Senioren - Unitas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Senioren

Senioren

Unitas is altijd op zoek naar vrijwilligers.

6 september 20:15  Om onze mooie club draaiende te houden zoeken wij met spoed mensen voor diverse werkzaamheden. Op dit moment is hulp in de kantine tijdens de (jeugd) wedstrijden zeer urgent. Heb je op de wedstrijddagen of door de week een paar uur tijd om te helpen, geeft je dan op bij secretaris@gvvunitas.nl meer »

2650x gelezen

Trainingen op velden 2, 3 en 4 afgelast vandaag maandag 27 november

27 november 11:00  Vanwege de gesteldheid van de grasvelden zijn de trainingen op de natuurvelden 2,3 en 4 afgelast vandaag, maandag 27 november.

1326x gelezen

Hans de Jong verlengt bij Unitas

22 november 15:45  GVV Unitas is zeer verheugd te melden dat het contract met trainer Hans de Jong (Zondag 1) met een jaar verlengd is. Het vertrouwen is er en de samenwerking tussen de club en Hans is goed. Hans gaat daarmee zijn derde volledige seizoen in bij Unitas, waar hij halverwege het seizoen 2021/2022 werd aangesteld.meer »

489x gelezen

Othman Bouchaten verlaat Unitas Zaterdag aan het einde van het seizoen.

31 oktober 14:15  Na 4,5 seizoen als hoofdtrainer van Unitas Zaterdag te zijn geweest, heeft Othman besloten om zijn eigen Unitas na dit seizoen te verlaten. Othman heeft bij de Technische Commissie aangegeven dat hij graag zijn horizon als trainer wil verbreden. meer »

696x gelezen

De Stichting Talentontwikkeling en Unitas gaan een structurele samenwerking aan.

5 oktober 11:15  De Stichting Talentontwikkeling en de Gorcumse Voetbalvereniging Unitas gaan een structurele samenwerking aan. Een overeenkomst hierover is onlangs ondertekend. Naast een Buitenschoolse Opvang (BSO) gericht op sport gaan de twee partijen ook maatschappelijke activiteiten ontplooien om de leefbaarheid in de omliggende wijken te vergroten.meer »

476x gelezen

Najim Haidary komt de selectie van zondag 1 versterken.

21 september 8:00  Najim komt over van Ariana FC uit Zweden en sluit vanaf vandaag aan bij de selectie van trainer Hans de Jong. meer »

468x gelezen

Meedoen met onze plaatjes-actie? Vergeet niet om ons even toestemming te geven!

13 september 12:30  Komende zaterdag wordt er voor de laatste keer gefotografeerd voor onze Unitas Gorinchem plaatjes-actie in samenwerking met Jumbo van Aanholt Gorinchem. Als jij ook geselecteerd bent om gefotografeerd te worden, hebben we je toestemming nodig om je foto en andere gegevens te kunnen gebruiken. Zonder die toestemming kan jouw plaatje niet gedrukt worden. meer »

520x gelezen

De vrouwen van GJS, Unitas en Heukelum met gezamenlijke teams de competitie in

11 september 13:00  Dit seizoen zullen de vrouwen van de drie verenigingen gezamenlijk trainen en spelen. Vanwege de krappe selectie zijn de drie verenigingen samen met de KNVB om de tafel gegaan om te kijken wat de mogelijkheden waren. Dit seizoen zullen de vrouwen dus samen trainen en spelen. Het eerste team zal 2e klasse gaan spelen en het tweede team 4e klasse.meer »

716x gelezen

De Rabo ClubSupport actie gaat weer van start.

5 september 12:15  Vanaf 4 september t/m 26 september 2023 kan er gestemd worden. We zouden het natuurlijk zeer op prijsstellen als wij uw stem daarvoor mogen krijgen. meer »

285x gelezen

Trainer G-team Unitas in het zonnetje

30 augustus 19:30  Klaas Leeman, dé trainer die de grootste talenten van onze vereniging traint. Dankzij zijn passie en tomeloze inzet kunnen de mannen en vrouwen van het G-team met ontzettend veel plezier hun wedstrijden voetballen en trainen.meer »

339x gelezen

Elmer de Vries geselecteerd voor Sint Maarten

28 augustus 13:00  Elmer en Sint Maarten maken hun opwachting voor Conacaf Nations League. Sint Maarten is ingedeeld in League 2 groep A. In deze groep treffen ze de volgende landen: Goudaloupe - Saint Kitts and Nevis - Saint Lucia meer »

401x gelezen

Unitas walking football breidt zich uit

11 augustus 12:30  Lekker een balletje trappen voor 60 plus kan bij Unitas elke week op dinsdagmorgen. Om 09.00 uur na de koffie 2x een half uurtje een onderling partijtje voetbal. Dat doen ze bij Unitas voor de 60plus al meer dan vijf jaar. En met plezier. meer »

610x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!