Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Show jouw voetbal skills aan de scouts van Sparta Rotterdam!

Show jouw voetbal skills aan de scouts van Sparta Rotterdam!

25 april 2022 17:00


Binnenkort is het weer zo ver: een 𝐉𝐨𝐧𝐠𝐞𝐫 𝐎𝐫𝐚𝐧𝐣𝐞 𝐓𝐚𝐥𝐞𝐧𝐭𝐞𝐧𝐝𝐚𝐠 op eigen terrein! De hele dag 4x4 wedstrijden spelen met de garantie dat jij bekeken wordt door scouts van verschillende Eredivisieclubs 🕵️‍♂️. Laat zien hoe goed jouw techniek, inzicht en handelingssnelheid zijn.

📅 Donderdag 5 mei 2022

👱 Geboortejaren 2010 t/m 2016 (jongens/meisjes)

🏟 GVV Unitas

Op donderdag 5 mei, in de meivakantie, vindt er een Jonger Oranje Talentendag plaats bij GVV Unitas. Deze dag is speciaal voor pupillen (geboortejaar 2010 t/m 2016), zij gaan de hele dag lekker veel voetballen en maken daarbij kans om gescout te worden door scouts van Sparta Rotterdam. 

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag speel je een groot 4 tegen 4-toernooi tegen leeftijdsgenoten. Lekker veel wedstrijdjes in de kleine ruimte. Dat betekend extra veel balcontacten! Daarnaast krijg je ook nog eens de kans om jouw grote voetbaldroom te verwezenlijken: gescout worden door een profclub en een plek verdienen in de Jonger Oranje Finals. 

De scouts van Sparta Rotterdam selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de Jonger Oranje Finals. Tijdens de Jonger Oranje Finals nemen alle geselecteerden het tegen elkaar op en zijn de scouts van onze partnerclubs weer aanwezig.  

 De Jonger Oranje Talentendag is voor spelers (jongens en meiden) uit de geboortejaren 2010 t/m 2016. Aanmelden is vanaf 09:45 uur en rond 15:00 uur is de Jonger Oranje Talentendag afgelopen. Deelname kost slechts €28,95! 

 

Meer informatie en aanmelden: www.jongeroranje.nl/inschrijven  

Bron: Digerto Biemans
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!