4204AX
GORINCHEM
tel. 0183-626618

In elke linie had Unitas het moeilijk op deze zaterdagavond.
Gelukkig kon Unitas in de eerste helft het nog droog houden, want de kansen waren voor Kloetinge.
Keeper Luc van Dongen moest twee keer handelend op treden . Een doelpoging werd gebloky door een van de verdedigers en één schot vloog over.
Unitas kon er alléén een kopkans van Alexander Mc Dermott tegen over zetten.
De rust werd gehaald met 0-0
In de tweede helft scoorde Kloetinge in de eerste 10 minuten 2-0 via doelpunten van Blieck en en aanvoerder Vanden Pitte.
Unitas wisselde om te proberen het tij nog te keren, maar de  wedstrijd was beslist en kon betrekkelijk gemakkelijk worden uit gespeeld door Kloetinge.
Dinsdag speelt Unitas uit bij Donge nog een oefenpotje om de vorm weer te krijgen en zondag gaat het naar AWC uit Wijchen waar om 14.00 uur wordt afgetrapt.