Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Team nieuws

Team nieuws

Mauritsio Helstone nieuwe Unitas zondag 1 speler

5 mei 15:45  Mauritsio komt volgend seizoen over van competitiegenoot Dongen. Hij kan op alle posities in de aanval uit de voeten . Welkom bij de club en veel plezier en succes .

426x gelezen

Mc Dermott en Haddouchi nieuwkomers bij Unitas zondag selectie.

8 april 12:30  Unitas zondag mag zich verheugen op de komst van twee nieuwe spelers voor het komende seizoen. Najim Haddouchi en Alexander Mc Dermott zullen de selectie van trainer Hans de Jong versterken. meer »

569x gelezen

Luc van Dongen nieuwe keeper Unitas Zondag

4 april 16:45  Vanaf volgend seizoen sluit Luc van Dongen aan als keeper bij Unitas zondag . Hij komt over van Almkerk die momenteel uitkomen in de 1e klasse op zaterdag Wij wensen Luc veel plezier en succes toe !meer »

544x gelezen

Ruud Verberk houdt keepersvak voor gezien

1 april 16:30  Steunpilaar Ruud hangt zijn (voetbal-) handschoenen aan de wilgen Ruud begon als voetballer in de jeugd van Unitas maar kwam pas later op goal te staan en vond daar z’n passie. Hij was 47 keer actief in de zaterdagtak met zijn debuut op 05-09-2009 in de wedstrijd Groot Ammers - Unitas 1-0 meer »

506x gelezen

Elmer Jefta de Vries komt Unitas zondag 1 versterken

24 maart 15:15  We zijn blij te kunnen melden dat de talentvolle en de razendsnelle buitenspeler Elmer Jefta de Vries volgend jaar de gelederen van Unitas komt versterken. Op dit moment speelt Elmer bij hoofdklasser SC Feyenoord. Welkom bij Unitas Elmer en heel veel plezier en succes.meer »

631x gelezen

Hans de Jong ad interim trainer bij Unitas (zo)

29 december 11:15  Bestuur en TC van Unitas hebben overeenstemming bereikt met 35-jarige Gorcumer Hans de Jong om voorlopig tot eind van de competitie de Unitas zondag selectie te leiden. De Jong komt van Wilhelmina ’26 en in nauw overleg met deze club is er overeenstemming bereikt en gunde het bestuur van Wilhelmina ’26 hem om deze stap te maken. Enis Ulusan (trainer Unitas JO-19) zal als assistent-trainer aansluiten bij de A-selectie.Othman Bouchaten blijft deel uitmaken van de technische staf.meer »

878x gelezen

Unitas beëindigd per direct de samenwerking met trainer Michel van Oostrum.

9 december 22:30  Door een verschil in visie en inzicht is helaas de samenwerking tussen Unitas en Michel van Oostrum per vandaag beëindigd. Unitas gaat de komende periode gebruiken om een gepaste invulling te vinden.

2433x gelezen

Jerrel Hak laatste aanwinst Unitas zondag

27 augustus 19:30  Jerrel is een razend snelle tweebenige middenvelder en komt uit de jeugdopleiding van Almere City. Hij is op meerdere posities op het middenveld en als aanvaller inzetbaar. Succes en veel plezier als roodbroek.

1413x gelezen

Daan Goes versterkt de zondag selectie.

11 augustus 11:45  Waar Daan vorig seizoen voor de zaterdagtak koos is de stap naar Unitas zondag na een fantastische voorbereiding een logisch vervolg. Daan traint al bijna een jaar mee en heeft zich echt bewezen in deze periode. Veel succes en plezier.

701x gelezen

Voorbereiding Unitas selectie

6 juli 15:45  Lees hier het volledige voorbereidingsschema van de Unitas zo1 selectie.meer »

838x gelezen

Davy Overes maakt de overstap van FC Dordrecht naar Unitas

15 mei 15:45  Na z’n jeugdopleiding bij ADO DEN HAAG en Dordrecht doorlopen te hebben was hij dit seizoen onderdeel van de A-selectie in Dordrecht. Davy speelde dit afgelopen seizoen 4 wedstrijden in de hoofdmacht in de 1e divisie als linksback. Met Davy is de selectie voor komend seizoen compleet. Veel succes Davy.meer »

1056x gelezen

Jeremy van Uunen nieuwe versterking zondag 1

7 april 20:15  Jeremy is als aanvaller toegevoegd aan de zondag selectie. Hij heeft de ambitie om een vaste waarde bij Unitas te worden en een selectie af te dwingen voor het Arubaans national team . Als jeugdspeler bij Leonidas opgeleid om daarna de overstap te maken naar Excelsior’20 waar hij 5 jaar speelde . Daarna keerde hij ook weer voor 5 seizoen terug bij Leonidas. Wisselend in de Top- en Hoofdklasse. In dit bijzondere Corona jaar kwam hij uit voor Nootdorp en nu vanaf het nieuwe seizoen dan Roodbroek Welkom bij Unitas en veel succes !meer »

903x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!