Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bestuur

Bestuur

DRINGENDE OPROEP

6 september 20:15  Om onze mooie club draaiende te houden zoeken wij met spoed mensen voor diverse werkzaamheden. Op dit moment is hulp in de kantine tijdens de (jeugd) wedstrijden zeer urgent. Heb je op de wedstrijddagen of door de week een paar uur tijd om te helpen, geeft je dan op bij secretaris@gvvunitas.nl meer »

673x gelezen

Donderdag 21 oktober inloopspreekuur Fysio PP om 18.30u

20 oktober 15:45  Donderdag 21 oktober zal het inloopspreekuur van Fysio PP om 18:30 uur zijn in plaats van het gebruikelijke tijdstip van 19:30u

221x gelezen

Iconische radiokamer gesloopt.

19 oktober 10:00  Maandag waren vrijwilligers druk aan het lassen, slopen en sjouwen. De oude radiokamer is gesloopt. Meer dan 50 jaar steunpilaar en dienst gedaan op de fraaie accommodatie van Unitas. meer »

331x gelezen

Wijzigingen aangeven door de overheid van de COVID-19 regels per 25 september 2021

1 oktober 9:45  Voor ons sportcomplex zijn de volgende regels van toepassing; meer »

397x gelezen

Spaar ONZE club gezond bij de Plusmarkt.

2 september 16:45  Goed eten is goed voor de buurt, vinden we bij PLUS. Dat betekent ook dat we graag iets goed doen voor onze omgeving. Daarom spaar je nu bij PLUS sponsorpunten voor jouw lokale club of vereniging. Doe mee en spaar je club gezond! Dat kunnen ze na afgelopen jaar wel gebruiken. meer »

455x gelezen

Toegangsregels bij thuiswedstrijden Unitas zondag 1.

25 augustus 21:00  Op zondag 29 augustus speelt Gvv Unitas haar eerste thuiswedstrijd tegen Quick uit Den Haag. De wedstrijd vangt aan om 14:00 uur. U bent van harte welkom. De algemene geldende COVID 19 maatregelen van de overheid zijn ook voor ons sportcomplex “MOLENVLIET” van toepassing. meer »

991x gelezen

Ontvang GRATIS het jubileumboek “Unitas 125 jaar”.

31 juli 12:15  Iedereen die onze kleedkamers wel eens heeft bezocht weet dat dit niet meer van deze tijd is. Meer dan 40 jaar oud. We zijn op dit moment al enige maanden aan het renoveren en verbouwen. De vaart zit er goed in dankzij hulp van de vele vrijwilligers. Maar er is meer nodig. Steun de club financieel. Uw donatie is meer dan welkom en zal 100% besteed worden aan de kleedkamers. meer »

587x gelezen

Beschikbaarheid grasvelden.

28 juli 14:15  GOED NIEUWS! Na maanden van bijna dagelijks onderhoud aan onze grasvelden hebben we van de gemeente Gorinchem de volgende planning gekregen om gebruik te kunnen maken van de velden.meer »

450x gelezen

Nieuwe statuten

14 juli 8:15  Op de ledenvergadering van 28 juni jl. zijn de nieuwe statuten door de vergadering goedgekeurd. Inmiddels is er van deze statuten een notariële akte opgemaakt. meer »

484x gelezen

Accommodatie meldingen en suggesties

29 juni 13:00  Heb je een melding of een suggestie over de accommodatie willen wij dit graag van jullie vernemen. meer »

598x gelezen

Unitas doet niet mee aan de Regio Cup wedstrijden

3 juni 17:30  Vanaf 7 juni t/m 15 augustus zijn alle natuur sport velden in onderhoud en afgesloten om wedstrijden te spelen. Vanwege de onderhoudsperiode van de velden, heeft het Unitas bestuur besloten om niet deel te nemen aan de Regio Cup competitie. Het kunstgras is wel in gebruik voor trainingen, zomer voetbal en club activiteiten. Met vriendelijke groet, Dick Schenau Wedstrijdsecretaris Gvv Unitas

950x gelezen

Lintjesregen voor Unitassers.

27 april 18:00  Tijdens de jaarlijkse lintjesregen bezocht burgemeester Reinie Melissant-Briene maandagochtend tien inwoners van Gorinchem, waaronder 2 Unitassers en een zeer trouwe sponsor van Unitas, om hen te laten weten dat zij een Koninklijke Onderscheiding krijgen. De daadwerkelijke uitreiking vindt plaats op vrijdagmiddag 30 april - de voormalige Koninginnedag dus - op het stadhuis. meer »

788x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!