Unitas Zondag – DEM (Beverwijk)          1 – 1
Druilerig weer, koud en WK voetbal op TV.
Deze laatste competitiewedstrijd vóór de winterstop verdiende heus veel meer publiek dan er kwam opdraven.
De onderlinge confrontaties tussen beide teams laten altijd een spannend en strijdlustig verloop zien.
Unitas was in de eerste helft het gevaarlijkst en kreeg een paar grote kansen via Robert Mutsers en Raphael Nartey, die beiden 2x alléén voor de keeper verschenen maar hem niet konden verschalken.
De rust brak dan ook aan met 0-0.
In de tweede helft werd er wél gescoord. Dat gebeurde in de 54e minuut.
Daniël Alexander kwam op volle snelheid opstomen en gaf de bal tijdig aan Robert Mutsers, die zijn reputatie eer aan deed en bekwaam het balletje in het net schoot. 1-0
2 minuten later was het alweer gelijk. Een directe vrije trap van DEM belandde op de paal en de rebound werd door Jesse Verswijveren binnen gewerkt en dat betekende 1-1.
Na deze goals was het qua kansen aan beide zijden afgelopen. Beide trainers wisselden nog een aantal spelers. Dit veranderde niets aan het spelbeeld.
Bij Unitas stond deze avond Daan Goes in de basis als prima vervanger van aanvoerder Joey Lokasi.  Complimenten voor deze jongen uit de eigen gelederen.
Zoals gezegd was dit de laatste wedstrijd voor de winterstop en beginnen we in januari weer aan het tweede gedeelte uit  bij HSC 21 in Haaksbergen.
Fijne dagen allemaal en tot volgend jaar.