Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bestuur

Bestuur

Beschikbaarheid grasvelden.

Vandaag, 28 juli 14:15  GOED NIEUWS! Na maanden van bijna dagelijks onderhoud aan onze grasvelden hebben we van de gemeente Gorinchem de volgende planning gekregen om gebruik te kunnen maken van de velden.meer »

108x gelezen

Nieuwe statuten

14 juli 8:15  Op de ledenvergadering van 28 juni jl. zijn de nieuwe statuten door de vergadering goedgekeurd. Inmiddels is er van deze statuten een notariële akte opgemaakt. meer »

349x gelezen

Accommodatie meldingen en suggesties

29 juni 13:00  Heb je een melding of een suggestie over de accommodatie willen wij dit graag van jullie vernemen. meer »

389x gelezen

Unitas doet niet mee aan de Regio Cup wedstrijden

3 juni 17:30  Vanaf 7 juni t/m 15 augustus zijn alle natuur sport velden in onderhoud en afgesloten om wedstrijden te spelen. Vanwege de onderhoudsperiode van de velden, heeft het Unitas bestuur besloten om niet deel te nemen aan de Regio Cup competitie. Het kunstgras is wel in gebruik voor trainingen, zomer voetbal en club activiteiten. Met vriendelijke groet, Dick Schenau Wedstrijdsecretaris Gvv Unitas

717x gelezen

Lintjesregen voor Unitassers.

27 april 18:00  Tijdens de jaarlijkse lintjesregen bezocht burgemeester Reinie Melissant-Briene maandagochtend tien inwoners van Gorinchem, waaronder 2 Unitassers en een zeer trouwe sponsor van Unitas, om hen te laten weten dat zij een Koninklijke Onderscheiding krijgen. De daadwerkelijke uitreiking vindt plaats op vrijdagmiddag 30 april - de voormalige Koninginnedag dus - op het stadhuis. meer »

621x gelezen

Weer geen traditioneel verjaardagsfeest bij Unitas.

19 april 0:15  Maandag 19 April 2021; Unitas viert haar verjaardag. 123 jaar jong. De vereniging, de leden snakken naar weer “gewoon” samen de verjaardag te kunnen vieren met als traditie de huldiging van de leden die hun lidmaatschap vieren van 12 1/2, 25, 40, 50, 60, 70, 75 of zelfs 80 jaar. Nu voor het tweede jaar moet de club dit evenement missen. Het is bij Unitas altijd een bijzonder feest met het zingen van het clublied, jubilarissen en het samen zijn. Immers Unitas staat voor eenheid. Een echte familie. meer »

310x gelezen

UNITAS BOUWNIEUWS #1

3 april 17:00  Betonstaal is vorige week gevlochten. Bekisting gedaan en deze week beton gestort. Vandaag bekisting eraf en afvoeren. Nu verder bouwen aan nieuwe kleedkamers. Hulde aan de vrijwilligers. meer »

580x gelezen

Coronamaatregelen

23 maart 18:00  Unitas zal de scholen volgen m.b.t. het afmelden voor een training; wanneer er een kind is wat vanuit de schoolregels in quarantaine moet, (en uiteraard de reeds bestaande quarantaine regels) verwachten wij, dat de kinderen ook thuis blijven bij een training. Zodra het kind weer naar school mag, zijn ze uiteraard ook weer van harte welkom op de training.meer »

546x gelezen

Update: De Nieuwe Unitasser digitaal

22 maart 15:30  80 Pagina's clubnieuws. o.a. De eerste paal nieuwe kleedkamers. Andere tijden Unitas. Paul Piket. Een van de kwartiermakers. Bert Verhoef, 25 jaar teammanager. Michel vam Oostrum, nieuwe trainer Unitas zondag. Henk den Uijl (78) routinier 7 tegen 7. Spot op Unitas-keepers. Joost Verberk: "Een goede selectie samenstellen”. En nog meer boordevol Unitas-Club-Nieuws. meer »

803x gelezen

EERSTE PAAL VOOR NIEUWE KLEEDKAMERS

18 maart 17:30  Zaterdag 13 maart 2021 -12.00 uur. Projectleider Hans van Horik legt uit wat er straks naast het hoofdveld op sportpark Molenvliet tot stand komt. Voorafgaand aan de plannen voor nieuw- en verbouw had Unitas zich eerst verzekerd van het feit dat het door de verbreding van de A27 geen velden hoeft in te leveren. ,,Daar moesten wij wel duidelijkheid over hebben alvorens tot deze investeringen over te gaan. Er wordt gefaseerd gebouwd. De eerste nieuwbouw is een facilitaire ruimte voor de vele materialen van een voetbalclub. Dit zou in september 2021 kunnen worden opgeleverd.’’ ,Fase twee is de nieuwbouw van vier grote kleedkamers. Als laatste worden de huidige, sterk verouderde, kleedruimten verbouwd en wordt tevens een ruimte voor fysiotherapie gecreëerd. Unitas beschikt dan hopelijk in 2023, bij het 125-jarig jubileum, over een accommodatie die er zijn mag.”meer »

537x gelezen

Jacintha van Zanten nieuwe Jeugdvoorzitter Unitas.

12 maart 18:45  Jacintha van Zanten heeft het stokje als jeugdvoorzitter overgenomen van Francois Chambone Voor vragen is Jacintha te bereiken via voorzitterjeugd@gvvunitas.nlmeer »

723x gelezen

Unitas en Jeroen van Bezouwen in goed overleg besloten nu al afscheid te nemen.

7 maart 10:30  Na een goed gesprek tussen het bestuur, de technische commissie en Jeroen is duidelijk geworden, dat het vizier op het nieuwe voetbalseizoen moet komen te liggen. Door de huidige corona situatie, waarbij er amper normaal getraind kan worden, maar vooral door het stoppen van het lopende voetbalseizoen met weinig perspectief hebben Unitas en Jeroen van Bezouwen besloten nu al afscheid te nemen. meer »

817x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!