tel. 033-4801915

Pinkstermaandag 6 juni 2022
Hoogland Unitas Zondag   2 – 1
Van de A-selectie van de roodbroeken waren er deze dag precies 7 beschikbaar en die startten dan ook in het basisteam, aangevuld met jeugdspelers, die ook voor de bankbezetting zorgden naast de afzwaaiende  Ruud Verberk, de wisselkeeper.
Logischerwijs gaan die youngsters dan geen voetballes geven aan Hoogland, maar nadat er een kwartiertje verstreken was had Unitas de balans in de wedstrijd gevonden en was er van enige onervarenheid niets meer te bespeuren.
Wel stond het toen al 1-0, want in de 6e minuut zorgde een duikelpartij van een Hooglander in het strafschopgebied voor een strafschop die door Bas Wobbes werd benut.
Zoals gezegd waren de verhoudingen hierna in evenwicht en ontstond er een gelijk opgaande strijd waar de kansen schaars waren en er ook met deze stand gerust werd.
Na de thee was het in de 55e minuut raak voor Unitas toen Amin Boutachkourt Davey Overes  wegstak en die faalde vervolgens alléén voor de keeper niet en schoot fraai de 1-1 binnen.
Gedurende de tweede helft wisselden beide trainers hun gehele bank en in de 80e minuut kwam er ook nog een goal van Hoogland , een beetje tegen de verhouding in maar die zette wel de 2-1 eindstand op het bord.
Unitas speelde met de volgende elf en de wissels zijn allemaal in de tweede helft ingevallen
Ronald Vlot – Abubakarr Jalloh (18 jr) - Esey Kiflom – Euphrates Billy(19 jr) – Loic Prooijen (19 jr) –
Davy Overes – Daan Ruwaard – Daan Goes – Amin Boutachkourt (17 jr) – Everon Pisas © - Daniel Alexander
Bank : Ruud Verberk – Sem van den Dool (19 jr) – Sepp Garskamp (17 jr) – Steyn Quadflieg ( 17 jr )
Captain Everon Pisas speelde zijn laatste duel voor Unitas en doet volgend seizoen de rode broek aan van Stedoco.
De jongeren haalden allemaal en zeer acceptabel niveau en zijn een mooie ervaring rijker.