Jeugd - Unitas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugd

Jeugd

Unitas is altijd op zoek naar vrijwilligers.

6 september 20:15  Om onze mooie club draaiende te houden zoeken wij met spoed mensen voor diverse werkzaamheden. Op dit moment is hulp in de kantine tijdens de (jeugd) wedstrijden zeer urgent. Heb je op de wedstrijddagen of door de week een paar uur tijd om te helpen, geeft je dan op bij secretaris@gvvunitas.nl meer »

2650x gelezen

Trainingen op velden 2, 3 en 4 afgelast vandaag maandag 27 november

27 november 11:00  Vanwege de gesteldheid van de grasvelden zijn de trainingen op de natuurvelden 2,3 en 4 afgelast vandaag, maandag 27 november.

1326x gelezen

Jeugd geniet van Jumbo/FIFA toernooi

22 oktober 19:30  In het kader van Unitas 125 jaar organiseerde JUMBO in deze herfstvakantie een groots FIFA toernooi voor de Unitas jeugd. Een geslaagd evenement en de deelname was erg groot. Het was genieten om al die kinderen te zien gamen achter die imposante computer schermen. Mooi initiatief van JUMBO Piazza Center in Gorinchem. Na een hevige strijd werden Sebas van Soest 2e en Sepp van den Dool 3e . Winnaar van het toernooi werd Noah den Adel.meer »

303x gelezen

De Stichting Talentontwikkeling en Unitas gaan een structurele samenwerking aan.

5 oktober 11:15  De Stichting Talentontwikkeling en de Gorcumse Voetbalvereniging Unitas gaan een structurele samenwerking aan. Een overeenkomst hierover is onlangs ondertekend. Naast een Buitenschoolse Opvang (BSO) gericht op sport gaan de twee partijen ook maatschappelijke activiteiten ontplooien om de leefbaarheid in de omliggende wijken te vergroten.meer »

476x gelezen

Meedoen met onze plaatjes-actie? Vergeet niet om ons even toestemming te geven!

13 september 12:30  Komende zaterdag wordt er voor de laatste keer gefotografeerd voor onze Unitas Gorinchem plaatjes-actie in samenwerking met Jumbo van Aanholt Gorinchem. Als jij ook geselecteerd bent om gefotografeerd te worden, hebben we je toestemming nodig om je foto en andere gegevens te kunnen gebruiken. Zonder die toestemming kan jouw plaatje niet gedrukt worden. meer »

520x gelezen

De vrouwen van GJS, Unitas en Heukelum met gezamenlijke teams de competitie in

11 september 13:00  Dit seizoen zullen de vrouwen van de drie verenigingen gezamenlijk trainen en spelen. Vanwege de krappe selectie zijn de drie verenigingen samen met de KNVB om de tafel gegaan om te kijken wat de mogelijkheden waren. Dit seizoen zullen de vrouwen dus samen trainen en spelen. Het eerste team zal 2e klasse gaan spelen en het tweede team 4e klasse.meer »

716x gelezen

De Rabo ClubSupport actie gaat weer van start.

5 september 12:15  Vanaf 4 september t/m 26 september 2023 kan er gestemd worden. We zouden het natuurlijk zeer op prijsstellen als wij uw stem daarvoor mogen krijgen. meer »

285x gelezen

Bedrijf NIKKI samenwerkingspartner contributie GVV Unitas

20 juli 17:45  Met ingang van het seizoen 2023-2024 gaan we bij Unitas de ledencontributie innen door middel van het bedrijf NIKKI. Het logo zie je in de nieuwsbanner staan, zodat je alvast kunt wennen. meer »

582x gelezen

VOORLOPIGE indeling jeugdteams 2023-2024

4 juli 21:30  • elke roodbroek moet plezier hebben in het voetbalspel • elke roodbroek moet zich kunnen ontwikkelen en uitgedaagd worden • elke roodbroek moet op zijn of haar niveau het voetbalspel kunnen spelen • elke roodbroek moet zo lang mogelijk betrokken blijven bij onze vereniging meer »

1268x gelezen

Inleveren kleding - zaterdag 17 juni

2 juni 13:15  Het voetbalseizoen loopt alweer bijna ten einde. Dat betekent dat de teamtassen met wedstrijdkleding ingeleverd moet worden. Ook de overige kleding van spelers en trainers die stoppen moet worden ingeleverd. Als ook de materialen die bij trainers thuis zijn, ballen, pionnen, hesjes. meer »

556x gelezen

Jongens en meisjes kòm meetrainen.

16 mei 10:15  Wil jij ook bij Unitas voetballen? Dan ben je van harte welkom om te komen trainen bij onze open trainingen voor jongens en meisjes! Unitas heeft bijna de KNVB regionale status en jeugd speelt op niveau. meer »

314x gelezen

Geen trainingen op velden 2 en 4 vandaag , donderdag 12 oktober 2023

10 mei 16:00  Vanwege de gesteldheid van de natuurgrasvelden zijn alle geplande trainingen op veld 2 en ook veld 4, van donderdag 12 oktober , AFGELAST!

2606x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!