Jeugd - Unitas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugd

Jeugd

Unitas is altijd op zoek naar vrijwilligers.

6 september 20:15  Om onze mooie club draaiende te houden zoeken wij met spoed mensen voor diverse werkzaamheden. Op dit moment is hulp in de kantine tijdens de (jeugd) wedstrijden zeer urgent. Heb je op de wedstrijddagen of door de week een paar uur tijd om te helpen, geeft je dan op bij secretaris@gvvunitas.nl meer »

2347x gelezen

Inleveren kleding - zaterdag 17 juni

2 juni 13:15  Het voetbalseizoen loopt alweer bijna ten einde. Dat betekent dat de teamtassen met wedstrijdkleding ingeleverd moet worden. Ook de overige kleding van spelers en trainers die stoppen moet worden ingeleverd. Als ook de materialen die bij trainers thuis zijn, ballen, pionnen, hesjes. meer »

197x gelezen

Jumbo plaatjes boek UNITAS 125 jaar fotosessie

17 mei 15:45  Samen met Jumbo van Aanholt Gorinchem gaan we in ons 125 jarige jubileum jaar weer een prachtige plaatjes-/ verzamelgids maken. Aanstaande Zaterdag 20 mei is de eerste foto sessie hiervoor!meer »

391x gelezen

Jongens en meisjes kòm meetrainen.

16 mei 10:15  Wil jij ook bij Unitas voetballen? Dan ben je van harte welkom om te komen trainen bij onze open trainingen voor jongens en meisjes! Unitas heeft bijna de KNVB regionale status en jeugd speelt op niveau. meer »

168x gelezen

Pieter de Waard gastspreker op veiling 24 maart

15 maart 9:45  Wij voelen ons zeer vereerd dat Pieter de Waard gastspreker wil zijn op onze veiling. Pieter de Waard geniet landelijke bekendheid en is langstzittende voorzitter in het profvoetbal. Per 1 juli stopt de Waard als algemeen directeur en bestuursvoorzitter van Telstar. Hij start op 24 maart bij Unitas met zijn afscheidstournee. meer »

348x gelezen

Dinsdag 14 maarti geen FysioPP inloopspreekuur.

14 maart 8:00  Het FysioPP inloopspreekuur van dinsdag 14 maart komt, vanwege ziekte, te vervallen. Uiteraard is wel mogelijk een afspraak te maken via de praktijk 0183 766021

530x gelezen

Huldiging winnaars Proxsys Cup

6 maart 19:45  Tijdens Super Saturday op 4 maart 2023 zijn de jeugdteams die hebben deelgenomen aan de Proxsys Cup gehuldigd in onze kantine. Wat zijn we super trots dat Unitas alle 4 de bekers in de jeugd categorieën heeft gewonnen.meer »

249x gelezen

DJ avond voor Unitas jeugd gaat niet door

24 februari 17:00  Vanwege de geringe belangstelling voor de dj avond op 18 maart a.s.s zal deze helaas niet doorgaan.

713x gelezen

Unitasser ook digitaal

18 februari 11:00  De nieuwe Unitassers zijn bezorgd. Mocht u deze Unitasser niet hebben ontvangen dan kunt u deze nu ook digitaal lezen. Wij wensen u veel leesplezier.meer »

674x gelezen

Ontwikkelingen bij jeugdtrainers Unitas

6 februari 17:15  De eerste seizoenshelft zit erop voor alle teams en de tweede seizoenshelft gaat weer van start. In het betaald voetbal is de winterstop een periode van transfers en ontwikkelingen. Zo ook bij de jeugdtrainers van Unitas. meer »

692x gelezen

Voor elk elftal een teamlocker

3 februari 9:30  Nieuw bij Unitas: teamlockers. Onlangs zijn er een aantal Teamlockers geplaatst bij Unitas. Een aantal in een unit en een aantal onder de overkapping bij de kantine. De Teamlocker is een locker om de kleedkamercapaciteit  te verhogen.meer »

768x gelezen

Draai ook een bardienst mee!

3 februari 9:15  Het bestuur is dringend op zoek naar bar-medewerkers die tijdens de thuiswedstrijden -op toerbeurt- een bardienst willen meedraaien en het team van vrijwilligers wil aanvullen.meer »

719x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!