Bestuur - Unitas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bestuur

Bestuur

Unitas is altijd op zoek naar vrijwilligers.

6 september 20:15  Om onze mooie club draaiende te houden zoeken wij met spoed mensen voor diverse werkzaamheden. Op dit moment is hulp in de kantine tijdens de (jeugd) wedstrijden zeer urgent. Heb je op de wedstrijddagen of door de week een paar uur tijd om te helpen, geeft je dan op bij secretaris@gvvunitas.nl meer »

2159x gelezen

Voor elk elftal een teamlocker

Gisteren, 3 februari 9:30  Nieuw bij Unitas: teamlockers. Onlangs zijn er een aantal Teamlockers geplaatst bij Unitas. Een aantal in een unit en een aantal onder de overkapping bij de kantine. De Teamlocker is een locker om de kleedkamercapaciteit  te verhogen.meer »

197x gelezen

Draai ook een bardienst mee!

Gisteren, 3 februari 9:15  Het bestuur is dringend op zoek naar bar-medewerkers die tijdens de thuiswedstrijden -op toerbeurt- een bardienst willen meedraaien en het team van vrijwilligers wil aanvullen.meer »

116x gelezen

Marcel ter Wal 25 jaar Unitas-archivaris

24 januari 16:30  Op 01 januari 2023 mocht ik mij 25 jaar archivaris van ons Unitas noemen. 25 jaar waarin veel is veranderd. Van het tijdperk van de aloude fotoalbums en alles op papier, tot de huidige tijd waarin praktisch alles digitaal wordt vastgelegd. meer »

355x gelezen

Tijdelijk geen kleedkamerindeling op wedstrijddagen

16 november 18:15  Aan alle spelende leden, leiders en trainers moeten we als bestuur helaas melden: vanaf komende zaterdag zijn er op wedstrijddagen onvoldoende kleedkamers om ieder elftal een vaste, eigen kleedkamer te geven. Omdat deze week door de verbouwing ook kleedkamer 3 gesloopt wordt, moeten we alle teams vragen om waar mogelijk thuis te douchen. De overgebleven kleedkamers zullen wel open blijven (4 met douche, 4 zonder) iedereen mag daar op eigen gelegenheid gebruik van maken maar ze worden dus niet meer toegewezen aan een team. We beseffen dat dit de komende periode een lastige situatie zal opleveren voor de teams, qua voorbespreking, het gebruiken van de thee in de rust etc.meer »

523x gelezen

Contributiebetaling nieuwe seizoen 2022/’23

1 november 10:30  Voor alle Unitas leden zijn de contributiefacturen afgelopen periode per mail naar de leden verstuurd.meer »

587x gelezen

Stichting Leergeld biedt kansen voor ieder kind!

15 september 11:15  De start van het nieuwe schooljaar en verenigingsleven is niet alleen voor kinderen een spannende tijd. Ook veel ouders hebben het moeilijk door kosten school, sport of culturele activiteiten. Stichting Leergeld helpt kinderen met ouders die een laag inkomen hebben.meer »

474x gelezen

Steun onze nieuwbouw van kleedkamers. Stem op GVV Unitas.

5 september 8:00  De Rabo ClubSupport actie gaat weer van start. Vanaf 5 september t/m 27 september 2022 kan er gestemd worden. We zouden het natuurlijk zeer op prijsstellen als wij uw stem daarvoor mogen krijgen. meer »

475x gelezen

Patrick nieuwe kledingsponsor Unitas

2 september 18:00  Jeugd en senioren in het nieuw! Met ingang van het nieuwe seizoen is Patrick de nieuwe kledingsponsor van Unitas. Het bestuur heeft een tweejarig contract met het Belgische kledingbedrijf afgesloten. Een belangrijke reden daarvoor is dat Patrick zich net als Unitas sterk maakt voor de jeugd. Samen met Patrick steken we de hele jeugd in nieuwe wedstrijd- en trainingstenues. meer »

763x gelezen

Metselaar gezocht

24 augustus 19:15  Voor de volgende fase van ons vernieuwbouw project van onze kleedkamers en fysio praktijk zijn we dringend op zoek naar een metselaar voor het aanleggen van de kim strook en het lijmen van blokken.meer »

482x gelezen

Gijs van der Wiel neemt stokje over van Dick Schenau

23 augustus 9:45  Na meer dan een decennium legt Dick Schenau zijn taken als wedstrijdsecretaris van de senioren neer. Dick zorgde dat bij de senioren alles op en rondom de wedstrijden op rolletjes verliep. Een rol die vooral achter de schermen plaats vindt, maar zeer belangrijk is om te zorgen dat iedereen zonder zorgen het spelletje kan spelen. Dick kenmerkt zich in secuurheid, duidelijke communicatie en goede afstemming. Kenmerken die hij zeker heeft gebruikt om deze rol voor Unitas in te vullen. meer »

698x gelezen

REMINDER: KLUSDAG 27 augustus, we rekenen op je !

22 augustus 17:30  Komende zaterdag 27 augustus om 8:30 uur verwachten we hopelijk een grote groep Unitassers of ouders van onze leden om te komen helpen. We kunnen nog veel handjes gebruiken dus meld je aan bij Ramon of Martin, vrijwilligers zijn onmisbaar om deze dag een succes te maken!meer »

927x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!