Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bestuur

Bestuur

Unitas is altijd op zoek naar vrijwilligers.

6 september 20:15  Om onze mooie club draaiende te houden zoeken wij met spoed mensen voor diverse werkzaamheden. Op dit moment is hulp in de kantine tijdens de (jeugd) wedstrijden zeer urgent. Heb je op de wedstrijddagen of door de week een paar uur tijd om te helpen, geeft je dan op bij secretaris@gvvunitas.nl meer »

1626x gelezen

Velden 2 en 3 vanaf maandag 13 juni in onderhoud

Gisteren, 23 mei 11:45  Nadat eerder deze maand veld 4 in groot onderhoud is gegaan, zijn vanaf maandag 13 juni ook veld 2 en 3 aan de beurt voor het jaarlijkse onderhoud. Vanaf deze datum is dus alleen het hoofdveld beschikbaar om op te trainen of wedstrijden op te spelen.

93x gelezen

Veld 4 vanaf maandag 9 mei in groot onderhoud

9 mei 12:00  Vanaf maandag 9 mei gaat veld 4 in onderhoud. De gemeente Gorinchem heeft aangegeven dat een onderhoudsaannemer gaat starten op veld 4. Het veld krijgt een groot onderhoud, waar meer tijd voor nodig is dan voor een normale regulier jaarlijks onderhoud.meer »

110x gelezen

Nieuwe datum ALV: maandag 12 september 2022

6 mei 20:45  Op maandag 9 mei 2022 stond onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) gepland. Het bestuur en de kwartiermakers van de commissies werken momenteel nog aan een nieuw bestuursmodel en de invulling van aankomend Jubileumjaar. meer »

250x gelezen

Unitas viert haar 124e verjaardag !

30 april 19:00  Op 19 april heeft Unitas haar 124e verjaardag gevierd. Niet alleen de verjaardag maar ook een traditie is dat daarbij de jubilarissen in het zonnetje worden gezet. Na de opening en het zingen van het clublied was het tijd voor deze jubilarissen meer »

198x gelezen

Trainingen op velden 2,3 en 4 afgelast vandaag.

4 april 13:30  Vanwege de gesteldheid van de grasvelden zijn de trainingen op de velden 2,3 en 4 afgelast vandaag, maandag 4 april.

213x gelezen

Inloopspreekuur Fysio aangepast

1 april 10:15  De inloopspreekuren bij Fysio PP krijgen vanaf 11 april een andere indeling. Maandag van 19:30 uur tot 20:00 uur Dinsdag van 19:30 uur tot 20:00 uur. Hiermee komt de donderdag avond dus te vervallen

205x gelezen

Eerste bijeenkomst zeer geslaagd

13 maart 12:00  Nieuwe opzet zeer geslaagd De Unitas “Club-van-Honderd hield afgelopen vrijdag 11 maart 2022 haar eerste bijeenkomst. Tevens uitgenodigd waren de leden van UBC en Unitas sponsors. Een klein gezelschap amuseerde zich onderling prima met een sate hapje en een drankje. Een korte toelichting over het wel en wee van de club door een bestuurder was men weer geheel op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen bij de club. Omdat we elkaar zolang niet hebben gezien en gesproken was het idee om deze bijeenkomst samen te doen. Al met al was het een geslaagd moment om even bij te praten. Dit moeten we meer doen.meer »

467x gelezen

Hans de Jong “nieuwe” hoofdtrainer Unitas zo 1

24 februari 8:15  Unitas heeft een akkoord bereikt met Hans de Jong (37) over een eenjarig contract voor de functie van hoofdtrainer zondag 1 / seizoen 2022/2023. Eigenlijk geen verrassing dat de Gorcumse Hans de Jong -die tussentijds is ingestapt als hoofdtrainer- nu definitief leiding geeft aan de roodbroeken. De Technische commissie Francois Chambone en Joost Verberk zijn zeer ingenomen over deze keuze. "Hans de Jong heeft in een korte periode laten zien zich op meerdere fronten te willen inzetten. Scouting, jeugdopleiding, instroom van talentvolle jeugdspelers, organisatie, kortom dé vereniging. Dat geeft ons een positief gevoel. Het is dus niet alleen de A selectie. Ondanks te kunnen kiezen uit een aantal zeer interessante sollicitanten hebben we nu gekozen voor deze optie en hebben er alle vertrouwen in. Met deze aanstelling willen we duidelijkheid verschaffen aan onze leden, spelers en sponsors.” meer »

987x gelezen

(In)Brekers bij Unitas

30 januari 20:00  Het afbreken van de oude gebouwen zoals ballenhok, wasruimte en werkplaats stond dit weekend in de planning. Toch waren er een aantal “zware jongens” die de gebouwen woensdagnacht al hadden bezocht en alle deuren van de oude gebouwen nodeloos hebben ingetrapt. Daarna ging de rooftocht naar de kleedkamer en ruimte voor de verzorger. Kastjes van de muur, stalen kasten opgebroken en wellicht gezocht naar iets bruikbaars. Al met al vernielzucht en een grote ravage. Weer sneu voor de club. meer »

815x gelezen

Update 27-1-22 : Corona maatregelen GVV UNITAS

27 januari 17:45  Afgelopen week is er weer een persconferentie geweest waarbij er gelukkig opnieuw versoepelingen zijn afgekondigd voor de sportsector. De nieuwe versoepelingen bieden nog meer ruimte om het sporten mogelijk te maken. Het dringende verzoek om je hieraan te houden   meer »

2275x gelezen

Nieuw schema en veldindeling trainingen vanaf 17 januari 2022

19 januari 13:45  Vanaf maandag 17 januari geldt er een nieuw aangepast trainingsschema en de hierbij behorende velindelingen.meer »

571x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!