30'
Assist: Thijs Mik
48'

12 januari 2019 9:45

Zaterdag 12 januari begon het nieuwe voetbaljaar voor onze Roodbroekies van de JO10-1. In een heerlijke eerste helft kwam de ploeg, door een paar schitterende doelpunten, tot de rust met 5-0 op voorsprong. Ivan mocht in de eerste helft weer eens op goal beginnen en achterin stond het als een huis; Kasper centraal; Thijs rechts en Lars op links. Voorin wisselden Pavlos, Liam en Joost elkaar af, echter an een minuut of 4 al moest de ploeg zonder Liam door, want hij raakte al snel gebleseerd en probeerde het daarna nog even, maar helaas lukte het niet. Zo moest de ploeg dus met 6 man door en werd het, zoals vermeld, een goede 1e helft.

In de 2e helft was het wat rommeliger, werd het weer slechter en kreeg LRC wat meer kansen. Unitas kwam echter wel snel op 6-0, 7-0 en 8-0. Daarna had LRC een betere fase, maar kon Kasper (2e helft op goal) die een paar prachtige reddingen in huis had niet voorkomen dat het 8-2 werd. Joost mocht 2 minuten voor tijd de laatste goal maken en zorgde voor de eindstand 9-2. De 1e overwinning van 2019 was voor onze dappere Roodbroekies een feit.