Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugd

Jeugd

DRINGENDE OPROEP

6 september 20:15  Om onze mooie club draaiende te houden zoeken wij met spoed mensen voor diverse werkzaamheden. Op dit moment is hulp in de kantine tijdens de (jeugd) wedstrijden zeer urgent. Heb je op de wedstrijddagen of door de week een paar uur tijd om te helpen, geeft je dan op bij secretaris@gvvunitas.nl meer »

484x gelezen

Werk Standby sponsort het spelervolgsysteem voor de jeugd

7 september 9:30  Vanaf dit seizoen gaat Unitas bij de jeugd werken met een professioneel spelervolgsysteem. Dit systeem gaat ervoor zorgen, dat we van de jeugdspelers de benodigde informatie gaan verzamelen om tot het meest ideale persoonlijke ontwikkelingsplan te komen. Dit is weer een stap vooruit in de kwaliteit van onze toch al uitstekende jeugdopleiding. meer »

266x gelezen

Stichting Leergeld Ieder kind mag meedoen

30 augustus 13:00  De start van het nieuwe schooljaar is niet alleen voor kinderen een spannende tijd. Ook veel ouders hebben het dan moeilijk door kosten voor school, sport of culturele activiteiten. Stichting Leergeld helpt kinderen met ouders die een laag inkomen hebben.meer »

226x gelezen

Start jeugdtrainingen

9 augustus 20:30  Het nieuwe seizoen klopt aan de deur. De meeste competities zijn bekend en de eerste trainingen van sommige teams zijn al gestart.   meer »

519x gelezen

JO19-1 zoekt een grensrechter

18 juli 13:30  Met ingang van het seizoen 2021/2022 is UNITAS JO19-1 op zoek naar een grensrechter. Iemand die kundig is met de vlag en weet wat de spelregels zijn. meer »

348x gelezen

Nieuwsflits : Juli en Augustus geen inloopspreekuur bij FysioPP

5 juli 13:00  In de maanden juli en augustus zal er geen inloop spreekuur zijn bij FysioPP Heb je toch een blessure? Mail of bel dan even voor een afspraak. ! M: info@fysiopp.nl T: 0183- 76 60 41

785x gelezen

Unitas doet niet mee aan de Regio Cup wedstrijden

3 juni 17:30  Vanaf 7 juni t/m 15 augustus zijn alle natuur sport velden in onderhoud en afgesloten om wedstrijden te spelen. Vanwege de onderhoudsperiode van de velden, heeft het Unitas bestuur besloten om niet deel te nemen aan de Regio Cup competitie. Het kunstgras is wel in gebruik voor trainingen, zomer voetbal en club activiteiten. Met vriendelijke groet, Dick Schenau Wedstrijdsecretaris Gvv Unitas

891x gelezen

Bedankt Maikel!

21 mei 15:15  Na vijf seizoenen Unitas gaat Maikel Nijst de Roodbroeken verlaten. In deze periode hebben wij als vereniging enorm genoten van deze trainer die zich in deze tijd, bij onder andere de O13/O15/O19, altijd volledig heeft ingezet. meer »

931x gelezen

Start van het nieuwe seizoen op maandag 10 mei

5 mei 20:45  Afgelopen seizoen was er letterlijk en figuurlijk eentje voor de geschiedenisboeken, we kunnen er veel over zeggen en van vinden maar we zullen vooruit moeten! Vandaar dat we vanaf volgende week met de jeugd gaan starten met het nieuwe seizoen, en daar liggen eigenlijk drie redenen aan ten grondslag: meer »

1415x gelezen

Kom je voetballen?

5 mei 20:45  Kom je onze teams versterken? Unitas is voor alle M/J jeugd! Altijd al graag willen voetballen? Je bent welkom om een keer mee te trainen en te kijken hoe het allemaal gaat. Je speelt met leeftijdsgenoten en traint onder leiding van onze enthousiaste en gediplomeerde trainers. meer »

435x gelezen

Unitas zet zich op de kaart bij de knvb met het oranjefestival! “

24 april 9:45  Voetbalverenigingen bevinden zich al ruim een jaar in een lastige situatie. De competities liggen sinds oktober stil en het is nog maar de vraag of er dit seizoen wedstrijden gevoetbald kunnen worden. Ondanks de huidige beperkingen, waar de jeugd nog wel mag voetballen, zijn er veel kansen om aan werving (en behoud) van nieuwe en bestaande leden te doen. Clubs zijn op dit gebied ook al volop actief. Het Oranjefestival zorgt voor een flinke impuls, zo geeft Hans Bos van vv Unitas aan. “Hoewel we vrijwel elke week een leuke activiteit voor de jeugd organiseren, merk je dat de motivatie en beleving bij de kinderen en trainers wat daalt. Het Oranjefestival zorgde voor nieuwe energie in de vereniging. Het was bovendien een mooie gelegenheid om onze ledenwervingscampagne richting het nieuwe seizoen af te trappen. Voor ons was het echt een win-winsituatie.” meer »

557x gelezen

Leven als een prof - voetbaldagen.

19 april 18:00  Deze zomer worden er ‘leven als een prof’ voetbaldagen georganiseerd door Voetbalschool Volta en Fysio PP op onze club. Dit zijn twee voetbaldagen waarbij je erachter komt hoe een prof traint, eet, hersteld en zich voorbereid op een wedstrijd. meer »

586x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!