4251PN
WERKENDAM
tel. 0183-501770

Op "de Zwaaier", zoals  het Wekendamse Sportcomplex ging Unitas de strijd aan met Kozakken Boys .
De voorbereiding loopt best goed bij Unitas. Midweeks werd er met 0-2 gewonnen bij Sportlust 46 en dan nu Kozakken Boys.
KB begon voortvarend. Unitas moest ale zeilen bijzetten om te voorkomen dat men snel op achterstand kwam.
De verdediging van Unitas ziet er zeer solide uit dit seizoen met een vandaag uitblinkende goalie Luc van Dongen, maar ook
de verdedigers waren niet van plan om één duimbreed toe te geven . De aanvallers komden voor rust niet echt een vuist maken en zo brak de rust aan met 0-0 en qua veldverhouding was dat goed voor Unitas en matig voor KB.
Raphael Narey en Medhanie waren niet in de basis begonnen bij Unitas , maar in de tweede helft waren zij er wel bij en dat was prima voor Unitas dat ook nu meer aan aanvallen toekwam en al snel in de tweede helft scoorde Raphael na voorbereidend werk van Mehanie de 1-0.
Een ongelukkig moment voor de Unitas goalie zorgde voor de 1-1 van KB, maar zij maakten dat weer goed door de 1-2 in eigen doel te werken.
In de tweede helft kon Unitas de gehele bank de kans geven om ook nog een steentje bij te dragen en gelijkwaardig partij te geven aan Kozakken Boys.
Een mooie overwinning voor Unitas en een boost voor het zelfvertrouwen.