Jasper en Gijs als duo HJO Onderbouw - Unitas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jasper en Gijs als duo HJO Onderbouw

Jasper en Gijs als duo HJO Onderbouw

4 september 2022 11:45


Afgelopen seizoenen was Raymond Erkelens het bekende gezicht op en langs het veld voor de jongste jeugdleden. Op maandag- en woensdagmiddagen verzorgde hij de trainingen en zorgde dat iedereen leuk en lekker bezig was. Daarnaast stond Raymond ook altijd klaar om extra te helpen. Zo hielp hij Sinterklaas en trok hij het Paashaas-pak aan. Dit tekent hoe Raymond zich inzette voor de jongste jeugd.

Door zijn nieuwe baan is het training geven op de maandag- en woensdagmiddagen niet meer mogelijk bij Unitas. We willen Raymond via deze weg heel erg bedanken voor zijn inzet, plezier, positieve blik en vooral het leuke contact met de jongste jeugd. Succes bij je nieuwe werk en hopelijk tot ziens op Molenvliet!

Het bestuur heeft gezocht naar vervanging en die is snel gevonden in twee bekende gezichten: Jasper van Dijk en Gijs van der Wiel.

Vanaf 1 september vormen Jasper en Gijs de HJO Onderbouw. Jasper en Gijs bedenken samen de trainingen, en Gijs begeleidt de trainers en de jongste jeugdleden tijdens de maandag- en woensdagmiddagen. Het is mooi dat deze functie door deze Roodbroeken is ingevuld!

Mocht je vragen hebben aan de HJO Onderbouw, neem dan contact op met Jasper of Gijs.

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!