Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Senioren

Senioren

DRINGENDE OPROEP

6 september 20:15  Om onze mooie club draaiende te houden zoeken wij met spoed mensen voor diverse werkzaamheden. Op dit moment is hulp in de kantine tijdens de (jeugd) wedstrijden zeer urgent. Heb je op de wedstrijddagen of door de week een paar uur tijd om te helpen, geeft je dan op bij secretaris@gvvunitas.nl meer »

978x gelezen

2-12-2021 : Update Corona maatregelen GVV UNITAS

2 december 18:00  Unitas volgt de richtlijnen van de overheid. Dit houdt in dat wij doordeweeks ons huidige trainingsschema blijven volgen met als eindtijd 17.00 uur.  meer »

1319x gelezen

KNVB nieuws omtrent Corona maatregelen

30 november 17:30  De maatregelen om het aantal coronabesmettingen te laten afnemen blijven elkaar opvolgen. Zoals vrijdag al gecommuniceerd heeft het besluit om alle sportlocaties om 17.00 uur te sluiten een enorme impact op het voetbal. Onze gedachte was en is nog steeds: Voetballen (bewegen) is en kan gezond. We willen er daarom alles aan doen om zoveel mogelijk te blijven voetballen in competitieverband, mits dit medisch verantwoord is want als er niet voldoende getraind kan worden, dan levert het spelen van (alleen) wedstrijden vroeg of laat blessures op. Verder moeten we ook rekening houden met een ordentelijk competitieverloop én de extra druk op de verenigingen. Want we begrijpen goed dat het openhouden van de club veel van jullie vrijwilligers vraagt. meer »

143x gelezen

NIEUW in onze club webshop.

17 november 11:15  Unieke sweater. Mooi kado voor Sinterklaas, Kerst of zomaar omdat ie zo mooi en lekker warm is! meer »

114x gelezen

Update: Mededeling toegang complex sportpark Molenvliet

5 november 19:00  Op zaterdag en zondag komt er een controlepost op de parkeerplaats,bemand door handhavers van de gemeente Gorinchem. Zij zullen bij een groen vinkje bij het Corona Toegangs Bewijs of een negatieve Coronatestbewijs een polsbandje geven. Hiermee kunnen spelers de kleedkamers in en het publiek de kantine en gebruik maken van de toiletten.meer »

1287x gelezen

Danielle Kortlever in definitieve selectie zaalvoetbal

14 oktober 15:45  Danielle Kortlever, uitkomend voor ons vrouwen 1 team en tevens speelster van ZVG Vr1, is definitief geselecteerd voor de zaalvoetbal selectie die in Minsk tegen Rusland, Wit-Rusland en Hongarije gaan strijden voor EK-kwalificatie. Wij wensen Danielle heel veel succes!meer »

293x gelezen

Daniëlle Kortlever in definitieve zaalvoetbalselectie

7 september 12:00  Vrouwen 1 en tevens ZVG speelster Daniëlle Kortlever is door de bondscoach definitief geselecteerd voor Nederlands vrouwenzaalvoetbalteam. Zij gaat met Oranje op trainingskamp in Portugal ( 20 tot en met 23 september) Zij spelen daar tevens vriendschappelijk tegen de nummer 3 van de wereld Portugal. meer »

649x gelezen

Jerrel Hak laatste aanwinst Unitas zondag

27 augustus 19:30  Jerrel is een razend snelle tweebenige middenvelder en komt uit de jeugdopleiding van Almere City. Hij is op meerdere posities op het middenveld en als aanvaller inzetbaar. Succes en veel plezier als roodbroek.

1102x gelezen

Semih Ucuncu nieuwe trainer zaterdag 2 en Edward richting TC

22 juli 19:15  Semih gaat als opvolger van “good old Edward Verduijn “ aan de gang met een prachtige selectie bij de zaterdag 2 . Edward gaat zich als TC lid focussen op onze zaterdag tak . Semih veel succes en welkom bij de clubmeer »

768x gelezen

Oefenprogramma selectieteams senioren

20 juli 11:30  Hoera! Roodbroek-supporters, we kunnen weer gaan genieten langs de lijn. Seizoen 2021 – 2022 lijkt weer een meer ‘normale’ competitie te gaan worden. Dat betekent dat we na de vakantie weer op Molenvliet en in de regio kunnen genieten van ons eigen Unitas- talent. Ruik je het vers gemaaide gras, de houten vloer van de kantine en het eerlijke zweet alweer? meer »

1000x gelezen

Nieuwsflits : Juli en Augustus geen inloopspreekuur bij FysioPP

5 juli 13:00  In de maanden juli en augustus zal er geen inloop spreekuur zijn bij FysioPP Heb je toch een blessure? Mail of bel dan even voor een afspraak. ! M: info@fysiopp.nl T: 0183- 76 60 41

959x gelezen

Zomeravondvoetbal weer van start

8 juni 17:00  Het is weer zover het hoogtepunt van het jaar, dit is waarom je het hele jaar traint! Zomeravond voetbal is terug en we starten op Donderdag 10 Juni om 20:00 op het hoofdveld.meer »

934x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!