Souwen, R.A.H.J.

Accommodatie

Onbekend

Laten we, bij wijze van uitzondering, eens beginnen met de man in het zwart, de heer Souwen.

Niet gezien vandaag, bijna niet gehoord en de kaarten op zak gehouden. Een hele dikke voldoende scoorde hij en misschien dat er collega’s zijn die er wat van leren.

De wedstrijd :

Hekkensluiter Dubbeldam is, als zij thuisspelen, voor iedere tegenstander een lastig te omzeilen klip.

Ook deze dag ging het een half uur lang gelijk op, waarbij beide teams kansen kregen om de score te openen, maar daar niet in slaagden.

In de 3e minuut al had Stefan van Hulst kunnen scoren, maar zijn inzet verdween net naast het doel. Aan de andere kant kon de Unitasverdediging in de 12e minuut ternauwernood redden en een corner, die niets opleverde, moest weggeven. In de 17e minuut moest keeper Ruud Verberk zijn voeten gebruiken om redding te brengen.

Maar vanaf de 20e minuut ging Unitas steeds meer het heft in handen nemen. Er werd bezit genomen van het middenveld en in de 31e en 32e minuut had Fabian van Horssen de wedstrijd al kunnen beslissen, maar de 1e poging spatte op de lat uiteen en bij de 2e kans ging zijn schot over het doel.

Vlak voor rust kreeg Jasper Campfens ( een constante plaag voor de verdediging van Dubbeldam) de kans om van dichtbij te scoren, maar zijn schot ging via een verdediger corner.

Met 0-0 werd de rust bereikt.

Na rust was Denzel Libretto gewisseld en werd hij vervangen door Yoesef Pyla en dat was weer een extra zorg voor Dubbeldam.

De goal viel een kwartier na rust. Een aanval over veel schijven ging er aan vooraf. Onur Ulusan naar Achraf Chentouf, daarna naar Fabian van Horssen. Diens voorzet werd richting tweede paal gekopt door Elroy Boonstoppel waar Jasper Campfens van dichtbij kon intikken en de 0-1 was een feit.

Vanaf dat moment was het gebeurd met Dubbeldam, dat helemaal niet meer aan aanvallen toekwam.

In de 56e minuut vuurde Jasper Campfens van 20 meter op doel. Dit schot moest de keeper lossen en hij kon niet voorkomen dat Fabian van Horssen er als de kippen bij was om de 0-2 binnen te schieten.

Corné van Horik kwam, na zijn lange blessure, zijn minuutjes weer pakken voor Fabian van Horssen en even later deed Maxime Kivaka dat ook toen hij aanvoerder Enis Ulusan verving.

Jasper Campfens kopte nog even op de lat en even later zat de klus er op en ging Unitas als de verdiende winnaar van het veld.

Volgende week : DESK thuis om 14.00 uur

Opstelling :Ruud Verberk, Denzel Libretto, Gordillo Clemens, Esey Kiflom, Stefan van Hulst, Onur Ulusan, Enis Ulusan©, Elroy Boonstoppel, Fabian van Horssen, Jasper Campfens, Achraf Chentouf