Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Team nieuws

Team nieuws

Jerrel Hak laatste aanwinst Unitas zondag

27 augustus 19:30  Jerrel is een razend snelle tweebenige middenvelder en komt uit de jeugdopleiding van Almere City. Hij is op meerdere posities op het middenveld en als aanvaller inzetbaar. Succes en veel plezier als roodbroek.

1070x gelezen

Daan Goes versterkt de zondag selectie.

11 augustus 11:45  Waar Daan vorig seizoen voor de zaterdagtak koos is de stap naar Unitas zondag na een fantastische voorbereiding een logisch vervolg. Daan traint al bijna een jaar mee en heeft zich echt bewezen in deze periode. Veel succes en plezier.

547x gelezen

Voorbereiding Unitas selectie

6 juli 15:45  Lees hier het volledige voorbereidingsschema van de Unitas zo1 selectie.meer »

738x gelezen

Davy Overes maakt de overstap van FC Dordrecht naar Unitas

15 mei 15:45  Na z’n jeugdopleiding bij ADO DEN HAAG en Dordrecht doorlopen te hebben was hij dit seizoen onderdeel van de A-selectie in Dordrecht. Davy speelde dit afgelopen seizoen 4 wedstrijden in de hoofdmacht in de 1e divisie als linksback. Met Davy is de selectie voor komend seizoen compleet. Veel succes Davy.meer »

868x gelezen

Jeremy van Uunen nieuwe versterking zondag 1

7 april 20:15  Jeremy is als aanvaller toegevoegd aan de zondag selectie. Hij heeft de ambitie om een vaste waarde bij Unitas te worden en een selectie af te dwingen voor het Arubaans national team . Als jeugdspeler bij Leonidas opgeleid om daarna de overstap te maken naar Excelsior’20 waar hij 5 jaar speelde . Daarna keerde hij ook weer voor 5 seizoen terug bij Leonidas. Wisselend in de Top- en Hoofdklasse. In dit bijzondere Corona jaar kwam hij uit voor Nootdorp en nu vanaf het nieuwe seizoen dan Roodbroek Welkom bij Unitas en veel succes !meer »

742x gelezen

Jaouad Chraou vertrekt bij zondag 1

7 april 17:30  Jaouad gaat Unitas helaas verlaten . Wij wensen hem veel succes bij het vinden van een nieuwe uitdaging!

733x gelezen

Othman Bouchaten assistent bij Zondag 1.

6 april 10:30  Met Othman is de staf voor de zondag compleet . Hij zal volgend seizoen in een dubbelrol veel op sportpark Molenvliet te vinden zijn . Hoofdtrainer bij de zaterdag 1 en naast Michel van Oostrom bij onze zondag tak . Veel succes !meer »

688x gelezen

Freek Langermans volgende versterking zondag tak.

2 april 17:30  Freek ( 25 jaar ) doorliep de Willem 2 opleiding , speelde als verdediger voor Achilles Veen, HBS en competitiegenoot Blauw Geel '38. Welkom bij de club en succes.meer »

900x gelezen

Maxim Kivaka keert terug op vertrouwde nest.

2 april 17:15  Na en paar jaar weg geweest te zijn sluit Maxim weer aan bij Unitas zondag . Welkom terug en succes in de 3e divisie .meer »

1007x gelezen

Ronald Vlot volgend seizoen Roodbroek

1 april 21:00  Keeper Ronald Vlot heeft de hele jeugdopleiding van FC Dordrecht doorlopen en heeft zijn debuut recentelijk gemaakt in de Keuken Kampioen divisie . Begonnen bij VVAC en nu dus bij Unitas onder de lat. Succes de komende seizoenen Ronald.meer »

747x gelezen

Robert Mutzers versterkt de voorhoede van Unitas

14 maart 13:30  We zijn verheugd, dat Robert Mutzers vanaf volgend seizoen zijn kunsten bij Unitas komt etaleren. Als veelzijdige voorhoede speler, die met name op de flanken heel goed uit de voeten kan, heeft Robert zijn sporen al meer dan verdiend. Welkom bij Gvv Unitas Robert en veel plezier en succes!

907x gelezen

Esey Kiflom keert bij Unitas terug op het oude nest

3 maart 21:00  Geen onbekende keert terug. Esey, nog steeds bekend als potige verdediger, keert na 2 jaar IFC volgend seizoen terug waar hij zelf zegt het liefst te willen voetballen: bij Unitas. Welkom terug Esey, en veel plezier en succes! meer »

775x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!