Bataafsekade 6
4204AX
GORINCHEM
tel. 0183-626618

In de eerste vier wedstrijden van de competitie hadden de wedstrijden ook omgedraaid kunnen aflopen. Net als vorig jaar zijn de verschillen onderling niet groot.
Zo ook tegen TEC, al moet gezegd worden dat TEC wel de bovenliggende partij was deze wedstrijd. Unitas had grote moeite om aan de bal te komen en vooral te blijven en dat liet zich hey meest gevoelen op het middenveld. Daar liep Unitas alleen maar achter de tegenstander aan.
Vóór rust kreeg Unitas nog wel 2 grote kansen middel Raphael Nartey en  Shenty Saez.
Gelukkig werd de toegekende penalty aan TEC gestopt door Luc van Dam, nadat hij moest worden over genomen omdat er te vroeg werd ingelopen door TECspelers.
Rust 0-0.
Tweede helft werd het wat beter voor Unitas toen Mauritsio Helstone op het middenveld erbij kwam.
Raphael Nartey en Jip Kegge kregen een kans en aan de andere kant moest Giannique de Vulder de bal twee keer van de lijn halen.
In de 72e minuut was er weer een strafschop voor TEC, die wel werd benut en de stand op 0-1 bracht.
Unitas wisselde zeer aanvallend en na veel vechten en hard werken kon Medhanie Habtemariam uit een scrimmage de 1-1 noteren.
Het slimme TEC kon een paar minuten later via een razendsnelle toch nog de 1-2 scoren en met de overwinning aan de haal gaan.
Over het geheel genomen heeft het publiek op het puntje van de stoel kunnen zitten, zoveel gebeurde er.
Het wordt een zwaar seizoen in de dede divisie deze competitie en er zullen nog veel evenwichtige partijen te zien zijn waarschijnlijk.
Volgende zaterdag gaat de reis naar TOGB in Berkel Rodenrijs.