Unitas – Groene Ster                         1 – 1

Weer een prachtige zonnige voetbaldag.

De nummer 3 ( Unitas) tegen de nummer 4 (Groene Ster).

Alle ingrediënten voor een spannende wedstrijd.

Bepaalde gedeelten van de wedstrijd waren ook spannend en over het geheel genomen waren de teams aan elkaar gewaagd.

Ook qua kansen was er aan beide kanten wel wat te beleven, maar de doelpunten waren 2 vreemde exemplaren.

De 1-0 van Unitas was een fraaie bal vanaf rechts die over de keeper in de verre hoek waaide. Doelpuntenmaker Everon Pisas in de 51e minuut. Een goal die letterlijk en figuurlijk uit de lucht kwam vallen.

De 1-1 in de 71e minuut was een corner die ver voorbij het doel ging, waar maar één persoon stond : Joey Dekkers . Hij kopte de bal in het doel, althans dat vond de linesman, want met een omhaal trachtte Unitas deze bal nog uit het doel te houden, maar helaas.

Bij Unitas kreeg Medhanie Habtemariam twee dotjes die niet werden verzilverd en aan de andere kant kon keeper Ronald Vlot met een fabelachtige redding redden.

Qua doelpunten, kansen en mogelijkheden was het wat dat betreft ook gelijk opgaand.

Iedereen kon aan het einde vrede hebben met het gelijkspel.

Volgende week speelt Unitas uit bij Quick in Den Haag.