Team nieuws - Unitas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Team nieuws

Team nieuws

Voor elk elftal een teamlocker

Gisteren, 3 februari 9:30  Nieuw bij Unitas: teamlockers. Onlangs zijn er een aantal Teamlockers geplaatst bij Unitas. Een aantal in een unit en een aantal onder de overkapping bij de kantine. De Teamlocker is een locker om de kleedkamercapaciteit  te verhogen.meer »

197x gelezen

Draai ook een bardienst mee!

Gisteren, 3 februari 9:15  Het bestuur is dringend op zoek naar bar-medewerkers die tijdens de thuiswedstrijden -op toerbeurt- een bardienst willen meedraaien en het team van vrijwilligers wil aanvullen.meer »

115x gelezen

Selectie Unitas Zaterdag 1 blijft intact.

23 januari 20:30  We zijn blij te vermelden dat de selectie van Unitas Zaterdag 1 voor het tweede seizoen op rij volledig intact blijft. meer »

320x gelezen

Teamuitje Zaterdag 1 en 2, Er gaat niets boven Groningen!

17 januari 17:30  Het vorige teamuitje werd gehouden voor de Corona periode, dus Zaterdag 1 & 2 vonden het wel weer tijd om er samen op uit te gaan. Afgelopen vrijdag verzamelden de Roodbroeken zich bij het Martini Hotel in Groningen.meer »

381x gelezen

Unitas zaterdag 1 zoekt leider

11 augustus 16:00  Unitas zaterdag 1, een leuk jong en enthousiast team, uitkomend in de zaterdag vierde klasse, is dringend op zoek naar een leider. meer »

504x gelezen

Othman Bouchaten verlengt bij Unitas Zaterdag

6 april 16:30  Othman heeft met Unitas een meerjarige overeenkomst afgesloten. Tc , bestuur en spelers kijken uit naar een verdere prettige en sportive samenwerking. Succes en veel plezier

523x gelezen

Achraf Chentouf speler coach bij Unitas zaterdag

5 april 20:30  Na 1 jaar gestopt te zijn bij Unitas zondag was Chenta er toch nog niet klaar mee. Achraf gaat in een dubbelrol bij ons zaterdag 1 team aan de slag . Niet alleen als speler maar ook als assistent coach gaat hij het Othman Bouchaten ondersteunen Welkom terug en veel succes en speel pleziermeer »

806x gelezen

Daan Goes versterkt de zondag selectie.

11 augustus 11:45  Waar Daan vorig seizoen voor de zaterdagtak koos is de stap naar Unitas zondag na een fantastische voorbereiding een logisch vervolg. Daan traint al bijna een jaar mee en heeft zich echt bewezen in deze periode. Veel succes en plezier.

889x gelezen

Unitas Zaterdag 1 sluit eerste week voorbereiding af !

30 juli 21:30  De mannen van de zaterdagtak werkten vanmorgen de laatste training van hun eerste voorbereidingsweek af. Volgende week staat de eerste wedstrijd van de voorbereiding op het programma tegen de mannen van SVW 1.meer »

634x gelezen

Selectienieuws Unitas zaterdag 1

1 maart 17:45  De selectie van Unitas zaterdag 1 blijf nagenoeg ongewijzigd wat geweldig nieuws is voor onze zaterdag tak. Vanuit de jeugd zal de selectie versterkt worden met 2 toppers Daan Romijn en Shaquille Codrington. Heel veel succes mannen !

1000x gelezen

Nabeschouwing voorbereiding en vooruitblik seizoen Unitas zaterdag 1

27 augustus 15:45  Na langere voorbereiding dan normaal staat er voor de mannen van Othman Bouchaten eindelijk weer een officiële wedstrijd op de planning. Zaterdag 29 Augustus wacht in Alblasserdam ā€˜ De Alblas ā€˜.meer »

1192x gelezen

Update 1: Zaterdag 1 selectienieuws

10 maart 12:30  Er wordt hard gewerkt om de ambities, welke er met de zaterdag 1 selectie zijn, invulling te geven. Inmiddels zijn er een aantal nieuwe spelers gepresenteerd, maar ook een aantal huidige spelers zullen ook in het nieuwe seizoen het Rood & Wit aantrekken.meer »

3097x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!