Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Rabo Clubsupport. Gun Unitas nieuwe kleedkamers en stem op ons.

Rabo Clubsupport. Gun Unitas nieuwe kleedkamers en stem op ons.

13 oktober 2020 12:00


Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiƫle ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij Unitas haar doel te behalen?

Als lid van de Rabobank bepaal jij namelijk welke club een financiƫle ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor Unitas!

Ons doel

Nieuwe kleedkamers
Meer dan 50 jaar geleden is Unitas verhuisd naar het huidige terrein op de Bataafsekade met daarbij de huidige kleedkamers. Door inzet van vrijwilligers is het gebouw zo goed mogelijk onderhouden. Maar inmiddels is het gebouw dermate verouderd en gebruikt, dat we én nieuwbouw moeten plegen én grondig moeten renoveren. Ook zijn de kleedkamers nog steeds aangesloten op het open riool. Een hele investering en zeker in deze tijd best spannend. Dus een bijdrage: van harte welkom!  Stem dus op jouw favoriete Unitas!

 

Hoe werkt het stemmen ?

Door in te loggen in de app of op onze website en via 'Zelf regelen' en vervolgens 'Mijn Lidmaatschap' kan je klikken op Rabo ClubSupport.

  1. Log in en ga via 'Zelf regelen' naar 'Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop 'ClubSupport'.
  2. Druk op 'Selecteer je favoriete clubs' om vervolgens naar de GVV Unitas te gaan.
  3. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op 'Stap 2'.
  4. Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.
  5. Druk daarna op 'Stemmen indienen' om je stem uit te brengen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!