Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bestuur

Bestuur

Unitas is altijd op zoek naar vrijwilligers.

6 september 20:15  Om onze mooie club draaiende te houden zoeken wij met spoed mensen voor diverse werkzaamheden. Op dit moment is hulp in de kantine tijdens de (jeugd) wedstrijden zeer urgent. Heb je op de wedstrijddagen of door de week een paar uur tijd om te helpen, geeft je dan op bij secretaris@gvvunitas.nl meer »

1693x gelezen

Nieuwe fase nieuwbouw kleedkamers

Gisteren, 25 juni 17:45  25-07-2022 Zaterdagmorgen is een kleine groep vrijwilligers gestart met het plaatsen van de bekisting en bewapeningsstaal voor het nieuwe fundament van de nieuwe Unitas kleedkamers. Acht vrijwilligers waren aanwezig en hebben hard gewerkt want maandag gaat het beton erin en dan kunnen we verder bouwen. Je kunt de contouren van de kleedkamers en de nieuwe fysio ruimte voor PP fysio al heel goed zien. Na het plaatsen van de bekisting was er nog tijd over om wat bouwrommel op te ruimen. Naast de nieuwbouw werkzaamheden zullen er wat noodkleedkamers van Achilles worden verplaatst en verder zal de gemeente met het onderhoud van de velden beginnen die dan in augustus speelklaar moeten zijn. Kortom, er is veel te doen op Molenvliet bij Unitas.meer »

296x gelezen

Vrijwilligersavond uitgesteld tot september

17 juni 20:00  Helaas gaat de vrijwilligers middag/avond gepland op 24 juni 2022 niet door, dit vanwege te weinig aanmeldingen. De vrijwilligersavond staat nu gepland in de maand september 2022. Informatie hiervoor zal tijdig worden aangegeven op de website. Namens het bestuur, Met vriendelijke groet, Dick Schenau

437x gelezen

Dringend extra handen gevraagd voor zaterdagochtend 25 juni

17 juni 12:30  Op zaterdagochtend 25 juni, van 8:00u tot circa 12:00u, heeft de vernieuwbouwploeg DRINGEND extra handen nodig. Deze ochtend zal voor de bouw van de nieuwe kleedkamers het bewapeningsstaal voor de fundering geplaatst moeten worden zodat daarna het beton gestort kan gaan worden. We zoeken hiervoor dringend extra hulp! meer »

339x gelezen

Velden 2 en 3 vanaf maandag 13 juni in onderhoud

23 mei 11:45  Nadat eerder deze maand veld 4 in groot onderhoud is gegaan, zijn vanaf maandag 13 juni ook veld 2 en 3 aan de beurt voor het jaarlijkse onderhoud. Vanaf deze datum is dus alleen het hoofdveld beschikbaar om op te trainen of wedstrijden op te spelen.

200x gelezen

Veld 4 vanaf maandag 9 mei in groot onderhoud

9 mei 12:00  Vanaf maandag 9 mei gaat veld 4 in onderhoud. De gemeente Gorinchem heeft aangegeven dat een onderhoudsaannemer gaat starten op veld 4. Het veld krijgt een groot onderhoud, waar meer tijd voor nodig is dan voor een normale regulier jaarlijks onderhoud.meer »

164x gelezen

Nieuwe datum ALV: maandag 12 september 2022

6 mei 20:45  Op maandag 9 mei 2022 stond onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) gepland. Het bestuur en de kwartiermakers van de commissies werken momenteel nog aan een nieuw bestuursmodel en de invulling van aankomend Jubileumjaar. meer »

388x gelezen

Unitas viert haar 124e verjaardag !

30 april 19:00  Op 19 april heeft Unitas haar 124e verjaardag gevierd. Niet alleen de verjaardag maar ook een traditie is dat daarbij de jubilarissen in het zonnetje worden gezet. Na de opening en het zingen van het clublied was het tijd voor deze jubilarissen meer »

270x gelezen

Trainingen op velden 2,3 en 4 afgelast vandaag.

4 april 13:30  Vanwege de gesteldheid van de grasvelden zijn de trainingen op de velden 2,3 en 4 afgelast vandaag, maandag 4 april.

288x gelezen

Inloopspreekuur Fysio aangepast

1 april 10:15  De inloopspreekuren bij Fysio PP krijgen vanaf 11 april een andere indeling. Maandag van 19:30 uur tot 20:00 uur Dinsdag van 19:30 uur tot 20:00 uur. Hiermee komt de donderdag avond dus te vervallen

237x gelezen

Eerste bijeenkomst zeer geslaagd

13 maart 12:00  Nieuwe opzet zeer geslaagd De Unitas “Club-van-Honderd hield afgelopen vrijdag 11 maart 2022 haar eerste bijeenkomst. Tevens uitgenodigd waren de leden van UBC en Unitas sponsors. Een klein gezelschap amuseerde zich onderling prima met een sate hapje en een drankje. Een korte toelichting over het wel en wee van de club door een bestuurder was men weer geheel op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen bij de club. Omdat we elkaar zolang niet hebben gezien en gesproken was het idee om deze bijeenkomst samen te doen. Al met al was het een geslaagd moment om even bij te praten. Dit moeten we meer doen.meer »

561x gelezen

Hans de Jong “nieuwe” hoofdtrainer Unitas zo 1

24 februari 8:15  Unitas heeft een akkoord bereikt met Hans de Jong (37) over een eenjarig contract voor de functie van hoofdtrainer zondag 1 / seizoen 2022/2023. Eigenlijk geen verrassing dat de Gorcumse Hans de Jong -die tussentijds is ingestapt als hoofdtrainer- nu definitief leiding geeft aan de roodbroeken. De Technische commissie Francois Chambone en Joost Verberk zijn zeer ingenomen over deze keuze. "Hans de Jong heeft in een korte periode laten zien zich op meerdere fronten te willen inzetten. Scouting, jeugdopleiding, instroom van talentvolle jeugdspelers, organisatie, kortom dé vereniging. Dat geeft ons een positief gevoel. Het is dus niet alleen de A selectie. Ondanks te kunnen kiezen uit een aantal zeer interessante sollicitanten hebben we nu gekozen voor deze optie en hebben er alle vertrouwen in. Met deze aanstelling willen we duidelijkheid verschaffen aan onze leden, spelers en sponsors.” meer »

1024x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!