Senioren - Unitas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Senioren

Senioren

Unitas is altijd op zoek naar vrijwilligers.

6 september 20:15  Om onze mooie club draaiende te houden zoeken wij met spoed mensen voor diverse werkzaamheden. Op dit moment is hulp in de kantine tijdens de (jeugd) wedstrijden zeer urgent. Heb je op de wedstrijddagen of door de week een paar uur tijd om te helpen, geeft je dan op bij secretaris@gvvunitas.nl meer »

2539x gelezen

Najim Haidary komt de selectie van zondag 1 versterken.

Vandaag, 21 september 8:00  Najim komt over van Ariana FC uit Zweden en sluit vanaf vandaag aan bij de selectie van trainer Hans de Jong. meer »

186x gelezen

Meedoen met onze plaatjes-actie? Vergeet niet om ons even toestemming te geven!

13 september 12:30  Komende zaterdag wordt er voor de laatste keer gefotografeerd voor onze Unitas Gorinchem plaatjes-actie in samenwerking met Jumbo van Aanholt Gorinchem. Als jij ook geselecteerd bent om gefotografeerd te worden, hebben we je toestemming nodig om je foto en andere gegevens te kunnen gebruiken. Zonder die toestemming kan jouw plaatje niet gedrukt worden. meer »

262x gelezen

De vrouwen van GJS, Unitas en Heukelum met gezamenlijke teams de competitie in

11 september 13:00  Dit seizoen zullen de vrouwen van de drie verenigingen gezamenlijk trainen en spelen. Vanwege de krappe selectie zijn de drie verenigingen samen met de KNVB om de tafel gegaan om te kijken wat de mogelijkheden waren. Dit seizoen zullen de vrouwen dus samen trainen en spelen. Het eerste team zal 2e klasse gaan spelen en het tweede team 4e klasse.meer »

444x gelezen

De Rabo ClubSupport actie gaat weer van start.

5 september 12:15  Vanaf 4 september t/m 26 september 2023 kan er gestemd worden. We zouden het natuurlijk zeer op prijsstellen als wij uw stem daarvoor mogen krijgen. meer »

153x gelezen

Trainer G-team Unitas in het zonnetje

30 augustus 19:30  Klaas Leeman, dé trainer die de grootste talenten van onze vereniging traint. Dankzij zijn passie en tomeloze inzet kunnen de mannen en vrouwen van het G-team met ontzettend veel plezier hun wedstrijden voetballen en trainen.meer »

226x gelezen

Elmer de Vries geselecteerd voor Sint Maarten

28 augustus 13:00  Elmer en Sint Maarten maken hun opwachting voor Conacaf Nations League. Sint Maarten is ingedeeld in League 2 groep A. In deze groep treffen ze de volgende landen: Goudaloupe - Saint Kitts and Nevis - Saint Lucia meer »

256x gelezen

Unitas walking football breidt zich uit

11 augustus 12:30  Lekker een balletje trappen voor 60 plus kan bij Unitas elke week op dinsdagmorgen. Om 09.00 uur na de koffie 2x een half uurtje een onderling partijtje voetbal. Dat doen ze bij Unitas voor de 60plus al meer dan vijf jaar. En met plezier. meer »

513x gelezen

Bedrijf NIKKI samenwerkingspartner contributie GVV Unitas

20 juli 17:45  Met ingang van het seizoen 2023-2024 gaan we bij Unitas de ledencontributie innen door middel van het bedrijf NIKKI. Het logo zie je in de nieuwsbanner staan, zodat je alvast kunt wennen. meer »

456x gelezen

Unitas Vrouwen 1 selectie update

19 juni 17:45  Onze vrouwen 1 selectie heeft inmiddels aardig vorm gekregen . De selectie zal komend seizoen getraind worden door de nieuwe hoofdtrainer Edward Verduijn. meer »

995x gelezen

Nacer el Mousati en Zeki Laaiti versterken Unitas Za1

16 juni 13:15  Oud Unitas spelers Nacer el Mousati en Zeki Laaiti strijken op de laatste avond van de overschrijving periode , na een aantal seizoenen bij buurman S.V.W., weer neer op het oude nest op Molenvliet. Nacer en Zeki, beide ook nog uikomend in de zaal bij ZVG, zullen de zaterdag selectie komen versterken. Welkom terug en heel veel succes!

795x gelezen

Voorbereiding zondag selectie start op 19 juni

13 juni 17:00  Terwijl de nacompetities nog aan de gang zijn voor promoties of degradaties ,is onze Zondag 1 aan het genieten van een paar weekjes welverdiende rust. Maar over een paar weken start Zondag 1 weer aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. meer »

577x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!