Tijdelijk geen kleedkamerindeling op wedstrijddagen - Unitas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Tijdelijk geen kleedkamerindeling op wedstrijddagen

Tijdelijk geen kleedkamerindeling op wedstrijddagen

16 november 2022 18:15


Aan alle spelende leden, leiders en trainers moeten we als bestuur helaas melden: vanaf komende zaterdag zijn er op wedstrijddagen onvoldoende kleedkamers om ieder elftal een vaste, eigen kleedkamer te geven.
Omdat deze week door de verbouwing ook kleedkamer 3 gesloopt wordt, moeten we alle teams vragen om waar mogelijk thuis te douchen. De overgebleven kleedkamers zullen wel open blijven (4 met douche, 4 zonder) iedereen mag daar op eigen gelegenheid gebruik van maken maar ze worden dus niet meer toegewezen aan een team.
We beseffen dat dit de komende periode een lastige situatie zal opleveren voor de teams, qua voorbespreking, het gebruiken van de thee in de rust etc.

Deze situatie zal in de eerste maanden van 2023 weer beter worden, zodra de bouw van nieuwe kleedkamers voldoende gevorderd is.  In de tussentijd schaft Unitas versneld opberg-boxen aan waarin elk team, na het omkleden en tijdens de wedstrijd, de sportassen achter slot en grendel kan bewaren.  Ook de overdekte serre aan de achterzijde (zijde van veld 2) zal op wedstrijddagen beschikbaar zijn voor teams om zich om te kleden. Besloten is om alleen een uitzondering te maken voor de teams Zo1, Za1 en Dames1, gezien de eisen die de KNVB daar stelt.
Alle teams kunnen op trainingsdagen en -avonden wèl ongewijzigd gebruik blijven maken van kleedkamers.

Tegenstanders worden door ons op de hoogte gesteld van deze maatregel. Bij klachten van tegenstanders mag u hen naar het bestuur verwijzen, wij zorgen ervoor dat er op wedstrijddagen steeds iemand aanwezig is om mensen te woord te staan.

Het bestuur vraagt alle spelende leden en hun ouders begrip voor deze situatie en het besluit dat we hebben moeten nemen. We proberen het zo kort mogelijk te laten duren.

Bron: Bestuur GVV Unitas
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!