tel. 0162-316622

Zondag 4 december 2022
VV Dongen – GVV Unitas    4 – 2
Het onderaan staande Dongen was deze dag compleet, dus geen blessures en/of schorsingen.
Unitas miste wel een paar spelers, maar dat was na het 1e fluitsignaal van de scheidsrechter niets van te merken.
Frivool trok men ten aanval met goede acties van de beide buitenspelers en in de 10e minuut bracht dat succes toen Elmer de Vries de bal in het dak van het doel schoot en de 0-1 liet noteren.
Dongen rechtte de rug en scoorde uit een vrije trap de 1-1 met een kopbal waar de verdediging van Unitas er niet goed uit zag.
Dongen kreeg het geloof en achterin bij Unitas werd in de 24e en 29e minuut opzichtelijk geblunderd waardoor het ineens 3-1 stond.
Unitas was het helemaal kwijt en Dongen ging steeds beter spelen.
Dat het bij rust nog steeds 3-1 stond was een meevaller want er waren kansen op een grotere achterstand voor Unitas.
Vanuit de kleedkamer bijna kreeg Dongen 2x de kans om uit te lopen.
In de 59e minuut stopte Ronald Vlot een poeier en in de 61e minuut was Raphael Narty weer eens in de buurt van de andere keeper, maar in plaats dat hij scoorde counterde Dongen bekwaam naar de 4-1 in de 62e minuut.
Weer een minuut later kon Robert Mutzers de 4-2 binnen knikken uit een voorzet van Joey Lokasi.
In de 82e minuut kreeg Robert Mutzers toch nog een kans . Twee keer kreeg hij de kans om te scoren: de eerste tegen de keeper en de rebound op de paal.
Daarna was het vuurtje uit aan beide kanten .
Unitas had een off-day vandaag al zag het er soms uit als een day-off.