Bestuur - Unitas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bestuur

Bestuur

Unitas is altijd op zoek naar vrijwilligers.

6 september 20:15  Om onze mooie club draaiende te houden zoeken wij met spoed mensen voor diverse werkzaamheden. Op dit moment is hulp in de kantine tijdens de (jeugd) wedstrijden zeer urgent. Heb je op de wedstrijddagen of door de week een paar uur tijd om te helpen, geeft je dan op bij secretaris@gvvunitas.nl meer »

2347x gelezen

Inleveren kleding - zaterdag 17 juni

2 juni 13:15  Het voetbalseizoen loopt alweer bijna ten einde. Dat betekent dat de teamtassen met wedstrijdkleding ingeleverd moet worden. Ook de overige kleding van spelers en trainers die stoppen moet worden ingeleverd. Als ook de materialen die bij trainers thuis zijn, ballen, pionnen, hesjes. meer »

197x gelezen

Unitas viert zijn 125e verjaardag

22 april 13:30  De verjaardag, die op woensdag 19 april 2023 in het clubgebouw werd gehouden, stond in het teken van het 125-jarig bestaan van Unitas. meer »

458x gelezen

Leon Hoegee keeperstrainer Unitas Zo.

21 april 18:00  Volgend seizoen verwelkomen we Leon Hoegee als keeperstrainer. Tevens zal hij Hans ondersteunen als assistent-trainer tijdens trainingen en wedstrijddagen. De 53-jarige Leerdammer is zelf keeper geweest bij LRC en Good Luck, en heeft ervaring als keeperstrainer/assistent bij LRC, Kozakken Boys en Sliedrecht. Wij heten Leon hartelijk welkom en hopen op een mooie en succesvolle samenwerking.

606x gelezen

And the winner is..

21 april 16:00  De GVV Unitas Jubileumloterij is ten einde en heeft €1.682,50 opgeleverd voor de club. Meerdere teams hebben flink hun best gedaan, maar de JO15-1 sprong hier met 100 loten bovenuit! Zij krijgen een leuke teamprijs aangeboden. Vele leuke prijzen werden met de trekking op 19 april verloot, waaronder een overnachting in het Efteling Hotel voor 4 personen. Liam Eliasz gaat met de hoofdprijs aan de haal. Gefeliciteerd! Alle winnaars worden persoonlijk geïnformeerd over het in bezit krijgen van hun prijs. We bedanken alle sponsors, lotenverkoper en kopers voor hun bijdrage! De volledige uitslag is hieronder na te lezen en ook te vinden op de loterijwebsite: https://gvvunitas.mylotify.com. meer »

582x gelezen

Nu te bestellen. Beperkte oplage!

19 april 10:00  Een uniek jubileumboek voor elke Unitasser jong of oud. ‘Traditie. Trots. Toekomst’. meer »

528x gelezen

Vacature hoofdtrainer Vrouwen 1

14 april 18:45  Bij GVV Unitas vinden we vrouwenvoetbal belangrijk! Met ingang van het seizoen 2023/2024 zijn wij op zoek naar een passende hoofdtrainer voor Vrouwen 1. Vrouwen 1 van GVV Unitas voetbalt in de zaterdag 2e klasse A. Het is een team dat bestaat uit een goede mix van talentvolle jeugd en ervaring. Samen zijn zij ambitieus en een sfeervol team. meer »

685x gelezen

Samen maken we er een feest van!

31 maart 8:00  Samen maken we er een feest van!meer »

863x gelezen

Pieter de Waard gastspreker op veiling 24 maart

15 maart 9:45  Wij voelen ons zeer vereerd dat Pieter de Waard gastspreker wil zijn op onze veiling. Pieter de Waard geniet landelijke bekendheid en is langstzittende voorzitter in het profvoetbal. Per 1 juli stopt de Waard als algemeen directeur en bestuursvoorzitter van Telstar. Hij start op 24 maart bij Unitas met zijn afscheidstournee. meer »

348x gelezen

Huldiging winnaars Proxsys Cup

6 maart 19:45  Tijdens Super Saturday op 4 maart 2023 zijn de jeugdteams die hebben deelgenomen aan de Proxsys Cup gehuldigd in onze kantine. Wat zijn we super trots dat Unitas alle 4 de bekers in de jeugd categorieën heeft gewonnen.meer »

249x gelezen

Unitasser ook digitaal

18 februari 11:00  De nieuwe Unitassers zijn bezorgd. Mocht u deze Unitasser niet hebben ontvangen dan kunt u deze nu ook digitaal lezen. Wij wensen u veel leesplezier.meer »

674x gelezen

Ontwikkelingen bij jeugdtrainers Unitas

6 februari 17:15  De eerste seizoenshelft zit erop voor alle teams en de tweede seizoenshelft gaat weer van start. In het betaald voetbal is de winterstop een periode van transfers en ontwikkelingen. Zo ook bij de jeugdtrainers van Unitas. meer »

692x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!