Senioren - Unitas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Senioren

Senioren

Unitas is altijd op zoek naar vrijwilligers.

6 september 20:15  Om onze mooie club draaiende te houden zoeken wij met spoed mensen voor diverse werkzaamheden. Op dit moment is hulp in de kantine tijdens de (jeugd) wedstrijden zeer urgent. Heb je op de wedstrijddagen of door de week een paar uur tijd om te helpen, geeft je dan op bij secretaris@gvvunitas.nl meer »

2166x gelezen

Voor elk elftal een teamlocker

3 februari 9:30  Nieuw bij Unitas: teamlockers. Onlangs zijn er een aantal Teamlockers geplaatst bij Unitas. Een aantal in een unit en een aantal onder de overkapping bij de kantine. De Teamlocker is een locker om de kleedkamercapaciteit  te verhogen.meer »

262x gelezen

Draai ook een bardienst mee!

3 februari 9:15  Het bestuur is dringend op zoek naar bar-medewerkers die tijdens de thuiswedstrijden -op toerbeurt- een bardienst willen meedraaien en het team van vrijwilligers wil aanvullen.meer »

163x gelezen

Maandag 30 januari geen FysioPP inloopspreekuur.

27 januari 13:15  Het FysioPP inloopspreekuur van maandag 16 januari komt te vervallen en is verplaatst naar dinsdag 31 januari om 19:30u. Uiteraard is het ook mogelijk een afspraak te maken via de praktijk 0183 766021

264x gelezen

Selectie Unitas Zaterdag 1 blijft intact.

23 januari 20:30  We zijn blij te vermelden dat de selectie van Unitas Zaterdag 1 voor het tweede seizoen op rij volledig intact blijft. meer »

337x gelezen

Teamuitje Zaterdag 1 en 2, Er gaat niets boven Groningen!

17 januari 17:30  Het vorige teamuitje werd gehouden voor de Corona periode, dus Zaterdag 1 & 2 vonden het wel weer tijd om er samen op uit te gaan. Afgelopen vrijdag verzamelden de Roodbroeken zich bij het Martini Hotel in Groningen.meer »

393x gelezen

Unitas Zondag versterkt zich met Gijs van de Louw

7 januari 19:00  Gijs van de Louw gaat de aanval van Unitas versterken als buitenspeler. De verbintenis van 1,5 jaar is middels een huurovereenkomst met Kozakken Boys tot stand gekomen. meer »

526x gelezen

Boris Pijlman nieuwe aanwinst Unitas.

14 december 12:45  Na het eerder vastleggen van Kevin Cornet kunnen wij een volgende aanwinst presenteren. Boris Pijlman komt volgend seizoen over van derdeklasser Sleeuwijk. Hij speelde eerder voor SVW en Nivo Sparta. Boris past in onze visie en het beleid van de club. Een jong ambitieus regio talent de kans geven bij onze mooie club. Wij kijken uit naar de samenwerking en wensen Boris alvast heel veel succes en plezier.

680x gelezen

KEVIN CORNET TERUG BIJ UNITAS

12 december 17:15  n de afgelopen weken is duidelijk geworden dat een oude bekende, Kevin Cornet, overstapte van de Boys naar ons Unitas. Met ingang van het nieuwe jaar 2023 is de talentvolle Werkendammer speelgerechtigd voor ons Zondag1 team. meer »

628x gelezen

Unitas Zaterdag 3 is op zoek naar versterking!

26 november 13:30  De senioren van Unitas Zaterdag 3 zijn op zoek naar versterking. Misschien heb jij interesse?meer »

390x gelezen

Loop je ook mee met de Santa Run op zaterdag 17 december?

23 november 19:30  Doe mee! Steun de 13e SantaRun-Clubactie! Steun Unitas en kom gezellig meelopen met alle Unitassers, je kunt je individueel inschrijven, samen met je ouders of geef je gehele team op en maak er een gezellig activiteit van voor start winterstop! Je kerstpak en deelname kost je EUR 10,- per persoon. Aanmelden kan t/m zondag 4 december. Ophalen van kerstpak(ken) kan vervolgens op zowel woensdag 14 december en donderdag 15 december tussen 18:00 – 20:00 uur in onze Unitas kantine. meer »

346x gelezen

Tijdelijk geen kleedkamerindeling op wedstrijddagen

16 november 18:15  Aan alle spelende leden, leiders en trainers moeten we als bestuur helaas melden: vanaf komende zaterdag zijn er op wedstrijddagen onvoldoende kleedkamers om ieder elftal een vaste, eigen kleedkamer te geven. Omdat deze week door de verbouwing ook kleedkamer 3 gesloopt wordt, moeten we alle teams vragen om waar mogelijk thuis te douchen. De overgebleven kleedkamers zullen wel open blijven (4 met douche, 4 zonder) iedereen mag daar op eigen gelegenheid gebruik van maken maar ze worden dus niet meer toegewezen aan een team. We beseffen dat dit de komende periode een lastige situatie zal opleveren voor de teams, qua voorbespreking, het gebruiken van de thee in de rust etc.meer »

529x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!