Team nieuws - Unitas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Team nieuws

Team nieuws

Voor elk elftal een teamlocker

Gisteren, 3 februari 9:30  Nieuw bij Unitas: teamlockers. Onlangs zijn er een aantal Teamlockers geplaatst bij Unitas. Een aantal in een unit en een aantal onder de overkapping bij de kantine. De Teamlocker is een locker om de kleedkamercapaciteit  te verhogen.meer »

197x gelezen

Draai ook een bardienst mee!

Gisteren, 3 februari 9:15  Het bestuur is dringend op zoek naar bar-medewerkers die tijdens de thuiswedstrijden -op toerbeurt- een bardienst willen meedraaien en het team van vrijwilligers wil aanvullen.meer »

115x gelezen

Unitas Zondag versterkt zich met Gijs van de Louw

7 januari 19:00  Gijs van de Louw gaat de aanval van Unitas versterken als buitenspeler. De verbintenis van 1,5 jaar is middels een huurovereenkomst met Kozakken Boys tot stand gekomen. meer »

508x gelezen

Boris Pijlman nieuwe aanwinst Unitas.

14 december 12:45  Na het eerder vastleggen van Kevin Cornet kunnen wij een volgende aanwinst presenteren. Boris Pijlman komt volgend seizoen over van derdeklasser Sleeuwijk. Hij speelde eerder voor SVW en Nivo Sparta. Boris past in onze visie en het beleid van de club. Een jong ambitieus regio talent de kans geven bij onze mooie club. Wij kijken uit naar de samenwerking en wensen Boris alvast heel veel succes en plezier.

674x gelezen

KEVIN CORNET TERUG BIJ UNITAS

12 december 17:15  n de afgelopen weken is duidelijk geworden dat een oude bekende, Kevin Cornet, overstapte van de Boys naar ons Unitas. Met ingang van het nieuwe jaar 2023 is de talentvolle Werkendammer speelgerechtigd voor ons Zondag1 team. meer »

624x gelezen

Unitas zo1 start voorbereiding 10 juli

9 juli 14:45  De selectie van Hans de Jong start de voorbereiding voor het seizoen 2022-2023 komende zondag 10 juli met de eerste training. meer »

780x gelezen

Thomas Schalekamp maakt selectie Zondag compleet

15 juni 21:00  Op de valreep sluit Thomas Schalenkamp aan bij onze zondag selectie. Thomas is een nummer 9 die nog ontbrak in de selectie. Hij heeft bij FC Dordrecht in de hele opleiding gespeeld tot en met het 1ste waarin hij 39 wedstrijden speelde. In de winterstop van dit seizoen verruilde hij nog Dordt voor 2e divisionist TEC maar nu dan te bewonderen in het rood wit. Veel succes en plezier Thomas

645x gelezen

Loic van Prooijen sluit aan bij de zondag 1.

10 juni 20:15  Hoofd Jeugdopleiding Johan de Boon levert zijn eerste speler af aan zondag 1 selectie. De talentvolle verdediger die de gehele opleiding heeft doorlopen sluit aankomend seizoen aan bij de zondag selectie. Na een jaar lang keihard revalideren van een kruisband blessure is Loic weer helemaal fit en klaar voor de volgende stap. Wij wensen Loic veel succes aankomend seizoen.

649x gelezen

Raphael Nartey versterkt zondag 1

4 juni 18:45  Volgend seizoen sluit Raphael Nartey aan bij de zondag selectie. De 22 jarige snelle aanvaller komt over van competitiegenoot vv Dongen waar hij wisselend in het eerste en onder 23 speelde. Als jeugd speler was hij actief voor PSV , Willem2 /RKC en Kozakken boys. Raphael veel plezier en succes als Roodbroek.meer »

651x gelezen

Mauritsio Helstone nieuwe Unitas zondag 1 speler

5 mei 15:45  Mauritsio komt volgend seizoen over van competitiegenoot Dongen. Hij kan op alle posities in de aanval uit de voeten . Welkom bij de club en veel plezier en succes .

638x gelezen

Mc Dermott en Haddouchi nieuwkomers bij Unitas zondag selectie.

8 april 12:30  Unitas zondag mag zich verheugen op de komst van twee nieuwe spelers voor het komende seizoen. Najim Haddouchi en Alexander Mc Dermott zullen de selectie van trainer Hans de Jong versterken. meer »

820x gelezen

Luc van Dongen nieuwe keeper Unitas Zondag

4 april 16:45  Vanaf volgend seizoen sluit Luc van Dongen aan als keeper bij Unitas zondag . Hij komt over van Almkerk die momenteel uitkomen in de 1e klasse op zaterdag Wij wensen Luc veel plezier en succes toe !meer »

735x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!