Senioren - Unitas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Senioren

Senioren

Unitas is altijd op zoek naar vrijwilligers.

6 september 20:15  Om onze mooie club draaiende te houden zoeken wij met spoed mensen voor diverse werkzaamheden. Op dit moment is hulp in de kantine tijdens de (jeugd) wedstrijden zeer urgent. Heb je op de wedstrijddagen of door de week een paar uur tijd om te helpen, geeft je dan op bij secretaris@gvvunitas.nl meer »

2346x gelezen

Junior Ashu nieuwe Zondag selectie versterking

Gisteren, 7 juni 22:00  Junior (22 jaar) komt over van eerste klasser Spartaan '20. Bij deze club met een geweldige jeugdopleiding heeft Junior zich jarenlang ontwikkeld als allround verdediger. Heel veel plezier en succes als roodbroek.

196x gelezen

Jip Kegge nieuwe aanwinst Unitas zo1

25 mei 14:45  De 25 jarige aanvaller komt over van zaterdag eersteklasser Nieuw-Lekkerland. De fysiek sterke Jip Kegge staat bekend als een hardwerkende en scorende spits. Dit deed hij voorheen bij de o.a. bij de jeugd van SC Feyenoord, SpartaAV en IFC. Jip past in onze visie van ambitieuze spelers welke zich willen ontwikkelen bij onze mooie club. Wij kijken uit naar de samenwerking en wensen hem alvast heel veel succes en plezier toe als Roodbroek

611x gelezen

Programma zeven tegen zeven jubileumtoernooi

21 mei 11:15  Op 11 juni aanstaande organiseren de roodbroeken van onze zeven tegen zeven commissie een 125 jarig jubileum toernooi. meer »

441x gelezen

Jumbo plaatjes boek UNITAS 125 jaar fotosessie

17 mei 15:45  Samen met Jumbo van Aanholt Gorinchem gaan we in ons 125 jarige jubileum jaar weer een prachtige plaatjes-/ verzamelgids maken. Aanstaande Zaterdag 20 mei is de eerste foto sessie hiervoor!meer »

388x gelezen

Geoffrey van der Boor nieuwe teammanager zondag 1

16 mei 14:00  Geoffrey is een oude bekende van de club, hij keepte al een seizoen in de zondag en heeft als keeper verder een mooi palmares. Met FC Lienden werd hij twee keer Kampioen Topklasse zondag, een keer algeheel amateurkampioen en een keer Super Cup winnaar voor amateurs. Verder heeft hij in de rol van teammanager ervaring opgedaan bij 2e divisionist TEC uit Tiel. Met Geoffrey is de staf van de zondag voor seizoen 2023-2024 compleet. Heel veel plezier en succes en welkom bij de club.meer »

472x gelezen

Leon Hoegee keeperstrainer Unitas Zo.

21 april 18:00  Volgend seizoen verwelkomen we Leon Hoegee als keeperstrainer. Tevens zal hij Hans ondersteunen als assistent-trainer tijdens trainingen en wedstrijddagen. De 53-jarige Leerdammer is zelf keeper geweest bij LRC en Good Luck, en heeft ervaring als keeperstrainer/assistent bij LRC, Kozakken Boys en Sliedrecht. Wij heten Leon hartelijk welkom en hopen op een mooie en succesvolle samenwerking.

606x gelezen

Vacature hoofdtrainer Vrouwen 1

14 april 18:45  Bij GVV Unitas vinden we vrouwenvoetbal belangrijk! Met ingang van het seizoen 2023/2024 zijn wij op zoek naar een passende hoofdtrainer voor Vrouwen 1. Vrouwen 1 van GVV Unitas voetbalt in de zaterdag 2e klasse A. Het is een team dat bestaat uit een goede mix van talentvolle jeugd en ervaring. Samen zijn zij ambitieus en een sfeervol team. meer »

684x gelezen

Kevin Nikolov volgend seizoen Unitasser.

12 april 18:15  Kevin (25 jaar) zal volgend seizoen de zondag selectie komen versterken. Hij is nu aanvoerder bij eersteklasser Nivo Sparta en doorliep zijn jeugd opleiding bij FC den Bosch en Jong RKC Wij wensen de in Zaltbommel wonende verdediger veel succes bij onze mooie club!meer »

682x gelezen

Felino Helderton nieuwe keeper zondag selectie.

3 april 14:00  Felino komt over van zaterdag 3e divisionist DOVO uit Veenendaal en heeft zā€™n jeugdopleiding bij FC Den Bosch doorgebracht. De 23 jarige doelverdediger zal in het seizoen 23-24 aan gaan sluiten bij de selectie van Hans de Jong. Succes en welkom bij de club .meer »

576x gelezen

Zondag selectie van trainer Hans de Jong 2023-2024 bijna rond.

18 maart 17:00  De Unitas zondag selectie voor seizoen 23-24 begint al aardig vorm te krijgen Van de meeste selectie spelers is bekend of ze de Rode broek trouw blijven of dat ze elders hun voetbal carrière vervolgen. Met enkele spelers van de huidige selectie lopen nog gesprekken. Ook met eventuele nieuwkomers zijn er gesprekken gepland.meer »

1065x gelezen

Noam van Wijk en Shaquille Codrington naar zondag selectie 2023-2024

16 maart 18:30  Noam van Wijk en en Shaquille Codrington, dit seizoen uitkomend voor Unitas za1, zijn beiden in de Unitas jeugd ingestroomd van uit de regio. Waar Shaquille na een paar jaar bij FC Dordrecht zijn weg terug vond bij de zaterdag tak en Noam zijn jeugd verder doorliep op Molenvliet kwam ook hij terecht in Unitas zaterdag 1. Beiden doen het daar zo goed dat deze stap een logische is, zowel voor hun als voor de TC . Veel plezier en succes mannen .

583x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!