Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Senioren

Senioren

Unitas is altijd op zoek naar vrijwilligers.

6 september 20:15  Om onze mooie club draaiende te houden zoeken wij met spoed mensen voor diverse werkzaamheden. Op dit moment is hulp in de kantine tijdens de (jeugd) wedstrijden zeer urgent. Heb je op de wedstrijddagen of door de week een paar uur tijd om te helpen, geeft je dan op bij secretaris@gvvunitas.nl meer »

1624x gelezen

Velden 2 en 3 vanaf maandag 13 juni in onderhoud

Vandaag, 23 mei 11:45  Nadat eerder deze maand veld 4 in groot onderhoud is gegaan, zijn vanaf maandag 13 juni ook veld 2 en 3 aan de beurt voor het jaarlijkse onderhoud. Vanaf deze datum is dus alleen het hoofdveld beschikbaar om op te trainen of wedstrijden op te spelen.

69x gelezen

Mauritsio Helstone nieuwe Unitas zondag 1 speler

5 mei 15:45  Mauritsio komt volgend seizoen over van competitiegenoot Dongen. Hij kan op alle posities in de aanval uit de voeten . Welkom bij de club en veel plezier en succes .

427x gelezen

Mc Dermott en Haddouchi nieuwkomers bij Unitas zondag selectie.

8 april 12:30  Unitas zondag mag zich verheugen op de komst van twee nieuwe spelers voor het komende seizoen. Najim Haddouchi en Alexander Mc Dermott zullen de selectie van trainer Hans de Jong versterken. meer »

569x gelezen

Othman Bouchaten verlengt bij Unitas Zaterdag

6 april 16:30  Othman heeft met Unitas een meerjarige overeenkomst afgesloten. Tc , bestuur en spelers kijken uit naar een verdere prettige en sportive samenwerking. Succes en veel plezier

263x gelezen

Achraf Chentouf speler coach bij Unitas zaterdag

5 april 20:30  Na 1 jaar gestopt te zijn bij Unitas zondag was Chenta er toch nog niet klaar mee. Achraf gaat in een dubbelrol bij ons zaterdag 1 team aan de slag . Niet alleen als speler maar ook als assistent coach gaat hij het Othman Bouchaten ondersteunen Welkom terug en veel succes en speel pleziermeer »

455x gelezen

Luc van Dongen nieuwe keeper Unitas Zondag

4 april 16:45  Vanaf volgend seizoen sluit Luc van Dongen aan als keeper bij Unitas zondag . Hij komt over van Almkerk die momenteel uitkomen in de 1e klasse op zaterdag Wij wensen Luc veel plezier en succes toe !meer »

544x gelezen

Trainingen op velden 2,3 en 4 afgelast vandaag.

4 april 13:30  Vanwege de gesteldheid van de grasvelden zijn de trainingen op de velden 2,3 en 4 afgelast vandaag, maandag 4 april.

212x gelezen

Ruud Verberk houdt keepersvak voor gezien

1 april 16:30  Steunpilaar Ruud hangt zijn (voetbal-) handschoenen aan de wilgen Ruud begon als voetballer in de jeugd van Unitas maar kwam pas later op goal te staan en vond daar z’n passie. Hij was 47 keer actief in de zaterdagtak met zijn debuut op 05-09-2009 in de wedstrijd Groot Ammers - Unitas 1-0 meer »

506x gelezen

Inloopspreekuur Fysio aangepast

1 april 10:15  De inloopspreekuren bij Fysio PP krijgen vanaf 11 april een andere indeling. Maandag van 19:30 uur tot 20:00 uur Dinsdag van 19:30 uur tot 20:00 uur. Hiermee komt de donderdag avond dus te vervallen

205x gelezen

Zaterdag 2 april tijd voor ’n feestje

24 maart 8:15  Unitas-Super-Saturday wordt weer een feest! Er zijn dit voetbalseizoen nog 2 zaterdagen waarop de Vrouwen1 en Zaterdag1 samen thuis een wedstrijd spelen. Noteer Super Saturday op: zaterdag zaterdag 2 april en zaterdag 30 april. Iedereen is van harte welkom. Gezellig met een extra hapje, drankje én DJ voor het entertainment.meer »

425x gelezen

Hans de Jong “nieuwe” hoofdtrainer Unitas zo 1

24 februari 8:15  Unitas heeft een akkoord bereikt met Hans de Jong (37) over een eenjarig contract voor de functie van hoofdtrainer zondag 1 / seizoen 2022/2023. Eigenlijk geen verrassing dat de Gorcumse Hans de Jong -die tussentijds is ingestapt als hoofdtrainer- nu definitief leiding geeft aan de roodbroeken. De Technische commissie Francois Chambone en Joost Verberk zijn zeer ingenomen over deze keuze. "Hans de Jong heeft in een korte periode laten zien zich op meerdere fronten te willen inzetten. Scouting, jeugdopleiding, instroom van talentvolle jeugdspelers, organisatie, kortom dé vereniging. Dat geeft ons een positief gevoel. Het is dus niet alleen de A selectie. Ondanks te kunnen kiezen uit een aantal zeer interessante sollicitanten hebben we nu gekozen voor deze optie en hebben er alle vertrouwen in. Met deze aanstelling willen we duidelijkheid verschaffen aan onze leden, spelers en sponsors.” meer »

987x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!