Vacature hoofdtrainer Vrouwen 1 - Unitas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vacature hoofdtrainer Vrouwen 1

Vacature hoofdtrainer Vrouwen 1

14 april 2023 18:45


Bij GVV Unitas vinden we vrouwenvoetbal belangrijk!
Met ingang van het seizoen 2023/2024 zijn wij op zoek naar een passende hoofdtrainer voor Vrouwen 1. Vrouwen 1 van GVV Unitas voetbalt in de zaterdag 2e klasse A. Het is een team dat bestaat uit een goede mix van talentvolle jeugd en ervaring. Samen zijn zij ambitieus en een sfeervol team.

Trainer zijn bij GVV Unitas 
Wij zoeken een trainer die enthousiast en pro actief is.
Met je enthousiasme, je duidelijke visie en je ervaring in het vrouwenvoetbal breng je de speelwijze en het spelplezier over aan de spelersgroep. 
Door je actieve houding weet je ook snel je weg binnen de club en naar alle trainers en vrijwilligers te vinden. Hiermee vergroot je ook direct je betrokkenheid bij de club. Daarmee draag je bij aan het ‘familiegevoel’ bij GVV Unitas! 

Je bent daarbij als trainer twee avonden in de week en de wedstrijddag op zaterdag beschikbaar. De trainingstijden voor het seizoen 2023/2024 worden nog ingericht en zijn daardoor bespreekbaar.  

Met de teamleider, de technische commissie en het bestuur houd je contact over het reilen en zeilen binnen je team. Dit is informeel en laagdrempelig, want we gaan uit van vertrouwen richting onze trainers. Daarbij vinden we communicatie belangrijk. Die moet goed zijn binnen het team, de staf en het bestuur. En uiteraard andersom ook! 

 

Wat biedt GVV Unitas haar trainers? 
Wij bieden je een leuke werkomgeving, een leergierige groep, aanstormende talenten en een marktconforme vergoeding, passend bij deze functie. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van je enthousiasme en ervaring. In overleg kan een vergoeding verstrekt worden voor het volgen van een trainingscursus. Zo ontwikkelen we niet alleen de spelers, maar ook onze trainers! 

 

Interesse? Neem contact op! 
Ben of ken jij iemand die in dit plaatje past? 
Dan zien we graag je CV en motivatiebrief tegemoet! 
Dit kan je mailen naar Marcel ter Wal (Bestuurssecretaris) via het mailadres info@gvvunitas.nl  
Wij zorgen er voor dat er contact met je wordt opgenomen. 

 

 
 
 

 

Bron: Bestuur GVV Unitas
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!