Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

REMINDER: GVV Unitas organiseert zaterdag 10 April een uniek Oranjefestival !

REMINDER: GVV Unitas organiseert zaterdag 10 April een uniek Oranjefestival !


GEEF JE NOG SNEL OP !!

Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert GVV Unitas op zaterdag 10 april een uniek Oranjefestival op Sportpark Molenvliet

GVV Unitas werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen, rondom het komende EURO2020, te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. 

Voetballen als Oranje!   De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

Aanmelden   Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Volg deze link 
Daar vind je dan de mogelijkheid om je in te schrijven. Vanuit GVV Unitas volgt dan een bevestiging en daarna meer informatie over het Oranjefestival.

 

dynamicImage-i_7f654183-main-landscape-1920x1080-NL-x2.jpg

Bron: Jacintha van Zanten
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!