Nuenen eind station voor Unitas Zo1 in de beker.

Mannen, 1, Groep 1 24

7 maart 2017 20:00

Senders, J.J.M.

Hoofdklasser Nuenen had zeker geen gemakkelijk avondje tegen tweede klasser Unitas.

De ruststand , die met 1-1 werd bereikt door 2 “own”goals, gaf niet de werkelijke verhouding weer van dat moment. Unitas had meerder mogelijkheden om de score een beter aanzien te geven, terwijl Nuenen het moest doen met 2 afstandsschoten, die een eenvoudige prooi waren voor Guido van Sant.

In de tweede helft ging de strijd nog lange tijd gelijk op, maar gaandeweg werd Nuenen wat beter en kon Unitas het niet meer bijhouden zoals voorheen Tot 5 minuten voor tijd zat er nog een “penaltystunt” in maar toen sloeg Nuenen toch toe . Uit een rebound scoorde Dennis van de Reek de 2-1.

Unitas probeerde met veel opportunisme de gelijkmaker nog te forceren, maar dat lukte helaas niet meer.

Bekertoernooi helaas voorbij, dus maar de focus weer op de competitie.