29 oktober 2016 8:30

Accommodatie

Onbekend

Oh ja, we zitten ook nog in de beker, als echte cupfighters!
Moeilijke opdracht vandaag, want we zijn afhankelijk van Papendrecht en Alblasserdam of we nog een ronde verder kunnen. We moeten in ieder geval winnen vandaag en dan hopen op een gelijkspelletje bij anderen. Unitas JO9-1 vs VVAC JO9-1 (beker) We beginnen weer om half 9, het is net licht geworden.

1e helft
VVAC trapt af, maar komt er totaal niet aan te pas. Unitas speelt goed en heeft continue balbezit. Kom maar door met die doelpunten zou je zeggen, maar nee hoor, die vielen dus niet. Joost, Olaf, Sil, en Mirac schieten op de paal, lat, voorlangs, redding keeper, weer paal, weer voorlangs, de goal wilde maar niet vallen. En daar gaan we dan weer, de aloude voetbalwet liet weer eens van zich spreken. Na 13 minuten dominantie van Unitas is het in de 14e minuut 0-1 en in de 15e minuut 0-2 voor VVAC. Volledig onterecht, maar het zal de bezoekers natuurlijk worst wezen en gelijk hebben ze natuurlijk. Pass in de 18e minuut kan Unitas de aansluitingstreffer maken. Bryan ziet zijn mooie corner via de keeper in het doel verdwijnen, waardoor we met 1-2 naar de thee limonade gaan.

2e helft
VVAC begint de tweede helft met een schot wat over gaat, maar daarna is het weer Unitas wat de teugels strak vast heeft. Sepp schiet op de paal, Milan heeft weinig geluk na twee goeie schoten en Bryan is dicht bij de gelijkmaker na een afstandsschot. De 2-2 kot van de voet van goalgetter Milan, een schitterende volley uit de kluts na een goed schot van Sil. De 3-2 is ook erg mooi. Olaf speelt Milan aan, die op zijn beurt Mirac weet te bereiken. Mirac schiet de bal met een mooie boog over de keeper in het doel. VVAC komt niet in het spel voor, maar weet door onoplettendheid toch weer op 3-3 te komen. Het antwoord hierop komt van Sil, die vanaf de zijkant schitterend raak schiet, 4-3. Joost zorgt voor de veilige 5-3 na een wederom een schot van Sil. VVAC maakt nog 5-4 en het is in de laatste 5 minuten vooral aan de verdedigende acties van Kai te danken dat het bij vier Ammerse doelpunten bleef in deze fase. Onverwachts gebeurt er nog een hoop in de laatste 30 seconden, Joost scoort eerst de 6-4 en 10 seconden later is het 6-5, maar dat was dan ook gelukkig de eindstand. Unitas was heer en meester in de wedstrijd, hoewel de score toch anders doet vermoeden.

We zijn door!!!!!!!! Onverwachts blijkt Alblasserdam gelijk te hebben gespeeld tegen Papendrecht. Dat betekent dat we de poule winnen en doorgaan naar de volgende ronde. Weer leuke wedstrijden op komst voor cupfighter Unitas JO9-1. Volgende week voetballen we weer voor de competitie ditmaal uit tegen nummer 2 Sleeuwijk. Aanvang wedstrijd is om 11.00 uur op De Roef in Sleeuwijk, u bent weer van harte welkom natuurlijk!