In memoriam : Ad ter Wal - Unitas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

In memoriam : Ad ter Wal

In memoriam : Ad ter Wal

24 februari 2023 14:30

Theo Bos

Het bestuur heeft bericht ontvangen van het overlijden op 23 februari 2023
op de leeftijd van 75 jaar van ons Lid van Verdienste de heer

Ad ter Wal
 
ad_ter_wal_2.jpg Ad is in 1976 lid van Unitas geworden en was dus 47 jaar betrokken bij Unitas. Ad heeft zelf jaren actief gespeeld in de lagere elftallen. Daarnaast was hij ook trainer en leider van de jeugdelftallen waarin zijn zoon speelde. In deze jaren werd hij een aantal keer kampioen. Op het veld is Ad zelf éénmaal kampioen geworden in 1989 met Unitas 6.

Ad was een verenigingsmens waar altijd een beroep op kon worden gedaan. Na zijn pensionering is hij onderdeel geworden van de accommodatieploeg en heeft hij tijdens de renovatie van het clubhuis enkele jaren geleden veel werk verricht. De bar is in zijn geheel vernieuwd, alle water en elektra- leidingen vervangen, de vloer aangepakt c.q. vernieuwd, nieuwe kasten achter de bar gemaakt en de verlichting vervangen. Ook het huidige tassenrek heeft Ad ontworpen en gemaakt. Ad was een vakman en wat zijn ogen zagen konden zijn handen maken.
 

 
In 2013 heeft Ad de Roodbroek mogen ontvangen en in 2016 is hij, op dezelfde avond waarop hij zijn 40 jarig lidmaatschapsspeld heeft ontvangen, voor al zijn werkzaamheden benoemd tot Lid van Verdienste van onze vereniging. Een onderscheiding die hij met trots droeg. Ook bij de huidige veranderingen op het terrein, heeft hij zich ingezet voor de verbouwing van o.a. de nieuwe kleedkamers.
 
In Ad ter Wal is Unitas een trotse Unitasser in hart en nieren verloren.
 
Namens de G.V.V. Unitas betuigen wij onze oprechte deelneming aan de naaste familie en vrienden en wensen hen veel sterkte toe bij het verwerken van het persoonlijk verlies.
Bestuur G.V.V. Unitas

Rouwkaart_Ad_ter_Wal.jpg

Rouwkaart Ad ter Wal
Bron: Bestuur GVV Unitas
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!