Sponsoren - Unitas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsoren

Sponsoren

Meedoen met onze plaatjes-actie? Vergeet niet om ons even toestemming te geven!

13 september 12:30  Komende zaterdag wordt er voor de laatste keer gefotografeerd voor onze Unitas Gorinchem plaatjes-actie in samenwerking met Jumbo van Aanholt Gorinchem. Als jij ook geselecteerd bent om gefotografeerd te worden, hebben we je toestemming nodig om je foto en andere gegevens te kunnen gebruiken. Zonder die toestemming kan jouw plaatje niet gedrukt worden. meer »

261x gelezen

Pieter de Waard gastspreker op veiling 24 maart

15 maart 9:45  Wij voelen ons zeer vereerd dat Pieter de Waard gastspreker wil zijn op onze veiling. Pieter de Waard geniet landelijke bekendheid en is langstzittende voorzitter in het profvoetbal. Per 1 juli stopt de Waard als algemeen directeur en bestuursvoorzitter van Telstar. Hij start op 24 maart bij Unitas met zijn afscheidstournee. meer »

622x gelezen

Huldiging winnaars Proxsys Cup

6 maart 19:45  Tijdens Super Saturday op 4 maart 2023 zijn de jeugdteams die hebben deelgenomen aan de Proxsys Cup gehuldigd in onze kantine. Wat zijn we super trots dat Unitas alle 4 de bekers in de jeugd categorieën heeft gewonnen.meer »

515x gelezen

Unitasser ook digitaal

18 februari 11:00  De nieuwe Unitassers zijn bezorgd. Mocht u deze Unitasser niet hebben ontvangen dan kunt u deze nu ook digitaal lezen. Wij wensen u veel leesplezier.meer »

1020x gelezen

Voor elk elftal een teamlocker

3 februari 9:30  Nieuw bij Unitas: teamlockers. Onlangs zijn er een aantal Teamlockers geplaatst bij Unitas. Een aantal in een unit en een aantal onder de overkapping bij de kantine. De Teamlocker is een locker om de kleedkamercapaciteit  te verhogen.meer »

1077x gelezen

Draai ook een bardienst mee!

3 februari 9:15  Het bestuur is dringend op zoek naar bar-medewerkers die tijdens de thuiswedstrijden -op toerbeurt- een bardienst willen meedraaien en het team van vrijwilligers wil aanvullen.meer »

1003x gelezen

Uitzendbureau Raaak voor 3 jaar doeksponsor bij Gvv Unitas

14 maart 13:15  We zijn zeer verheugd te kunnen melden, dat uitzendbureau Raaak voor 3 jaar sponsor is geworden van een prachtig doek langs ons hoofdveld. Hiermee ondersteunt Raaak de sociaal maatschappelijke doelstellingen van Gvv Unitas. Hartelijk dank daarvoor!!meer »

375x gelezen

Klanten Plus van der Doel sparen voor Unitas

2 december 18:00  De afgelopen maanden hebben klanten van Plus Elbert van den Doel kunnen sparen voor Unitas.meer »

525x gelezen

Bettersafe stopt als hoofdsponsor bij Unitas

17 november 10:00  De Gorcumse derde-divisionist Unitas moet op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor vanaf seizoen 2022/2023. De drie-jarige overeenkomst met het Vurens bedrijf Bettersafe liep af en wordt niet verlengd. Het bedrijf geeft aan dat zij hun doelstelling om meer naamsbekendheid te krijgen ruimschoots bereikt hebben. Unitas is eigenaar John de Graaf van Bettersafe dankbaar voor hun sponsoring en betrokkenheidmeer »

1011x gelezen

Werk Standby sponsort het spelervolgsysteem voor de jeugd

7 september 9:30  Vanaf dit seizoen gaat Unitas bij de jeugd werken met een professioneel spelervolgsysteem. Dit systeem gaat ervoor zorgen, dat we van de jeugdspelers de benodigde informatie gaan verzamelen om tot het meest ideale persoonlijke ontwikkelingsplan te komen. Dit is weer een stap vooruit in de kwaliteit van onze toch al uitstekende jeugdopleiding. meer »

918x gelezen

Spotlight : Riveer | Johan Hania: ‘Hopelijk kunnen we de samenwerking tussen Riveer en Unitas weer snel voortzetten’

24 maart 17:15  Gorinchem – Corona gooide niet alleen roet in het eten van onze sportclub Unitas, het zette ook de sponsorrelaties op een laag pitje. Iets wat Johan Hania van Riveer graag anders had gezien. We vragen onze trouwe sponsor naar de effecten van corona op de veerdiensten, maar ook naar de relatie met Unitas.meer »

901x gelezen

SPOTLIGHT : De Gorkumse Fietskoerier brengt voor Unitas Roodbroeken rond.

7 december 11:00  De geboren Gorkumer Marcel Herrewijn fietst heel Gorinchem en omstreken rond om pakketjes en post van lokale ondernemers aan het juiste adres af te leveren. Zo ook de Roodbroeken van Unitas. Speciaal voor zijn oude club legde Marcel kilometers af om de Roodbroek op jullie deurmat neer te leggen. We spreken met Marcel over zijn bedrijf De Gorkumse Fietskoerier die sinds de coronacrisis heel wat overuren maakt. meer »

961x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!