Senioren weekend terugblik. - Unitas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Senioren weekend terugblik.

Senioren weekend terugblik.

13 september 2022 15:45


Unitas pakt 12 punten in één weekend
Dit weekend was er één met veel overwinningen. Afgelopen zaterdag was de 2e ronde van de bekercompetitie. Daarbij hebben Zaterdag 1, 2 én 3 hun wedstrijd gewonnen. Daarnaast won Zondag 1 ook zijn wedstrijd. Vrouwen 1, Zondag 2 en Zondag 3 hadden geen wedstrijd, maar komend seizoen mikken we op zoveel mogelijk 21 punten-weekenden!

Zondag 1 – JOS Watergraafsmeer (5-2) 

De gasten hadden de laatste twee wedstrijden pittige nederlagen moeten slikken en waren er op uit om dit vandaag niet te laten gebeuren. Voetballend heeft JOS best een aardig team, maar op snelheid heeft hun achterhoede het snel moeilijk. Hier profiteerde Robert Mutzers van door viermaal het net te vinden. Met de zege stijgt Zondag 1 naar de 4e plek met 9 punten uit 5 wedstrijden. 

Aanstaande zaterdag(!) speelt Zondag 1 uit tegen UNA in Zeelst om 20:00 uur. 

 

Zaterdag 1 – Ameide 1 (1-0) 

In de eerste helft kwam Unitas moeilijk in deze bekerwedstrijd. Ameide kwam echter ook niet veel aan voetballen toe en daardoor waren er weinig kansen in de eerste helft (0-0). Tegen het einde van het duel brak Thijs van der Wal de ban door de 1-0 te maken voor de thuisploeg. 

Aanstaande zaterdag speelt Zaterdag 1 in en tegen Arkel om 14:30 uur voor de beker. 

 

Hardinxveld 4 – Zaterdag 2 (1-5) 

Met de winst op ‘De Streepjes’ op zak speelde Zaterdag 2 een solide wedstrijd. Weinig kansen werden weggeven en zelf werden leuke kansen gecreëerd. Mike Venderbos was de gevierde man met 3 doelpunten. Niels Huisman en Jelle maakten de doelpuntrijke uitslag compleet.  

Aanstaande zaterdag speelt Zaterdag 2 uit tegen Peursum 3 in Giessenburg om 12:30 uur voor de beker. 

 

Zaterdag 3 – Groot Ammers 4 (3-1) 

Met enkele gastspelers ging Zaterdag 3 de strijd aan met een breed en fit ogend Groot Ammers. Hoewel Groot-Ammers het meeste balbezit had, was het toch Unitas die beter met de kansen om ging. Ook in deze wedstrijd kwamen de meeste doelpunten op naam van één man: Luc Gommers (3x).  

Aanstaande zaterdag speelt Zaterdag 3 thuis tegen Lekvogels 3 om 15:00 uur voor de beker . 

 

Bron: Martin Bos
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!