Team nieuws - Unitas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Team nieuws

Team nieuws

Najim Haidary komt de selectie van zondag 1 versterken.

21 september 8:00  Najim komt over van Ariana FC uit Zweden en sluit vanaf vandaag aan bij de selectie van trainer Hans de Jong. meer »

390x gelezen

Guillermo Montero verlaat Unitas per direct

30 augustus 17:30  Guillermo heeft besloten om Unitas per direct te verlaten om met zijn familie te emigreren naar Aruba. Hij zal naast zijn maatschappelijk carrière, ook zijn voetbalcarrière verder voortzetten bij sv Dakota. Wij willen Guillermo bedanken voor zijn inzet en wensen hem en zijn familie heel een mooie periode in Aruba.

1579x gelezen

Elmer de Vries geselecteerd voor Sint Maarten

28 augustus 13:00  Elmer en Sint Maarten maken hun opwachting voor Conacaf Nations League. Sint Maarten is ingedeeld in League 2 groep A. In deze groep treffen ze de volgende landen: Goudaloupe - Saint Kitts and Nevis - Saint Lucia meer »

282x gelezen

Voorbereiding zondag selectie start op 19 juni

13 juni 17:00  Terwijl de nacompetities nog aan de gang zijn voor promoties of degradaties ,is onze Zondag 1 aan het genieten van een paar weekjes welverdiende rust. Maar over een paar weken start Zondag 1 weer aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. meer »

585x gelezen

Shenty Saez maakt Zondag selectie compleet

8 juni 8:00  De 24-jarige Shenty komt over van competitie genoot vvDongen. Wij wensen de behendige aanvaller veel succes toe als roodbroek!meer »

816x gelezen

Junior Ashu nieuwe Zondag selectie versterking

7 juni 22:00  Junior (22 jaar) komt over van eerste klasser Spartaan '20. Bij deze club met een geweldige jeugdopleiding heeft Junior zich jarenlang ontwikkeld als allround verdediger. Heel veel plezier en succes als roodbroek.

720x gelezen

Jip Kegge nieuwe aanwinst Unitas zo1

25 mei 14:45  De 25 jarige aanvaller komt over van zaterdag eersteklasser Nieuw-Lekkerland. De fysiek sterke Jip Kegge staat bekend als een hardwerkende en scorende spits. Dit deed hij voorheen bij de o.a. bij de jeugd van SC Feyenoord, SpartaAV en IFC. Jip past in onze visie van ambitieuze spelers welke zich willen ontwikkelen bij onze mooie club. Wij kijken uit naar de samenwerking en wensen hem alvast heel veel succes en plezier toe als Roodbroek

744x gelezen

Geoffrey van der Boor nieuwe teammanager zondag 1

16 mei 14:00  Geoffrey is een oude bekende van de club, hij keepte al een seizoen in de zondag en heeft als keeper verder een mooi palmares. Met FC Lienden werd hij twee keer Kampioen Topklasse zondag, een keer algeheel amateurkampioen en een keer Super Cup winnaar voor amateurs. Verder heeft hij in de rol van teammanager ervaring opgedaan bij 2e divisionist TEC uit Tiel. Met Geoffrey is de staf van de zondag voor seizoen 2023-2024 compleet. Heel veel plezier en succes en welkom bij de club.meer »

601x gelezen

Leon Hoegee keeperstrainer Unitas Zo.

21 april 18:00  Volgend seizoen verwelkomen we Leon Hoegee als keeperstrainer. Tevens zal hij Hans ondersteunen als assistent-trainer tijdens trainingen en wedstrijddagen. De 53-jarige Leerdammer is zelf keeper geweest bij LRC en Good Luck, en heeft ervaring als keeperstrainer/assistent bij LRC, Kozakken Boys en Sliedrecht. Wij heten Leon hartelijk welkom en hopen op een mooie en succesvolle samenwerking.

771x gelezen

Kevin Nikolov volgend seizoen Unitasser.

12 april 18:15  Kevin (25 jaar) zal volgend seizoen de zondag selectie komen versterken. Hij is nu aanvoerder bij eersteklasser Nivo Sparta en doorliep zijn jeugd opleiding bij FC den Bosch en Jong RKC Wij wensen de in Zaltbommel wonende verdediger veel succes bij onze mooie club!meer »

833x gelezen

Felino Helderton nieuwe keeper zondag selectie.

3 april 14:00  Felino komt over van zaterdag 3e divisionist DOVO uit Veenendaal en heeft z’n jeugdopleiding bij FC Den Bosch doorgebracht. De 23 jarige doelverdediger zal in het seizoen 23-24 aan gaan sluiten bij de selectie van Hans de Jong. Succes en welkom bij de club .meer »

754x gelezen

Zondag selectie van trainer Hans de Jong 2023-2024 bijna rond.

18 maart 17:00  De Unitas zondag selectie voor seizoen 23-24 begint al aardig vorm te krijgen Van de meeste selectie spelers is bekend of ze de Rode broek trouw blijven of dat ze elders hun voetbal carrière vervolgen. Met enkele spelers van de huidige selectie lopen nog gesprekken. Ook met eventuele nieuwkomers zijn er gesprekken gepland.meer »

1209x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!