC'17 JO13-1

Liam Ridder (afstandschot)
2'
4'
Liam Ridder (afstandschot)
7'
Liam Ridder (schot)
40'
44'

Competitie

Divisie 2 D

Datum

30 oktober 2021 11:00

Scheidsrechter

D. van de Fijnaart

Accommodatie

Sportpark Molenvliet
Bataafsekade 6
4204AX
GORINCHEM
tel. 0183-626618

Vandaag was het een ouderwetse druilerige zaterdagmorgen en speelden onze Roodbroeken wederom een thuiswedstrijd. De wedstrijd tegen MOC'17 stond op het programma. De jongens hadden deze week weer scherp getraind onder trainer Noam.
 
Vandaag misten we Gido nog steeds (wel lekker gesnoept op de bank), maar was het Kasper die het 14-tal compleet wilde maken. Nadat het hoofdveld geruimd was van alle doeltjes kon de jonge en, naar later bleek, prima fluitende scheidsrechter, voor het eerst op zijn fluit blazen.
 
Onze Roodbroeken startten zeer goed en zetten de bezoekers gelijk vast. Al na 2 minuten was het Liam, die bal in het verre hoekie wist te krullen, 1-0. Er was nauwelijks afgetrapt of Unitas had de bal alweer en was het Liam die zijn inzet van de lijn gehaald zag worden, maar ons razendsnelle "duveltje uit het doosje" Julian schoof de rebound zo het goal in, 2-0.
 
Unitas bleef aanzetten en door goed druk zetten kon Max de bal veroveren en op Liam spelen, maar die schoot naast. 2 minuten later was het wel weer raak voor Liam, nadat Julian een mooie pass gaf op hem en Liam de bal wederom in het net krulde, 3-0.
 
Een betere start kun je je als ploeg niet wensen, maar na 10 minuten leek de thuisploeg er wat te makkelijk over te denken en dat kwam ons spel niet ten goede en het werd wat slordiger. In de 23e minuut pakte Hidde nog een schot. Unitas kreeg zelf ook nog kansen en zag  Fabian zijn schot naast gaan en schoot Liam nog op de paal en bleef het 3-0 tot de rust. 
 
De mooiste goal van vandaag werd helaas afgekeurd, maar onze Roodbroeken lieten even een wereldaanval zien, zoals Barcelona speelde toen Ronald Koeman daar nog geen trainer was. Vanaf rechtsachter ging de bal via Hidde naar de linkerkant en via een mooie combinatie door het midden, kwam de bal door een steekbal bij David  op de rechtsbuiten positie terecht die de bal gaf op Liam en die tikte de bal binnen. Het feest ging vanwege vermeend buitenspel niet door, maar dat deed niks af aan de schoonheid van deze aanval. 
 
Unitas wist nog 2x te scoren doordat in de 40e minuut Jayda een slimme steekbal gaf op Liam  die mooi afronde en 3 minuten later Liam zelf via een actie zijn eigen rebound binnen schoot, 5-0.
 
10 minuten voor tijd wist MOC'17 ook een hele mooie goal te maken en de eer te redden, 5-1.
Zowel Fabian als Kasper zagen hun schoten net niet het net ingaan, maar aan de andere kant gebeurde dit wel nog een keer en zo werd de eindstand 5-2 en klimmen onze Roodbroeken naar plek 2 op de ranglijst.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!