Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Dirk de Goeij: Terug van weggeweest

Dirk de Goeij: Terug van weggeweest

29 december 2021 10:00


Ondanks het welbekende virus loopt het werk op Unitas achter de schermen gewoon door. De werkploeg houdt het terrein wekelijks netjes, de bouw van de kleedkamers gaat gestaag door en seniorenelftallen proberen zelf fit te blijven. Voor de kantine was er ook de grote wens om hier meer structuur in te krijgen. In januari 2022 gaat die wens in vervulling. Dirk de Goeij wordt een bekend, nieuw gezicht achter de bar. Hij zal op donderdagavond en zaterdagochtend het vaste gezicht worden in de kantine. Daarnaast doet hij ook de zondagochtend als Zondag 1 thuis speelt.
Via dit nieuwsbericht wil Dirk zich alvast aan alle Roodbroeken introduceren:

Hallo!  

Ik ben Dirk de Goeij, 62 jaar. Nadat ik 20 jaar in Oostenrijk gewoond, gewerkt en geleefd heb, ben ik vorig jaar weer teruggekeerd naar Nederland. Het was wel weer even wennen, maar met behulp van mijn kinderen en familie is de terugkeer geruisloos verlopen.  

Met hulp van Poort 6 en Unitasser Edward Verduin (huismeester) kon ik al vrij snel een woning betrekken in de binnenstad van Gorinchem. Ik woon nu met veel plezier in de Haarstraat in het complex ‘de Lindeborg’. 

 Door mijn leeftijd en operaties aan mijn beide heupen ben ik voor de arbeidsmarkt niet meer zo interessant en heb besloten als vrijwilliger mijn steentje bij te dragen in de samenleving. Ik werk sinds kort in het nieuwe Kringloopwarenhuis ’t Goed’ aan de Spijksedijk in Gorinchem.  

 Intussen heeft Edward Verduin mij ook benaderd of ik eventueel bereid zou zijn hand- en spandiensten te verlenen in de kantine van Unitas. Ik was meteen enthousiast, omdat Unitas toch bijna 25 jaar een deel van mijn leven is geweest. Uiteindelijk kom ik ook uit een rasechte Unitas familie. Na een paar gesprekken en inwerken, begin ik in januari 2022 in de kantine. Ik kijk ernaar uit u een bakkie koffie of een lekker koud biertje te kunnen serveren! 

 

Tot slot wens ik u een gelukkig en gezond 2022. 

Tot gauw! 

Foto_Dirk_de_Goeij.jpg 

 

 

Bron: Martin Bos
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!