Team nieuws - Unitas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Team nieuws

Team nieuws

Othman Bouchaten geslaagd voor UEFA B

12 mei 15:15  Onze zaterdag coach heeft het fel begeerde diploma UEFA B behaald, gefeliciteerd Othman!

317x gelezen

Pieter de Waard gastspreker op veiling 24 maart

15 maart 9:45  Wij voelen ons zeer vereerd dat Pieter de Waard gastspreker wil zijn op onze veiling. Pieter de Waard geniet landelijke bekendheid en is langstzittende voorzitter in het profvoetbal. Per 1 juli stopt de Waard als algemeen directeur en bestuursvoorzitter van Telstar. Hij start op 24 maart bij Unitas met zijn afscheidstournee. meer »

348x gelezen

Huldiging winnaars Proxsys Cup

6 maart 19:45  Tijdens Super Saturday op 4 maart 2023 zijn de jeugdteams die hebben deelgenomen aan de Proxsys Cup gehuldigd in onze kantine. Wat zijn we super trots dat Unitas alle 4 de bekers in de jeugd categorieën heeft gewonnen.meer »

249x gelezen

Unitasser ook digitaal

18 februari 11:00  De nieuwe Unitassers zijn bezorgd. Mocht u deze Unitasser niet hebben ontvangen dan kunt u deze nu ook digitaal lezen. Wij wensen u veel leesplezier.meer »

672x gelezen

Voor elk elftal een teamlocker

3 februari 9:30  Nieuw bij Unitas: teamlockers. Onlangs zijn er een aantal Teamlockers geplaatst bij Unitas. Een aantal in een unit en een aantal onder de overkapping bij de kantine. De Teamlocker is een locker om de kleedkamercapaciteit  te verhogen.meer »

768x gelezen

Draai ook een bardienst mee!

3 februari 9:15  Het bestuur is dringend op zoek naar bar-medewerkers die tijdens de thuiswedstrijden -op toerbeurt- een bardienst willen meedraaien en het team van vrijwilligers wil aanvullen.meer »

719x gelezen

Selectie Unitas Zaterdag 1 blijft intact.

23 januari 20:30  We zijn blij te vermelden dat de selectie van Unitas Zaterdag 1 voor het tweede seizoen op rij volledig intact blijft. meer »

520x gelezen

Teamuitje Zaterdag 1 en 2, Er gaat niets boven Groningen!

17 januari 17:30  Het vorige teamuitje werd gehouden voor de Corona periode, dus Zaterdag 1 & 2 vonden het wel weer tijd om er samen op uit te gaan. Afgelopen vrijdag verzamelden de Roodbroeken zich bij het Martini Hotel in Groningen.meer »

515x gelezen

Unitas zaterdag 1 zoekt leider

11 augustus 16:00  Unitas zaterdag 1, een leuk jong en enthousiast team, uitkomend in de zaterdag vierde klasse, is dringend op zoek naar een leider. meer »

606x gelezen

Othman Bouchaten verlengt bij Unitas Zaterdag

6 april 16:30  Othman heeft met Unitas een meerjarige overeenkomst afgesloten. Tc , bestuur en spelers kijken uit naar een verdere prettige en sportive samenwerking. Succes en veel plezier

567x gelezen

Achraf Chentouf speler coach bij Unitas zaterdag

5 april 20:30  Na 1 jaar gestopt te zijn bij Unitas zondag was Chenta er toch nog niet klaar mee. Achraf gaat in een dubbelrol bij ons zaterdag 1 team aan de slag . Niet alleen als speler maar ook als assistent coach gaat hij het Othman Bouchaten ondersteunen Welkom terug en veel succes en speel pleziermeer »

860x gelezen

Daan Goes versterkt de zondag selectie.

11 augustus 11:45  Waar Daan vorig seizoen voor de zaterdagtak koos is de stap naar Unitas zondag na een fantastische voorbereiding een logisch vervolg. Daan traint al bijna een jaar mee en heeft zich echt bewezen in deze periode. Veel succes en plezier.

960x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!