Sponsoren - Unitas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsoren

Sponsoren

Voor elk elftal een teamlocker

3 februari 9:30  Nieuw bij Unitas: teamlockers. Onlangs zijn er een aantal Teamlockers geplaatst bij Unitas. Een aantal in een unit en een aantal onder de overkapping bij de kantine. De Teamlocker is een locker om de kleedkamercapaciteit  te verhogen.meer »

262x gelezen

Draai ook een bardienst mee!

3 februari 9:15  Het bestuur is dringend op zoek naar bar-medewerkers die tijdens de thuiswedstrijden -op toerbeurt- een bardienst willen meedraaien en het team van vrijwilligers wil aanvullen.meer »

163x gelezen

Uitzendbureau Raaak voor 3 jaar doeksponsor bij Gvv Unitas

14 maart 13:15  We zijn zeer verheugd te kunnen melden, dat uitzendbureau Raaak voor 3 jaar sponsor is geworden van een prachtig doek langs ons hoofdveld. Hiermee ondersteunt Raaak de sociaal maatschappelijke doelstellingen van Gvv Unitas. Hartelijk dank daarvoor!!meer »

287x gelezen

Klanten Plus van der Doel sparen voor Unitas

2 december 18:00  De afgelopen maanden hebben klanten van Plus Elbert van den Doel kunnen sparen voor Unitas.meer »

436x gelezen

Bettersafe stopt als hoofdsponsor bij Unitas

17 november 10:00  De Gorcumse derde-divisionist Unitas moet op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor vanaf seizoen 2022/2023. De drie-jarige overeenkomst met het Vurens bedrijf Bettersafe liep af en wordt niet verlengd. Het bedrijf geeft aan dat zij hun doelstelling om meer naamsbekendheid te krijgen ruimschoots bereikt hebben. Unitas is eigenaar John de Graaf van Bettersafe dankbaar voor hun sponsoring en betrokkenheidmeer »

899x gelezen

Werk Standby sponsort het spelervolgsysteem voor de jeugd

7 september 9:30  Vanaf dit seizoen gaat Unitas bij de jeugd werken met een professioneel spelervolgsysteem. Dit systeem gaat ervoor zorgen, dat we van de jeugdspelers de benodigde informatie gaan verzamelen om tot het meest ideale persoonlijke ontwikkelingsplan te komen. Dit is weer een stap vooruit in de kwaliteit van onze toch al uitstekende jeugdopleiding. meer »

785x gelezen

Spotlight : Riveer | Johan Hania: ‘Hopelijk kunnen we de samenwerking tussen Riveer en Unitas weer snel voortzetten’

24 maart 17:15  Gorinchem – Corona gooide niet alleen roet in het eten van onze sportclub Unitas, het zette ook de sponsorrelaties op een laag pitje. Iets wat Johan Hania van Riveer graag anders had gezien. We vragen onze trouwe sponsor naar de effecten van corona op de veerdiensten, maar ook naar de relatie met Unitas.meer »

748x gelezen

SPOTLIGHT : De Gorkumse Fietskoerier brengt voor Unitas Roodbroeken rond.

7 december 11:00  De geboren Gorkumer Marcel Herrewijn fietst heel Gorinchem en omstreken rond om pakketjes en post van lokale ondernemers aan het juiste adres af te leveren. Zo ook de Roodbroeken van Unitas. Speciaal voor zijn oude club legde Marcel kilometers af om de Roodbroek op jullie deurmat neer te leggen. We spreken met Marcel over zijn bedrijf De Gorkumse Fietskoerier die sinds de coronacrisis heel wat overuren maakt. meer »

863x gelezen

DONEER EEN TRIBUNE STOEL!

5 december 11:00  De radiokamer van Unitas gaat verhuizen naar de tribune om ruimte te maken voor de nieuwe kleedkamers. Unitas staat bekend om zijn fraaie tribune die 53 jaar (1967) het historisch gezicht is op Molenvliet. meer »

2140x gelezen

Je bent al wedstrijdsponsor voor 250 euro!

20 november 18:15  Iedereen kan bij een thuiswedstrijd sponsor worden! Steun de club. meer »

639x gelezen

NIEUW GEINSTALLEERD OP HET UNITAS HOOFDVELD.

20 november 17:30  De nieuwe Green Boarding is een geweldig mooie reclamedrager én...zeer duurzaam!meer »

860x gelezen

Presentatiegids op de mat bij leden, adverteerders en sponsors.

20 november 12:15  Een fraaie 52 pagina’s presentatiegids ligt er op de mat van leden, adverteerders en sponsors. Het is een mooi product geworden waar de vereniging trots op kan zijn.meer »

731x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!