Team nieuws - Unitas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Team nieuws

Team nieuws

Othman Bouchaten verlaat Unitas Zaterdag aan het einde van het seizoen.

31 oktober 14:15  Na 4,5 seizoen als hoofdtrainer van Unitas Zaterdag te zijn geweest, heeft Othman besloten om zijn eigen Unitas na dit seizoen te verlaten. Othman heeft bij de Technische Commissie aangegeven dat hij graag zijn horizon als trainer wil verbreden. meer »

696x gelezen

Nacer el Mousati en Zeki Laaiti versterken Unitas Za1

16 juni 13:15  Oud Unitas spelers Nacer el Mousati en Zeki Laaiti strijken op de laatste avond van de overschrijving periode , na een aantal seizoenen bij buurman S.V.W., weer neer op het oude nest op Molenvliet. Nacer en Zeki, beide ook nog uikomend in de zaal bij ZVG, zullen de zaterdag selectie komen versterken. Welkom terug en heel veel succes!

891x gelezen

Sem van den Dool , Brandon Markum en Daan Romijn volgende seizoen stage spelers bij zondag tak.

13 juni 16:45  Daan , Brandon en Sem hebben zich de afgelopen tijd geweldig ontwikkeld ieder op zijn eigen manier en positie. Stage betekend in dit geval dat ze een onderdeel zijn van de A selectie en de voorbereiding en het gehelen komende seizoen mee draaien bij de trainingen van Hans de Jong Wedstrijden zullen voorlopig nog afgewerkt worden bij de zaterdag tak. Gefeliciteerd met de verdiende stap en succes de komende tijd .meer »

948x gelezen

Julian de Vries en Tim Mehl volgend seizoen bij zaterdag selectie

11 juni 10:00  Julian komt over van Kozakken boys onder 23 en Tim is een oude bekende die na een periode zonder voetbal de weg weer terug heeft gevonden naar Molenvliet Veel succes mannenmeer »

835x gelezen

Othman Bouchaten geslaagd voor UEFA B

12 mei 15:15  Onze zaterdag coach heeft het fel begeerde diploma UEFA B behaald, gefeliciteerd Othman!

444x gelezen

Geen trainingen op velden 2 en 4 vandaag , donderdag 12 oktober 2023

10 mei 16:00  Vanwege de gesteldheid van de natuurgrasvelden zijn alle geplande trainingen op veld 2 en ook veld 4, van donderdag 12 oktober , AFGELAST!

2606x gelezen

Pieter de Waard gastspreker op veiling 24 maart

15 maart 9:45  Wij voelen ons zeer vereerd dat Pieter de Waard gastspreker wil zijn op onze veiling. Pieter de Waard geniet landelijke bekendheid en is langstzittende voorzitter in het profvoetbal. Per 1 juli stopt de Waard als algemeen directeur en bestuursvoorzitter van Telstar. Hij start op 24 maart bij Unitas met zijn afscheidstournee. meer »

820x gelezen

Huldiging winnaars Proxsys Cup

6 maart 19:45  Tijdens Super Saturday op 4 maart 2023 zijn de jeugdteams die hebben deelgenomen aan de Proxsys Cup gehuldigd in onze kantine. Wat zijn we super trots dat Unitas alle 4 de bekers in de jeugd categorieën heeft gewonnen.meer »

693x gelezen

Unitasser ook digitaal

18 februari 11:00  De nieuwe Unitassers zijn bezorgd. Mocht u deze Unitasser niet hebben ontvangen dan kunt u deze nu ook digitaal lezen. Wij wensen u veel leesplezier.meer »

1226x gelezen

Voor elk elftal een teamlocker

3 februari 9:30  Nieuw bij Unitas: teamlockers. Onlangs zijn er een aantal Teamlockers geplaatst bij Unitas. Een aantal in een unit en een aantal onder de overkapping bij de kantine. De Teamlocker is een locker om de kleedkamercapaciteit  te verhogen.meer »

1261x gelezen

Draai ook een bardienst mee!

3 februari 9:15  Het bestuur is dringend op zoek naar bar-medewerkers die tijdens de thuiswedstrijden -op toerbeurt- een bardienst willen meedraaien en het team van vrijwilligers wil aanvullen.meer »

1191x gelezen

Selectie Unitas Zaterdag 1 blijft intact.

23 januari 20:30  We zijn blij te vermelden dat de selectie van Unitas Zaterdag 1 voor het tweede seizoen op rij volledig intact blijft. meer »

668x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!