Unitas verliest thuis van Blauw Geel - Unitas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Unitas verliest thuis van Blauw Geel

Unitas verliest thuis van Blauw Geel

Unitas 1 (zon)

1 - 3

Blauw Geel'38/JUMBO (zon)

Competitie

3e divisie Zondag

Datum

12 november 2022 18:00

Scheidsrechter

J.C. Jensch

Accommodatie

Sportpark Molenvliet
Bataafsekade 6
4204AX
GORINCHEM
tel. 0183-626618

Unitas Zondag – Blauw Geel ‘38/Jumbo  - Veghel
Een prachtige zaterdagavond met prima weersomstandigheden en in de kantine een après-ski thema avond en een gezellig samenzijn voor de sponsors van Unitas zorgden voor een gezellige drukte.
Op het veld begon het ook goed, want beide teams speelden in een hoog tempo, combineerden goed en gingen gelijk op in de strijd.
De eerste gevaarlijke kopkans, in de 5e minuut,  kwam van Mauritsio Helstone, maar de keeper kon de bal over tikken.
In de 25e minuut kon Unitas in een scrimmage de bal 3x inschieten, maar het werd uiteindelijk een corner.
In de 36e minuut werd een onbegrijpelijke lange bal van de Unitas achterhoede onderschept en meteen omgezzet in een razandsnelle counter die de 0-1 opleverde door Ben van den Nieuwenhof die iedereen zijn hielen liet zien en onberispelijk afrondde.
Gelukkig liet de gelijkmaker niet lang op zich wachten . Uit een corner scoorde Omar Boulamhayan omdat de verdedigers van Blauw Geel elkaar in de weg liepen .
De rust ging in met een 1-1 stand.
In de tweede helft moest Daan Ruwaard geblesseerd in de kleedkamer achterblijven en hij werd prima vervangen door Euphrates Billy.
Op de een of andere manier werden de ruimtes op het veld steeds groter en dat was meer in het voordeel van Blauw Geel dan van Unitas.
De gasten zijn zeer bedreven in het countervoetbal en zij etaleerden dat in de 59e en 64e minuut toen zij 2x scoorden en de wedstrijd daardoor op slot gooiden.
Unitas kwam deze klap niet meer te boven en Blauw Geel speelde de wedstrijd gemakkelijk uit en had in de counter misschien nog wel meer kunnen scoren.
Helaas voor Unitas werd in de 80e minuut spelmaker Najim Hadouchi met rood weggestuurd na een schermutseling met zijn tegenstander, die er met geel vanaf kwam.
Volgende wedstrijd is ZONDAG bij Gemert om 14.00 uur.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!