Scheidsrechter

van Hezik, S.L.M.

Accommodatie

Onbekend

Na een zeer lange voorbereiding mogen de boys van de jo13-1 nu voor het echie aantreden. 1e tegenstander is Sarto jo13-1. Alle goede resultaten van de voorbereiding kunnen de prullenbak in, vandaag is wat telt.

Trainer Bosch stuurt de bekende namen het veld in zonder de geblesseerde Fevzi. Van de 13-2 zijn Julian V en Ivan B aangesloten om het team compleet te maken.

De opdracht was duidelijk volle druk naar voren en dit resulteerde na welgeteld 14 seconden tot een treffer de keeper wist niet goed raadt met de drukzettende Sem V waardoor laatst genoemde Bryan in staat stelde om de 1-0 aan te tekenen. Sarto was overdondert en wist zich geen raad met de continue druk van Unitas Het eerste kwartier was het eenrichtingsverkeer richting het doel van de tegenstander en het wachten was op de 2-0 maar mogelijkheden werden niet omgezet in doelrijpe kansen. De laatste pas was net niet goed genoeg of we liepen te ver door waardoor het momentum weg was. Onze verdediging bestaande uit Julian K, Sepp Sebas en Andreas hadden alles onder controle en Sarto was niet bij machtte om enigzins voor gevaar te stichten het enige wapenfeit in de eerste helft was een vrije trap van een metertje of 25 recht in de handjes van onze betrouwbare sluitpost Sem vd V. De goedleidende leidsman floot voor de rust en er was geen geen vuiltje aan de lucht het enige was de krachtsverhouding op het veld uitdrukken in scoren.

Na rust was het Sarto dat druk zette, vooral het middenveld van Unitas kwam onder druk. Anouar, Gydo,Redouan en Bryan waren echter niet onder de indruk en voetbalde zich simpel onder de druk vandaan. Het optisch overwicht was voor Sarto maar kansen kwamen er niet. Invaller Fabian bracht meer rust in het team en het wachten was op de 2-0. Alleen waren de kansen niet aan Unitas besteed.  Jay schoot uit de draai op de lat, eindpasses waren onzorgvuldig  of we namen de verkeerde beslissing. De doelman had meerdere goede reddingen op schoten van Anouar en Sem. 10 minuten voor het einde werd de moe gestreden Jayquin vervangen door Julian V .   Sarto probeerde het wel maar werd eigenlijk geen enkele keer gevaarlijk. In de laatste fase van de wedstrijd verzuimde Unitas om afstand te nemen van de tegenstander. Het slotakkoord kwam 20 seconden voor tijd het was Bryan die Sem V op pad stuurde die op zijn beurt Julian V in staat stelde om de 2-0 binnen te schuiven laatst genoemde zei na de wedstrijd die goal is precies zoals we het geoefend hadden...

Al met al een slordige wedstrijd met niet ons beste voetbal maar wel 3 punten. Op naar volgende week waar de eerste uitwedstrijd wacht in het verre Kloetinge.

Selectie: Sem van de Velde, Sebas van SOest, Julian Klijn, Sepp van den Dool, Andreas van Doorn, Bryan van der Wiel, Gydo Vernooij, Anouar Harraou, Jay Quinn Nicolina, Redouan Harraou, Sem Vink (C), Fabian van Leeuwen, Ivan Blasweiler, Julian Verhoef

Geblesseerd/ziek: Fevzi Elmas, Boran Onal