Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugd

Jeugd

DRINGENDE OPROEP

6 september 20:15  Om onze mooie club draaiende te houden zoeken wij met spoed mensen voor diverse werkzaamheden. Op dit moment is hulp in de kantine tijdens de (jeugd) wedstrijden zeer urgent. Heb je op de wedstrijddagen of door de week een paar uur tijd om te helpen, geeft je dan op bij secretaris@gvvunitas.nl meer »

937x gelezen

NIEUW in onze club webshop.

17 november 11:15  Unieke sweater. Mooi kado voor Sinterklaas, Kerst of zomaar omdat ie zo mooi en lekker warm is! meer »

76x gelezen

Update Corona maatregelen GVV UNITAS

15 november 10:45  De overheid heeft besloten om per 13 november voor de buitensport de volgende maatregelen in te stellen: meer »

954x gelezen

Update: Mededeling toegang complex sportpark Molenvliet

5 november 19:00  Op zaterdag en zondag komt er een controlepost op de parkeerplaats,bemand door handhavers van de gemeente Gorinchem. Zij zullen bij een groen vinkje bij het Corona Toegangs Bewijs of een negatieve Coronatestbewijs een polsbandje geven. Hiermee kunnen spelers de kleedkamers in en het publiek de kantine en gebruik maken van de toiletten.meer »

1212x gelezen

In Memoriam : Gerlinde Roskam

5 november 8:15  Ons bereikte het trieste bericht dat na een kort ziekbed is overleden Gerlinde Roskam Gerlinde, moeder van JO11-3 speler Jelle, was erg betrokken bij Unitas. Zo was ze leidster van het team van Jelle en was ze altijd beschikbaar voor taken als vrijwilligster. Een bardienst draaien, de handen uit de mouwen steken op de vrijwilligersdag en dus vaste leidster van de JO11-3. meer »

1352x gelezen

Mooie dag voor FIFA 22 toernooi

20 oktober 18:00  Het is herfstvakantie en het regent pijpenstelen. Een perfecte periode voor het jaarlijkse FIFA 22 toernooi dus!meer »

248x gelezen

Werk Standby sponsort het spelervolgsysteem voor de jeugd

7 september 9:30  Vanaf dit seizoen gaat Unitas bij de jeugd werken met een professioneel spelervolgsysteem. Dit systeem gaat ervoor zorgen, dat we van de jeugdspelers de benodigde informatie gaan verzamelen om tot het meest ideale persoonlijke ontwikkelingsplan te komen. Dit is weer een stap vooruit in de kwaliteit van onze toch al uitstekende jeugdopleiding. meer »

380x gelezen

Stichting Leergeld Ieder kind mag meedoen

30 augustus 13:00  De start van het nieuwe schooljaar is niet alleen voor kinderen een spannende tijd. Ook veel ouders hebben het dan moeilijk door kosten voor school, sport of culturele activiteiten. Stichting Leergeld helpt kinderen met ouders die een laag inkomen hebben.meer »

391x gelezen

Start jeugdtrainingen

9 augustus 20:30  Het nieuwe seizoen klopt aan de deur. De meeste competities zijn bekend en de eerste trainingen van sommige teams zijn al gestart.   meer »

569x gelezen

JO19-1 zoekt een grensrechter

18 juli 13:30  Met ingang van het seizoen 2021/2022 is UNITAS JO19-1 op zoek naar een grensrechter. Iemand die kundig is met de vlag en weet wat de spelregels zijn. meer »

399x gelezen

Nieuwsflits : Juli en Augustus geen inloopspreekuur bij FysioPP

5 juli 13:00  In de maanden juli en augustus zal er geen inloop spreekuur zijn bij FysioPP Heb je toch een blessure? Mail of bel dan even voor een afspraak. ! M: info@fysiopp.nl T: 0183- 76 60 41

942x gelezen

Unitas doet niet mee aan de Regio Cup wedstrijden

3 juni 17:30  Vanaf 7 juni t/m 15 augustus zijn alle natuur sport velden in onderhoud en afgesloten om wedstrijden te spelen. Vanwege de onderhoudsperiode van de velden, heeft het Unitas bestuur besloten om niet deel te nemen aan de Regio Cup competitie. Het kunstgras is wel in gebruik voor trainingen, zomer voetbal en club activiteiten. Met vriendelijke groet, Dick Schenau Wedstrijdsecretaris Gvv Unitas

1020x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!