Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Evenement

Evenement

Update: Mededeling toegang complex sportpark Molenvliet

5 november 19:00  Op zaterdag en zondag komt er een controlepost op de parkeerplaats,bemand door handhavers van de gemeente Gorinchem. Zij zullen bij een groen vinkje bij het Corona Toegangs Bewijs of een negatieve Coronatestbewijs een polsbandje geven. Hiermee kunnen spelers de kleedkamers in en het publiek de kantine en gebruik maken van de toiletten.meer »

1287x gelezen

Bezoek aan SVW, Schelluinen, Arkel en GJS

4 november 11:30  Het is nu vijfentwintig jaar geleden dat twee gerenommeerde Unitassers op het idee kwamen om met ereleden en leden van verdienste een dag op stap te gaan. Die twee roodbroeken, Wim van Duuren en Fred Stamkot, konden toen niet bevroeden dat zij aan de wieg stonden van een geweldige Unitas-traditie. meer »

370x gelezen

Mooie dag voor FIFA 22 toernooi

20 oktober 18:00  Het is herfstvakantie en het regent pijpenstelen. Een perfecte periode voor het jaarlijkse FIFA 22 toernooi dus!meer »

258x gelezen

Schrijf je in voor het FIFA 22 toernooi

1 oktober 9:45  Dinsdag 19 oktober is het zover. Het Unitas FIFA 22 Toernooi voor jeugdleden van Unitas van de teams O10 tot en met O19. Schrijf je snel in en doe mee aan dit geweldige toernooi.meer »

250x gelezen

Grote Club actie komt eraan. Steun onze club!

12 september 18:00  Eindelijk mogen we weer voetballen, kan de kantine langzamerhand weer open en is iedereen weer welkom! Door de Covid19-crisis hebben veel verenigingen een klap gekregen en zijn er veel inkomsten misgelopen. Denk aan sponsoring en kantine-inkomsten. Om toch inkomsten te genereren doet Unitas vanaf 18 september mee aan De Grote Club Actie. meer »

304x gelezen

Unitas fris van start na Klusdag

24 augustus 10:30  Aan het begin van elk seizoen wordt er op GVV Unitas een grote schoonmaak gehouden. Door de Corona-periode was een schoonmaakbeurt op het terrein extra welkom. Op de oproep om te komen helpen kwamen zo’n 30 vrijwilligers af op de zaterdagochtend. Na een kop koffie met iets lekkers werden de handen uit de mouwen gestoken. meer »

336x gelezen

125 Frenkies, Memphissen, Georginio’s en Lieke’s bij Unitas

10 april 18:15  Het was afgelopen zaterdag Oranjefestival bij Unitas. Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gingen daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseerde GVV Unitas afgelopen zaterdag 10 april een uniek KNVB Oranjefestival op Sportpark Molenvliet. Meer dan 125 meisjes en jongens waren een ochtend op het hoofdveld o.l.v. diverse jeugdtrainers en Fysio PP actief. Van kogelhard schieten net zoals Berghuis, partijen zoals het echte Oranje en het trainen van de favoriete passeerbeweging van Memphis waren favoriet. meer »

728x gelezen

REMINDER: GVV Unitas organiseert zaterdag 10 April een uniek Oranjefestival !

6 april 13:45  GEEF JE NOG SNEL OP !! Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert GVV Unitas op zaterdag 10 april een uniek Oranjefestival op Sportpark Molenvlietmeer »

1863x gelezen

Unitas jubilarissen in het zonnetje gezet.

15 december 11:00  Het is gebruikelijk om jubilarissen op de verjaardag van de club te voorzien van oorkonde en speldje. Door de uitzonderlijke problemen werd dit afgelopen zaterdag in het clubbhuis alsnog gedaan. Alles op 1.50 mtr. en volgens de regels. De aanwezige jubilarissen werden toegesproken door voorzitter Digerto Biemans.meer »

470x gelezen

Oliebollenclinic maandag 21 december voor jeugd tot en met O15

9 december 14:00  Voetbalschool Volta organiseert in samenwerking met Unitas een gratis clinic voor alle spelers van de Unitas jeugd tot en met 015. Deze teams zijn van harte welkom!meer »

388x gelezen

Pieten bezoek

4 december 14:15  Afgelopen woensdag kwamen de Voetbalpieten een bezoekje brengen aan de Molenvliet. De kleine talenten waren aan het trainen en de Pieten wilde wel eens kijken of de Roodbroekjes wel echt zo goed zijn.meer »

698x gelezen

Update Corona maatregelen bij Unitas – 2 september 2020

2 september 8:45  Op 24 augustus hebben we de Corona-maatregelen en richtlijnen vastgesteld en op de website geplaats. Na een week met trainingen, oefen- en bekerwedstrijden zijn we tot de conclusie gekomen dat aanpassing van een aantal maatregelen nodig zijn om de veiligheid van alle Unitassers en de bezoekers van Molenvliet te kunnen realiseren. Deze aanpassingen richten zich met name op het gebruik van de kleedkamers waar op zaterdag de veiligheid niet gewaarborgd kan worden door te weinig capaciteit en het te vaak niet naleven van de richtlijnen wat moeilijk tot niet te handhaven blijkt. Zie verder bij “Op het Unitas-terrein”.meer »

2623x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!