Ontwikkelingen bij jeugdtrainers Unitas - Unitas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Ontwikkelingen bij jeugdtrainers Unitas

Ontwikkelingen bij jeugdtrainers Unitas

6 februari 2023 17:15


De eerste seizoenshelft zit erop voor alle teams en de tweede seizoenshelft gaat weer van start. In het betaald voetbal is de winterstop een periode van transfers en ontwikkelingen. Zo ook bij de jeugdtrainers van Unitas.

Kevin Cornet – Trainer JO19-1 en speler Zondag 1   Kevin Cornet, een oude bekende bij Unitas. Voorheen was Kevin al trainer bij de JO17-1 en speelde hij bij de Zondag 1. In de winter is Kevin over gekomen van Kozakken Boys. Wederom sluit hij aan als speler bij de Zondag 1, maar neemt hij ook het trainerschap van de JO19-1 onder zijn hoede. Momenteel is Kevin geblesseerd, maar het siert hem dat hij op zijn wedstrijddag even bijsprong achter de bar. Met zijn ervaring als snackbarhouder liep dat gesmeerd. Leuk dat je er weer bent, Kevin, en veel succes en plezier! 

Khalid Oukbih – Trainer JO17-1    Ook Khalid Oukbih is al een bekende bij Unitas. Waar hij begin dit jaar startte als trainer bij de JO17-2, moest Khalid om privé omstandigheden een stapje terug doen. In de winterstop heeft Khalid aangegeven om weer te willen gaan trainen. Alleen Robin Bakker staat nu als trainer bij de JO17-2. Echter stopte Noam van Wijk juist als trainer bij de JO17-1; een mooie rol voor Khalid. We zijn blij dat je er weer bent, Khalid, en veel succes en plezier met de JO17-1! 

Swen Weusthof – Trainer JO16-1    Een talentvolle trainer met een leuke kop erop, dat is Swen Weusthof. Swen voetbalt bij Woudrichem 1 en werkt ook voor Volta. Johan de Boon en Swen kennen elkaar van de trainerscursus UEFA C. Tijdens de Proxsys Cup stelde Johan Swen de vraag of hij geïnteresseerd was om een team te trainen bij Unitas. Met het resultaat dat Swen nu als trainer voor de JO16-1 staat. Hartstikke tof en mooi om je erbij te hebben, Swen! Veel succes en plezier op Molenvliet! 

Niels Hendrikx – Geslaagd als Juniorentrainer    Wederom een bekend gezicht bij Unitas, maar met nieuws over zijn eigen ontwikkeling. Niels Hendrikx is namelijk geslaagd voor zijn cursus Juniorentrainer (zie foto). Dit komt goed van pas bij zijn trainingen en wedstrijden voor de JO14-2. Gelukkig voor Unitas laat Niels het hier niet bij en gaat hij volgend jaar voor de cursus UEFA C. Gefeliciteerd, Niels, dat heb je maar mooi gedaan! 
Niels_Hendrikx_-_Juniorentrainer.jpg


Veel geslaagden bij de opleiding Pupillentrainer   
Naast Niels als nieuwe Juniorentrainer hebben we zelfs meerdere nieuwe Pupillentrainers. Na een intensieve cursus met zowel theorie als praktijk heeft Unitas maar liefst 8 nieuwe Pupillentrainers. Op de bijgevoegde foto staan 7 van de 8 Pupillentrainers. Op de achterste rij van links naar rechts: Ard van Briemen (Jodan Boys), Elbert Zweerus, Lucien van der Mooren en Gert-Jan Kraan (allen Unitas). Op de voorste rij van links naar rechts: Nick van Hees, Jacco van der Leeden, Karim Adahchour, Stefanos Moschatis (allen Unitas) en de KNVB-trainer. Niet op de foto staat Koendert Ruifrok. Sommige gaven al aan dat ze het zo leuk vonden, dat het naar meer smaakte. Goed gedaan, mannen, en van harte gefeliciteerd! 


Geslaagden_cursus_Pupillentrainer.jpg

Bron: Martin Bos
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!