Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Evenement

Evenement

Na 2 jaar afwezigheid was het weer zover. Het Gvv Unitas tafelvoetbaltoernooi.

10 mei 14:30  Normaal gesproken is het toernooi in de winterstop, maar door 2 jaar Corona was iedereen er wel aan toe om een leuk feest te houden en het clubgevoel weer een boost te geven. Dat is gelukt! Vanaf 18:30 uur stroomden de mensen binnen en stond iedereen klaar om te beginnen. Onze huis-dj Henk van de Bos zorgde voor de platen en dat iedereen op de hoogte was van de planning. meer »

244x gelezen

Show jouw voetbal skills aan de scouts van Sparta Rotterdam!

25 april 17:00  Binnenkort is het weer zo ver: een 𝐉𝐨𝐧𝐠𝐞𝐫 𝐎𝐫𝐚𝐧𝐣𝐞 𝐓𝐚𝐥𝐞𝐧𝐭𝐞𝐧𝐝𝐚𝐠 op eigen terrein! De hele dag 4x4 wedstrijden spelen met de garantie dat jij bekeken wordt door scouts van verschillende Eredivisieclubs 🕵️‍♂️. Laat zien hoe goed jouw techniek, inzicht en handelingssnelheid zijn.meer »

296x gelezen

De Slimste Pens wint de Unitas Pubquiz

6 april 14:00  Vrijdagavond 1 april verzamelden 20 Roodbroeken zich voor de bijna traditionele quiz op Unitas. De aanwezige senioren van de Zaterdag- en Zondag-elftallen gingen in duo’s de strijd aan met elkaar. Ton en Roy Pellikaan (De Peli’s) zagen zich als gedoodverfde favoriet met een goede mix tussen jonge en oude kennis. meer »

320x gelezen

Zaterdag 2 april tijd voor ’n feestje

24 maart 8:15  Unitas-Super-Saturday wordt weer een feest! Er zijn dit voetbalseizoen nog 2 zaterdagen waarop de Vrouwen1 en Zaterdag1 samen thuis een wedstrijd spelen. Noteer Super Saturday op: zaterdag zaterdag 2 april en zaterdag 30 april. Iedereen is van harte welkom. Gezellig met een extra hapje, drankje én DJ voor het entertainment.meer »

425x gelezen

Eerste bijeenkomst zeer geslaagd

13 maart 12:00  Nieuwe opzet zeer geslaagd De Unitas “Club-van-Honderd hield afgelopen vrijdag 11 maart 2022 haar eerste bijeenkomst. Tevens uitgenodigd waren de leden van UBC en Unitas sponsors. Een klein gezelschap amuseerde zich onderling prima met een sate hapje en een drankje. Een korte toelichting over het wel en wee van de club door een bestuurder was men weer geheel op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen bij de club. Omdat we elkaar zolang niet hebben gezien en gesproken was het idee om deze bijeenkomst samen te doen. Al met al was het een geslaagd moment om even bij te praten. Dit moeten we meer doen.meer »

464x gelezen

Update: Mededeling toegang complex sportpark Molenvliet

5 november 19:00  Op zaterdag en zondag komt er een controlepost op de parkeerplaats,bemand door handhavers van de gemeente Gorinchem. Zij zullen bij een groen vinkje bij het Corona Toegangs Bewijs of een negatieve Coronatestbewijs een polsbandje geven. Hiermee kunnen spelers de kleedkamers in en het publiek de kantine en gebruik maken van de toiletten.meer »

1597x gelezen

Bezoek aan SVW, Schelluinen, Arkel en GJS

4 november 11:30  Het is nu vijfentwintig jaar geleden dat twee gerenommeerde Unitassers op het idee kwamen om met ereleden en leden van verdienste een dag op stap te gaan. Die twee roodbroeken, Wim van Duuren en Fred Stamkot, konden toen niet bevroeden dat zij aan de wieg stonden van een geweldige Unitas-traditie. meer »

493x gelezen

Mooie dag voor FIFA 22 toernooi

20 oktober 18:00  Het is herfstvakantie en het regent pijpenstelen. Een perfecte periode voor het jaarlijkse FIFA 22 toernooi dus!meer »

413x gelezen

Schrijf je in voor het FIFA 22 toernooi

1 oktober 9:45  Dinsdag 19 oktober is het zover. Het Unitas FIFA 22 Toernooi voor jeugdleden van Unitas van de teams O10 tot en met O19. Schrijf je snel in en doe mee aan dit geweldige toernooi.meer »

319x gelezen

Grote Club actie komt eraan. Steun onze club!

12 september 18:00  Eindelijk mogen we weer voetballen, kan de kantine langzamerhand weer open en is iedereen weer welkom! Door de Covid19-crisis hebben veel verenigingen een klap gekregen en zijn er veel inkomsten misgelopen. Denk aan sponsoring en kantine-inkomsten. Om toch inkomsten te genereren doet Unitas vanaf 18 september mee aan De Grote Club Actie. meer »

444x gelezen

Unitas fris van start na Klusdag

24 augustus 10:30  Aan het begin van elk seizoen wordt er op GVV Unitas een grote schoonmaak gehouden. Door de Corona-periode was een schoonmaakbeurt op het terrein extra welkom. Op de oproep om te komen helpen kwamen zo’n 30 vrijwilligers af op de zaterdagochtend. Na een kop koffie met iets lekkers werden de handen uit de mouwen gestoken. meer »

493x gelezen

125 Frenkies, Memphissen, Georginio’s en Lieke’s bij Unitas

10 april 18:15  Het was afgelopen zaterdag Oranjefestival bij Unitas. Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gingen daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseerde GVV Unitas afgelopen zaterdag 10 april een uniek KNVB Oranjefestival op Sportpark Molenvliet. Meer dan 125 meisjes en jongens waren een ochtend op het hoofdveld o.l.v. diverse jeugdtrainers en Fysio PP actief. Van kogelhard schieten net zoals Berghuis, partijen zoals het echte Oranje en het trainen van de favoriete passeerbeweging van Memphis waren favoriet. meer »

823x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!