Waardsedijk 31
3448HV
WOERDEN
tel. 0348-415570

Sportlust werd in de voorbereiding met 0-2 verslagen door Unitas, maar dit was competitie.
Het begin was voor Sportlust, maar gaandeweg kroop Unitas uit de verdediging , tot de 15e minuut toen een speler van Sportlust in een sprintduel met Esey Kiflom graag naar de grond ging en de scheidsrechter daar in meeging en Esey met rood wegstuurde, iedereen met verbazing achterlatend.
De resterende 75 minuten moest Unitas met 10 man opboksen tegen Sportlust.
Unitas hield zich verdedigend prima staande en moest de bal aan de tegenstander laten. Die deden zeer weinig met het vele balbezit en hun gevaar kwam van een aantal afstandsschoten waarmee keeper Luc van Dongen wel raad wist. Open kansen wist Sportlust niet te creëren.
De enige open kans van de wedstrijd kreeg Mauritsio Helstone van Unitas die alléén op de keeper afging , maar helaas niet scoorde.
Sportlust versierde wel een aantal corners die wat onrust in de 16 meter zaaide, maar pas in de 93e minuut viel de bal voor de voet van Redouan Hazzat bij zo'n situatie en van dichtbij schoot hij raak.
Super zuur voor Unitas natuurlijk . Alle jongens zaten er flink doorheen om na zo'n heroïsch gevecht met lege handen te staan.
Het moet een keertje goedkomen met dit team met deze vechtlust.
De eerste mogelijkheid krijgen de roodbroeken op 29 oktober als Quick naar Gorinchem komt.