Scheidsrechter

Hoeks, P.T.A.

Accommodatie

Onbekend

Na de overwinning van vorige week uit bij Dubbeldam was er nu wederom een degradatiekandidaat de tegenstander van Unitas.

Vanaf het begin maakte Unitas duidelijk wat de intentie was : De tegenstander vastzetten, opjagen en stuk spelen.

Vooral via de zijkanten, waar Yoesef Pyla en Stefan van Hulst regelmatig mee op stoomden, was Unitas regelmatig gevaarlijk.

In de 8e minuut al was het Yoesef Pyla die helemaal doordrong tot in het strafschopgebied van DESK en de bal snoeihard tegen de paal schoot.

Dezelfde Pyla volleerde een corner voorlangs en in de 30e minuut kwam Achraf  Chentouf vanaf de linkervleugel naar binnen, leek te zoeken naar de steekbal, maar ineens besloot het doel onder vuur te nemen. Als een granaat sloeg de bal in het doel van de vertwijfeld duikende keeper van DESK. Een beauty van een 1-0.

In de 38e minuut was het Yoesef Pyla die weer in een goede schietpositie kwam, maar zijn schot verdween richting de A27.

Desk kreeg in de 1e helft wat vrije trappen, die zij richting het Unitas doel expedieerden, maar gevaar ontstond er nauwelijks uit.

Unitas bleef gevaarlijk, zeker als de bal veroverd werd en er razendsnel een omschakelingsmoment ontstond.

Zo viel de 2-0. Jasper Campfens werd meteen aangespeeld, die zag Fabian van Horssen op volle snelheid diep gaan en zijn voorzet werd van dichtbij ingetikt door Achraf Chentouf.

Een comfortabele ruststand was het gevolg.

In de 2e helft bleef het beeld hetzelfde, Unitas hield de controle, gaf niks weg en scoorde nog 1 keer via Jasper Campfens, die komend vanaf de rechterkant, naar de eerste paal liep, de bal wilde voorzetten, maar een verdediger van Desk liep de bal zijn eigen doel in en zo was het 3-0.

In het verdere verloop van de 2e helft was Unitas heer en meester en kreeg kansen op meer. Jasper Campfens was 2x in die gelegenheid maar miste.

De 3-0 werd kalm over de tijd gespeeld, want DESK had de macht niet om gevaarlijk te worden vandaag.

Beide trainers maakten gebruik van hun mogelijkheid om 3x te wisselen, maar dat veranderde niets aan het wedstrijdbeeld.

Een verdiende overwinning voor Unitas dat volgende week op bezoek gaat bij de koploper Rood Wit St. Willebrord.

Opstelling : Guido van Sant , Yoesef Pyla, Mo Kibrom , Esey Kiflom, Stefan van Hulst, Elroy Boonstoppel, Enis Ulusan ©, Onur Ulusan, Fabian van Horssen, Jasper Campfens, Achraf Chentouf.