Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Team nieuws

Team nieuws

Othman Bouchaten verlengt bij Unitas Zaterdag

6 april 16:30  Othman heeft met Unitas een meerjarige overeenkomst afgesloten. Tc , bestuur en spelers kijken uit naar een verdere prettige en sportive samenwerking. Succes en veel plezier

320x gelezen

Achraf Chentouf speler coach bij Unitas zaterdag

5 april 20:30  Na 1 jaar gestopt te zijn bij Unitas zondag was Chenta er toch nog niet klaar mee. Achraf gaat in een dubbelrol bij ons zaterdag 1 team aan de slag . Niet alleen als speler maar ook als assistent coach gaat hij het Othman Bouchaten ondersteunen Welkom terug en veel succes en speel pleziermeer »

525x gelezen

Daan Goes versterkt de zondag selectie.

11 augustus 11:45  Waar Daan vorig seizoen voor de zaterdagtak koos is de stap naar Unitas zondag na een fantastische voorbereiding een logisch vervolg. Daan traint al bijna een jaar mee en heeft zich echt bewezen in deze periode. Veel succes en plezier.

733x gelezen

Unitas Zaterdag 1 sluit eerste week voorbereiding af !

30 juli 21:30  De mannen van de zaterdagtak werkten vanmorgen de laatste training van hun eerste voorbereidingsweek af. Volgende week staat de eerste wedstrijd van de voorbereiding op het programma tegen de mannen van SVW 1.meer »

521x gelezen

Selectienieuws Unitas zaterdag 1

1 maart 17:45  De selectie van Unitas zaterdag 1 blijf nagenoeg ongewijzigd wat geweldig nieuws is voor onze zaterdag tak. Vanuit de jeugd zal de selectie versterkt worden met 2 toppers Daan Romijn en Shaquille Codrington. Heel veel succes mannen !

912x gelezen

Nabeschouwing voorbereiding en vooruitblik seizoen Unitas zaterdag 1

27 augustus 15:45  Na langere voorbereiding dan normaal staat er voor de mannen van Othman Bouchaten eindelijk weer een officiële wedstrijd op de planning. Zaterdag 29 Augustus wacht in Alblasserdam ā€˜ De Alblas ā€˜.meer »

1095x gelezen

Update 1: Zaterdag 1 selectienieuws

10 maart 12:30  Er wordt hard gewerkt om de ambities, welke er met de zaterdag 1 selectie zijn, invulling te geven. Inmiddels zijn er een aantal nieuwe spelers gepresenteerd, maar ook een aantal huidige spelers zullen ook in het nieuwe seizoen het Rood & Wit aantrekken.meer »

2981x gelezen

Ook Daan Goes kiest voor Unitas Zaterdag

21 februari 10:30  Daan kwam een paar jaar geleden naar Unitas met de ambitie om via onze jeugdopleiding zondag 1 speler te worden. Hij heeft dit seizoen bij zaterdag 1 en zondag 1 een actieve rol gespeeld. Volgend seizoen speelt hij zijn wedstrijden op zaterdag en traint Daan ook mee bij de zondag, hopelijk voor hem en de club op 3e divisie niveau! Veel plezier en succes Daan! meer »

1726x gelezen

Gordillio Clemens kiest voor Unitas Zaterdag

20 februari 19:30  Onze eerste externe versterking voor komend seizoen bij Unitas zaterdag 1 is een oude bekende. Gordillio speelde 2 jaar in de zondag tak van 2015 tm 2017 waar hij de promotie meemaakte naar de 1eklasse. Hij is op dit moment aanvoerder bij TSC Oosterhout die in de 2e klasse op zondag actief zijn. De boomlange centrum verdediger gaat een belangrijke rol spelen in de as en gaat de talenten in dit jonge team met zijn ervaring een stap verder helpen. Succes Clemens en welkom terug bij de Club ! meer »

1355x gelezen

Othman Bouchaten per direct hoofdtrainer Unitas zaterdag 1.

19 februari 10:45  Hij had het stokje al overgenomen en nu is het definitief, Othman Bouchaten is de nieuwe hoofdtrainer van zaterdag 1. Zowel voor het resterende seizoen als voor de komende 2 seizoenen, met ook nog een optie voor een derde seizoen.meer »

1879x gelezen

Mike Venderbos keert komend seizoen bij Unitas terug.

6 juni 22:15  Mike ā€œVā€ is alweer de zesde aanwinst van de Roodbroeken en komt over van SVW. De multifunctionele speler hoopt zijn ervaring op de jonge(re) spelers in de selectie te kunnen overbrengen. Eerder speelde Venderbos ook bij al bij Unitas. Verder was hij ook actief voor SVS'65, Schelluinen. meer »

4441x gelezen

Unitas za1 zoekt grensrechter voor nieuwe seizoen.

10 mei 14:15  Unitas zaterdag 1, volgend seizoen uitkomend in de 4e klasse, is op zoek naar een nieuwe vaste grensrechter.meer »

1026x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!