Update : Werk in uitvoering vergt wat aanpassing - Unitas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Update : Werk in uitvoering vergt wat aanpassing

Update : Werk in uitvoering vergt wat aanpassing

19 augustus 2022 19:30


Wie vandaag de dag op Unitas rondloopt, ziet dat er veel gebeurt op het complex. Dit heeft te maken met de onderhoud van de velden en de bouw van de kleedkamers.

Groot onderhoud Veld 2 
Tijdens de zomerstop wordt standaard onderhoud gepleegd aan alle velden van Unitas. Er zijn reparaties uitgevoerd aan het hoofdveld en ook Veld 3 en 4 zijn weer speelklaar gemaakt door de gemeente. 

Alleen bij Veld 2 bleek groot onderhoud nodig te zijn, waar de gemeente inmiddels ook al aan begonnen is. De grootste ingreep is dat de drainage onder het veld vervangen moet worden. De drainage vervangen en het gras opnieuw laten groeien, duurt tot en met de winterstop van dit seizoen. Hierdoor beschikken we een half seizoen over één veld minder. Dit heeft invloed op de wedstrijdschema’s van de jeugd en de trainingsschema’s. Onze buren SVW en Rapid helpen ons door een veld beschikbaar te stellen op trainingsdagen. Daar willen we hen voor bedanken en dat wordt zeer gewaardeerd!  

Het trainingsschema is aangepast. Klik op de link om te kijken wat dit voor jouw team betekent.

Voor de jeugd is bij de KNVB aangegeven dat we over één veld minder beschikken en of daar rekening mee gehouden kan worden met de competitieschema’s. Daarnaast zijn we samen met de gemeente op zoek naar een alternatief van een wedstrijdveld op zaterdagen. Mocht daar meer informatie over komen, dan houden we u daarvan op de hoogte.  

 Bouw kleedkamers 

In de zomer is hard doorgewerkt door een vaste groep vrijwilligers aan de nieuwe kleedkamers. De fundering voor het 2e deel van de kleedkamers is inmiddels gelegd. Binnenkort wordt de vloer gestort, waarna de opbouw van de nieuwe kleedkamers kan beginnen.  

Ook zijn de kleedkamers van Achilles verplaatst naar het terrein van Unitas. Unitas beschikt hierdoor over 10 kleedkamers. Alleen dit is te weinig om alle jeugdteams een plek te geven. Hierop heeft het bestuur besloten dat alle jeugdteams van Unitas zich thuis omkleden. Hierdoor kunnen we alle tegenstanders een kleedkamer geven. Vanuit gastvrijheid vinden we dit de beste keuze. We begrijpen dat dit even behelpen is, maar tijdens Corona hebben we dit ook met z’n allen gekund. Naar verwachting duurt dit tot en met de winterstop.

Alvast bedankt voor het begrip!
 

Bestuur GVV Unitas

 


Bouw_-17.jpeg


Bouw_-21.jpeg

Bouw_-19.jpeg
Bron: Bestuur GVV Unitas
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!