49'
... (schot)

Onder 11, JO11-1, 1e klasse 03

23 oktober 2017 19:00

Unitas JO11-1 heeft de koppositie overgenomen van VVAC. In een avondwedstrijd op Sportpark Molenvliet lieten de Roodbroeken geen spaan heel van Sleeuwijk JO11-1: 14-1.
.
Toch bood Sleeuwijk de eerste vijf mijnuten nog aardig tegenstand. Er werd veel inzet getoond en Unitas vond nog niet het gaatje om daar doorheen te komen. Na zeven minuten brak Unitas toch de ban. Pepijn passeerde op volle snelheid twee tegenstanders, gaf de bal voor en Dion reageerde alert en tikte de bal binnen: 1-0. Kort daarna was het weer raak door een prachtige aanval tussen Pepijn, Hugo en eindstation Dion (2-0) en daarna ging het hard. Sven schoof de bal droog langs de keeper (3-0) en Bryan tikte de 4-0 binnen. Het mooiste doelpunt van de avond kwam op naam van Sven. Hij vond ruimte, legde de bal goed en schoot de bal 18-karaats in de kruising: 5-0. Leuk detail: het doelpunt is gefilmd. Dion bepaalde de ruststand op aangeven van Chisom vervolgens op 6-0.

Ook na rust bleef de druk van Unitas enorm. Bryan scoorde op aangeven van Dion (7-0), Sven maakte zijn 3e (8-0) en 4e (9-0) van de avond en Pepijn beloonde zijn sterke spel met een doelpunt (10-0). Laatstgenoemde had even later een prachtige voorzet in huis, waar Sven alert op reageerde (11-0) en toen was het tijd voor Boyd. De doelman had weinig te doen en kreeg bij 11-0 het sein zich in het veld te melden. Op aangeven van Dion vond Boyd de verre hoek, waarmee Boyd zijn eerste doelpunt van het seizoen maakte: 12-0. Chisom pikte later ook zijn doelpunt mee (13-0) en Hugo soleerde knap langs twee man alvorens hij met links de bal achter de keeper schoof: 14-0. Het slotakkoord was voor Sleeuwijk, dat voor een leeg doel de eretreffer binnen tikte: 14-1.