Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugd

Jeugd

JO19-1 zoekt een grensrechter

18 juli 13:30  Met ingang van het seizoen 2021/2022 is UNITAS JO19-1 op zoek naar een grensrechter. Iemand die kundig is met de vlag en weet wat de spelregels zijn. meer »

229x gelezen

Nieuwsflits : Juli en Augustus geen inloopspreekuur bij FysioPP

5 juli 13:00  In de maanden juli en augustus zal er geen inloop spreekuur zijn bij FysioPP Heb je toch een blessure? Mail of bel dan even voor een afspraak. ! M: info@fysiopp.nl T: 0183- 76 60 41

569x gelezen

Unitas doet niet mee aan de Regio Cup wedstrijden

3 juni 17:30  Vanaf 7 juni t/m 15 augustus zijn alle natuur sport velden in onderhoud en afgesloten om wedstrijden te spelen. Vanwege de onderhoudsperiode van de velden, heeft het Unitas bestuur besloten om niet deel te nemen aan de Regio Cup competitie. Het kunstgras is wel in gebruik voor trainingen, zomer voetbal en club activiteiten. Met vriendelijke groet, Dick Schenau Wedstrijdsecretaris Gvv Unitas

717x gelezen

Bedankt Maikel!

21 mei 15:15  Na vijf seizoenen Unitas gaat Maikel Nijst de Roodbroeken verlaten. In deze periode hebben wij als vereniging enorm genoten van deze trainer die zich in deze tijd, bij onder andere de O13/O15/O19, altijd volledig heeft ingezet. meer »

851x gelezen

Start van het nieuwe seizoen op maandag 10 mei

5 mei 20:45  Afgelopen seizoen was er letterlijk en figuurlijk eentje voor de geschiedenisboeken, we kunnen er veel over zeggen en van vinden maar we zullen vooruit moeten! Vandaar dat we vanaf volgende week met de jeugd gaan starten met het nieuwe seizoen, en daar liggen eigenlijk drie redenen aan ten grondslag: meer »

1290x gelezen

Kom je voetballen?

5 mei 20:45  Kom je onze teams versterken? Unitas is voor alle M/J jeugd! Altijd al graag willen voetballen? Je bent welkom om een keer mee te trainen en te kijken hoe het allemaal gaat. Je speelt met leeftijdsgenoten en traint onder leiding van onze enthousiaste en gediplomeerde trainers. meer »

339x gelezen

Unitas zet zich op de kaart bij de knvb met het oranjefestival! “

24 april 9:45  Voetbalverenigingen bevinden zich al ruim een jaar in een lastige situatie. De competities liggen sinds oktober stil en het is nog maar de vraag of er dit seizoen wedstrijden gevoetbald kunnen worden. Ondanks de huidige beperkingen, waar de jeugd nog wel mag voetballen, zijn er veel kansen om aan werving (en behoud) van nieuwe en bestaande leden te doen. Clubs zijn op dit gebied ook al volop actief. Het Oranjefestival zorgt voor een flinke impuls, zo geeft Hans Bos van vv Unitas aan. “Hoewel we vrijwel elke week een leuke activiteit voor de jeugd organiseren, merk je dat de motivatie en beleving bij de kinderen en trainers wat daalt. Het Oranjefestival zorgde voor nieuwe energie in de vereniging. Het was bovendien een mooie gelegenheid om onze ledenwervingscampagne richting het nieuwe seizoen af te trappen. Voor ons was het echt een win-winsituatie.” meer »

501x gelezen

Leven als een prof - voetbaldagen.

19 april 18:00  Deze zomer worden er ‘leven als een prof’ voetbaldagen georganiseerd door Voetbalschool Volta en Fysio PP op onze club. Dit zijn twee voetbaldagen waarbij je erachter komt hoe een prof traint, eet, hersteld en zich voorbereid op een wedstrijd. meer »

496x gelezen

125 Frenkies, Memphissen, Georginio’s en Lieke’s bij Unitas

10 april 18:15  Het was afgelopen zaterdag Oranjefestival bij Unitas. Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gingen daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseerde GVV Unitas afgelopen zaterdag 10 april een uniek KNVB Oranjefestival op Sportpark Molenvliet. Meer dan 125 meisjes en jongens waren een ochtend op het hoofdveld o.l.v. diverse jeugdtrainers en Fysio PP actief. Van kogelhard schieten net zoals Berghuis, partijen zoals het echte Oranje en het trainen van de favoriete passeerbeweging van Memphis waren favoriet. meer »

614x gelezen

Unitas voetbalclinic voor ambitieuze meiden zeer succesvol

10 april 13:15  Vrijdag 9 april werd het accent op Molenvliet op het meisjesvoetbal gelegd. De clinics werden gegeven in samenwerking met voetbalschool Volta, Fysio PP en technische staf MO19. Een nieuw initiatief voor de Gorcumse club die op zoek is naar versterking voor het Meisjes Onder 19-elftal dat uitkomt op het hoogste niveau van Nederland, de landelijke topklasse.meer »

440x gelezen

Kom vrijblijvend kennis maken met voetballen bij Unitas.

9 april 18:45  Heb jij altijd al bij Unitas willen voetballen dan ben je van harte welkom. Open trainingen ter voorbereiding op het nieuwe seizoen worden vanaf maandag 12 april tot maandag 26 april, twee weken lang gehouden. Je traint onder leiding van onze enthousiaste en gediplomeerde trainers. Deelname is geheel gratis. Wel zelf sportspullen meenemen. Leuk als je er ook meer »

544x gelezen

REMINDER: GVV Unitas organiseert zaterdag 10 April een uniek Oranjefestival !

6 april 13:45  GEEF JE NOG SNEL OP !! Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert GVV Unitas op zaterdag 10 april een uniek Oranjefestival op Sportpark Molenvlietmeer »

1633x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!