tel. 0183-626618

Deze zondag speelde Unitas tegen een team dat ook in het rechterrijtje bivakkeert.
Over de gehele wedstrijd gezien was het hetzelfde als tegen UNA en Sportlust.
Unitas de beste ploeg van de twee, maar geen overwinning.
In de eerste helft was het meteen raak in de eerste minuut. Balverlies van een achterhoedesoeler, een snelle omschakeling en de 0-1 lag erin.
Unitas probeerde om her tij te keren, maar daar kwam in de zeer rommelige em kwalitatief zeer matige eerste helft niets van terecht.
De eerste helft leverde alleen 2 gele kaarten voor Quick op omdat ze toch steeds meer moeite kregen om Unitas bij te houden.
In de tweede helft was Unitas een stuk beter en scoorde Unitas uit een corner van Giannique de Vulder de 1-1 met een kopbal van Esey Kiflom Tsegay.
Dat mag hij gerust nog een paar keer doen hoor.
De vleugels van Unitas waren constant dreigend en met een beetje geluk (schot over van Raphael Nartey ) had er nog een goal gevallen.
Na lange tijd kon Unitas ook weer eens gebruik maken van Gijs van der Louw die na een lange blessuretijd kon invallen.
Dat deed hij prima. Een balvaste speler in de voorste linie kon het elftal wel gebruiken.
Met hangen en wurgen kon Quick de stand gelijk houden, want aanvallend deden ze niet meer mee, zeker niet toen ze met tien man kwamen te staan.
Eindelijk dus weer een resultaat, maar een driepunter komt er ook aan, dat kan met dit spel niet uitblijven.
Volgende week zaterdag de uitwedstrijd tegen Stedoco . De wedstrijd begint om half 3.