tel. 0183-626618

Uit Leeuwarden kwam Blauw Wit 34 gereden om tegen Unitas te spelen.
Er was wel sprake van een niveauverschil.
Blauwwit speelt eerste klas en Unitas derde divisie.
Tijdens de wedstrijd was dit verschil ook te merken, want Unitas had misschien wel 80 pct balbezit, maar zie hem eerst maar eens te maken.
Het was vooral Medhanie Habtemariam (Medda) die het gevaarlijkst was met zijn loopacties.
Hij verscheen regelmatig in de 16 meter van de tegenstander  en had al twee kopkansen gehad voordat hij de 1-0 scoorde van dichtbij.
Dat werkte bevrijdend voor Unitas en als er wat zorgvuldiger met de mogelijkheden was omgesprongen had de score voor rust al veel hoger kunnen zijn.
Na rust eeenzelfde beeld. Nu kwamen de kansen elke minuut bijna middels Medda , Raphaell Nartey en Joey Lokasi.
In de 54e minuurwerd werd Medda weggestoken door Kevin Nikolov en de 2-0 was een feit.
Beide teans begonnen ook de bank een kans te geven en in de 70e minuut zette Shenty Saez voor en rondde wederom Medda af , dit keer met het hoofd en dat betekende 3-0.

Een andere ingevallen speler , Jip Kegge, schoot in de 82e minuut tegen een tegenstander aan.
In de 90e minuut had hij alleen de keeper voor zich toen hij een strafschop mocht nemen , nadat Elmer de Vries onderuit was gehaald.
Een spits moet scoren en dat deed hij ook. Hij bracht de 4-0 eindstand op het bord.