Hans de Jong ad interim trainer bij Unitas (zo) - Unitas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Hans de Jong ad interim trainer bij Unitas (zo)

Hans de Jong ad interim trainer bij Unitas (zo)

29 december 2021 11:15


Bestuur en TC van Unitas hebben overeenstemming bereikt met 35-jarige Gorcumer Hans de Jong om voorlopig tot eind van de competitie de Unitas zondag selectie te leiden. De Jong komt van Wilhelmina ’26 en in nauw overleg met deze club is er overeenstemming bereikt en gunde het bestuur van Wilhelmina ’26 hem om deze stap te maken. Enis Ulusan (trainer Unitas JO-19) zal als assistent-trainer aansluiten bij de A-selectie.Othman Bouchaten blijft deel uitmaken van de technische staf.

Hans de Jong zal de direct vertrokken trainer Michel van Oostrum vervangen. Dit ondanks de goede sportieve prestaties. Unitas staat hoog op ranglijst in de zondag-derde divisie competitie. Redenen voor het vertrek van de oud-topschutter in het betaalde voetbal was verschil in visie en beleid. Al met al zijn we er met Michel in goed overleg en tot tevredenheid uitgekomen." Aldus TC voorzitter Joost Verberk.

Hans de Jong liep stage bij Unitas voor zijn KNVB opleiding UEFA-A. En was al hoofdtrainer van BZC’14 en jeugdtrainer bij Kozakken Boys, Nivo Sparta en Sleeuwijk. Als actief voetballer kwam hij uit voor onder meer Kozakken Boys, SteDoCo, Roda Boys en Nivo Sparta.


Unitas bestuur en Technische Commissie

Trainer_de_jong_Portret.jpg
Hans de Jong (Copyright: Sportflitsen)

Enis-1.jpg
Enis Ulusan (Copyright: Sportflitsen)
Bron: Bestuur GVV Unitas
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!