Eventjes tweede na de overwinning op TOGB - Unitas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Eventjes tweede na de overwinning op TOGB

Eventjes tweede na de overwinning op TOGB

Unitas 1 (zon)

2 - 1

TOGB (zon)

Competitie

3e divisie Zondag

Datum

29 oktober 2022 18:00

Scheidsrechter

M. Oosting

Accommodatie

Sportpark Molenvliet
Bataafsekade 6
4204AX
GORINCHEM
tel. 0183-626618

Zaterdag 29 oktober 2022
Unitas Zondag – TOGB (Berkel)   2 – 1
Een zachte zaterdagavond zorgde voor een heerlijk verblijf op Molenvliet waar beide teams er vol voor gingen vanaf de start.
TOGB lukte dat aanvankelijk het beste . Er was meer balbezit voor de bezoekers en Unitas moest hard werken om het bij te houden, wat prima lukte overigens.
Er waren voor beide doelen nog geen hachelijke situaties te zien voor het doel  en de eerste echte situatie was aan de kant van TOGB toen Unitas met een fraaie kopgoal van topscorer Robert Mutzers de 1-0 produceerde uit een afgemeten voorzet van Jelmer de Vries.
Na de goal speelde Unitas bij tijd en wijlen oogstrelend voetbal met vele mooie combinaties en kansen op uitbreiding van de score. Met name Mauritzio Hellstone zag zijn inzet in extremis van de lijn gehaald worden.
Toch rechtte TOGB de rug en kreeg meer grip. Unitas werd teruggedrongen en uiteindelijk resulteerde dat in de 1-1 door Leroy Zwarteveld die diagonaal in de verre hoek doelman Ronald Vlot verraste. Dit was in de 35e minuut. 
TOGB drukte niet door en Unitas kreeg weer mogelijkheden:
Elmer de Vries op de paal en Robert Mutzers miste op een haar uit een voorzet van Dani Alexander. En zo ging men rusten met 1-1.
In de tweede helft kwam Loïc van Prooijen Alexander Mc Dermott vervangen die geblesseerd in de kleedkamer achter moest blijven.
De 19-jarige verdediger deed dit met verve en niemand kon zien dat hij geen basisspeler was.
In de 49e minuut was het wederom de linke Robert Mutzers die een teruggekopte bal van Dani Alexander onberispelijk binnen schoot en de stand op 2-1 zette. Het is al zijn dertiende treffer deze competitie.
Vanaf daar ging het op en neer. 
Aan beide zijden  waren er kansen te noteren. Het had zomaar 5-4 kunnen staan, maar er vielen geen doelpunten meer en zo had Unitas weer 3 punten in the pocket zoals men dat dan zegt.
De volgende opgave is : VVSB uit , ook op zaterdag om 18.00 uur in Noordwijkerhout.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!