Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsoren

Sponsoren

Werk Standby sponsort het spelervolgsysteem voor de jeugd

7 september 9:30  Vanaf dit seizoen gaat Unitas bij de jeugd werken met een professioneel spelervolgsysteem. Dit systeem gaat ervoor zorgen, dat we van de jeugdspelers de benodigde informatie gaan verzamelen om tot het meest ideale persoonlijke ontwikkelingsplan te komen. Dit is weer een stap vooruit in de kwaliteit van onze toch al uitstekende jeugdopleiding. meer »

267x gelezen

Spotlight : Riveer | Johan Hania: ‘Hopelijk kunnen we de samenwerking tussen Riveer en Unitas weer snel voortzetten’

24 maart 17:15  Gorinchem – Corona gooide niet alleen roet in het eten van onze sportclub Unitas, het zette ook de sponsorrelaties op een laag pitje. Iets wat Johan Hania van Riveer graag anders had gezien. We vragen onze trouwe sponsor naar de effecten van corona op de veerdiensten, maar ook naar de relatie met Unitas.meer »

486x gelezen

SPOTLIGHT : De Gorkumse Fietskoerier brengt voor Unitas Roodbroeken rond.

7 december 11:00  De geboren Gorkumer Marcel Herrewijn fietst heel Gorinchem en omstreken rond om pakketjes en post van lokale ondernemers aan het juiste adres af te leveren. Zo ook de Roodbroeken van Unitas. Speciaal voor zijn oude club legde Marcel kilometers af om de Roodbroek op jullie deurmat neer te leggen. We spreken met Marcel over zijn bedrijf De Gorkumse Fietskoerier die sinds de coronacrisis heel wat overuren maakt. meer »

585x gelezen

DONEER EEN TRIBUNE STOEL!

5 december 11:00  De radiokamer van Unitas gaat verhuizen naar de tribune om ruimte te maken voor de nieuwe kleedkamers. Unitas staat bekend om zijn fraaie tribune die 53 jaar (1967) het historisch gezicht is op Molenvliet. meer »

1577x gelezen

Je bent al wedstrijdsponsor voor 250 euro!

20 november 18:15  Iedereen kan bij een thuiswedstrijd sponsor worden! Steun de club. meer »

429x gelezen

NIEUW GEINSTALLEERD OP HET UNITAS HOOFDVELD.

20 november 17:30  De nieuwe Green Boarding is een geweldig mooie reclamedrager én...zeer duurzaam!meer »

565x gelezen

Presentatiegids op de mat bij leden, adverteerders en sponsors.

20 november 12:15  Een fraaie 52 pagina’s presentatiegids ligt er op de mat van leden, adverteerders en sponsors. Het is een mooi product geworden waar de vereniging trots op kan zijn.meer »

493x gelezen

Vers van de pers: De Roodbroek

3 november 11:45  Een presentatiegids met prachtige verhalen. Een brede weerspiegeling van Unitas, waarin veel facetten van deze prachtige vereniging aan bod komen, die samen de eenheid vormen waarvoor Unitas staat. Nu ook digitaal te lezen:meer »

285x gelezen

Van der Vliet Wonen hoofdsponsor Unitas dames 1

21 augustus 17:00  De in Arkel gevestigde lifestyle winkel is vanaf komend seizoen hoofdsponsor van ons dames 1 elftal.meer »

1586x gelezen

HELP DE LOKALE ONDERNEMERS!

29 april 17:45  Unitas staat voor Eenheid. Pas goed op elkaar, help elkaar en doe je boodschappen bij onze sponsors en andere plaatselijke leveranciers. Van harte aanbevolen! meer »

781x gelezen

Drie generaties Strago Electro nu drie jaar shirtsponsor van Unitas

21 oktober 14:15  Oprichter Henk Kuijpers van Strago Electro met zijn schoonzoon én directeur Wil Gremmen met zijn zoon Marc Gremmen hebben getekend voor een driejarig contract als shirtsponsor van de Hoofdklasser Unitas. Het is een bewuste keuze van Strago Electro, het bedrijf heeft jarenlang een grote binding met Unitas.meer »

792x gelezen

Colors@Home Van der Lingen: al 55 jaar een band met Unitas

17 december 15:15  Colors@Home Van der Lingen, die in 2018 de prachtige leeftijd van 55 jaar heeft bereikt, heeft ook al 55 jaar een band met Unitas. Vier generaties Van der Lingens waren én zijn actief bij de club. Als nieuwe sponsor van Unitas wordt deze band nogmaals bekrachtigd.meer »

1131x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!