Evenement - Unitas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Evenement

Evenement

Voor elk elftal een teamlocker

Gisteren, 3 februari 9:30  Nieuw bij Unitas: teamlockers. Onlangs zijn er een aantal Teamlockers geplaatst bij Unitas. Een aantal in een unit en een aantal onder de overkapping bij de kantine. De Teamlocker is een locker om de kleedkamercapaciteit  te verhogen.meer »

198x gelezen

Draai ook een bardienst mee!

Gisteren, 3 februari 9:15  Het bestuur is dringend op zoek naar bar-medewerkers die tijdens de thuiswedstrijden -op toerbeurt- een bardienst willen meedraaien en het team van vrijwilligers wil aanvullen.meer »

118x gelezen

Geslaagde en gezellige Kaartavond!

20 december 18:30  Iedere maand organiseert de commissie “Unitas 125” een activiteit in het kader van het a.s. 125-jarig bestaan van onze mooie club. Afgelopen zaterdagavond 17 december stond de kaartavond op het programma.meer »

385x gelezen

TAFELVOETBAL ZATERDAG 14 JANUARI 2023

12 december 19:45  Het tafelvoetbaltoernooi is een evenement bedoeld voor alle Unitassers vanaf JO19! Dus ook voor vrijwilligers, bestuurders ,sponsoren, leden hoog of laag spelend, 7 tegen 7 leden en UBC leden!meer »

170x gelezen

Loop je ook mee met de Santa Run op zaterdag 17 december?

23 november 19:30  Doe mee! Steun de 13e SantaRun-Clubactie! Steun Unitas en kom gezellig meelopen met alle Unitassers, je kunt je individueel inschrijven, samen met je ouders of geef je gehele team op en maak er een gezellig activiteit van voor start winterstop! Je kerstpak en deelname kost je EUR 10,- per persoon. Aanmelden kan t/m zondag 4 december. Ophalen van kerstpak(ken) kan vervolgens op zowel woensdag 14 december en donderdag 15 december tussen 18:00 – 20:00 uur in onze Unitas kantine. meer »

341x gelezen

25e “Unitas-dagje-uit-jubileum” in Antwerpen

10 oktober 18:45  Unitas gedecoreerden gaan over de grens Er stond donderdag 29 september een wel erg grote touringcar met chauffeur te wachten tot de ereleden en leden van verdienste klaar waren voor het jaarlijkse uitstapje. Voor de 25ste keer, een jubileum op trots op te zijn. Vanwaar die grote bus? Deze bijzondere dag start gewoonlijk met een ontbijt in ons clubhuis. De dames Ans Koster, Wilma van Zanten, Nel Mik en Gerrie Valk weten er altijd weer een smakelijk geheel van te maken. En de broodjes en krentenbollen van Bakker Bas, een trouwe sponsor, helpen daar zeker bij. meer »

428x gelezen

Update : Werk in uitvoering vergt wat aanpassing

19 augustus 19:30  Wie vandaag de dag op Unitas rondloopt, ziet dat er veel gebeurt op het complex. Dit heeft te maken met de onderhoud van de velden en de bouw van de kleedkamers. meer »

1543x gelezen

Vrijwilligersavond uitgesteld tot september

17 juni 20:00  Helaas gaat de vrijwilligers middag/avond gepland op 24 juni 2022 niet door, dit vanwege te weinig aanmeldingen. De vrijwilligersavond staat nu gepland in de maand september 2022. Informatie hiervoor zal tijdig worden aangegeven op de website. Namens het bestuur, Met vriendelijke groet, Dick Schenau

663x gelezen

Na 2 jaar afwezigheid was het weer zover. Het Gvv Unitas tafelvoetbaltoernooi.

10 mei 14:30  Normaal gesproken is het toernooi in de winterstop, maar door 2 jaar Corona was iedereen er wel aan toe om een leuk feest te houden en het clubgevoel weer een boost te geven. Dat is gelukt! Vanaf 18:30 uur stroomden de mensen binnen en stond iedereen klaar om te beginnen. Onze huis-dj Henk van de Bos zorgde voor de platen en dat iedereen op de hoogte was van de planning. meer »

622x gelezen

Show jouw voetbal skills aan de scouts van Sparta Rotterdam!

25 april 17:00  Binnenkort is het weer zo ver: een 𝐉𝐨𝐧𝐠𝐞𝐫 𝐎𝐫𝐚𝐧𝐣𝐞 𝐓𝐚𝐥𝐞𝐧𝐭𝐞𝐧𝐝𝐚𝐠 op eigen terrein! De hele dag 4x4 wedstrijden spelen met de garantie dat jij bekeken wordt door scouts van verschillende Eredivisieclubs 🕵️‍♂️. Laat zien hoe goed jouw techniek, inzicht en handelingssnelheid zijn.meer »

617x gelezen

De Slimste Pens wint de Unitas Pubquiz

6 april 14:00  Vrijdagavond 1 april verzamelden 20 Roodbroeken zich voor de bijna traditionele quiz op Unitas. De aanwezige senioren van de Zaterdag- en Zondag-elftallen gingen in duo’s de strijd aan met elkaar. Ton en Roy Pellikaan (De Peli’s) zagen zich als gedoodverfde favoriet met een goede mix tussen jonge en oude kennis. meer »

730x gelezen

Zaterdag 2 april tijd voor ’n feestje

24 maart 8:15  Unitas-Super-Saturday wordt weer een feest! Er zijn dit voetbalseizoen nog 2 zaterdagen waarop de Vrouwen1 en Zaterdag1 samen thuis een wedstrijd spelen. Noteer Super Saturday op: zaterdag zaterdag 2 april en zaterdag 30 april. Iedereen is van harte welkom. Gezellig met een extra hapje, drankje én DJ voor het entertainment.meer »

633x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!