Teamuitje Zaterdag 1 en 2, Er gaat niets boven Groningen! - Unitas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Teamuitje Zaterdag 1 en 2, Er gaat niets boven Groningen!

Teamuitje Zaterdag 1 en 2, Er gaat niets boven Groningen!

17 januari 2023 17:30


Het vorige teamuitje werd gehouden voor de Corona periode, dus Zaterdag 1 & 2 vonden het wel weer tijd om er samen op uit te gaan. Afgelopen vrijdag verzamelden de Roodbroeken zich bij het Martini Hotel in Groningen.

Sommige waren er al eerder en hielden de wacht in ‘De Oude Wacht’. In de gezellige, bruine kroeg werd gedobbeld, gepraat en gelachen. Sem en Abu kregen al vroeg een bijnaam van de barman:  Team IJsthee. Bij het dobbelen trok vooral Gido aan het kortste eind door vast te blijven zitten als ‘ridder’. Nadat onze Ridder zijn bier op had, is de hele groep met een hongerige buik neergestreken bij een pizzeria. Daar sloten nog enkele versterkingen zich aan. Met een volle buik en op volle sterkte trokken de mannen de stad in. Het mooie aan Groningen is dat je doordeweeks overal in en uit kan lopen zonder rijen, zo ook op deze vrijdag. De groep kon eenvoudig van De Drie Gezusters (inclusief draaiende bar) naar De Negende Cirkel, Het Gat van Groningen, Donovan’s en Het Vaatje. Halverwege de avond kwamen Mike en Hamid nog Bryan tegen, en vroegen aan hem of er nog iets gebeurd was. ‘3 Snaps geregeld’, was Bryan’s samenvatting. In Het Vaatje verzamelde de hele groep zich weer en sloot daar af. Om 05:30 uur vertrok de groep naar het hotel om het bed op te zoeken. 

 Zaterdag was er een vrije ochtend. Sommige sliepen uit, andere ontbeten of liepen een rondje door het druilerige Groningen. Om 13:30 uur stond padel op het programma. Edward Verduijn en Francois Chambone kwamen speciaal gezellig langs en sloten aan bij het padel. De meeste moesten zich er even toe zetten, maar al snel overwon het competitieve het van de brakheid. Er werden pittige rally’s gehouden en elk punt werd goed hoorbaar gevierd. Uiteindelijk waren Owen en Boaz het sterkste duo van de middag. Na het padel kon iedereen zich opfrissen en opmaken voor onze eigen pubquiz in het hotel. 

 Rudy had een mooie en gevarieerde pubquiz opgezet. Met een Voetbalfabet, een Wereldkaart, een Opstelling en echte Unitasvragen heeft hij een leuke mix aan vragen gemaakt. Met vragen als (1) bij welke supermarkt je Wuppies kon sparen , (2) in welke land Insigne nu voetbalt, (3) welke speler begon bij Almere City en nu bij Royal Antwerp voetbalt, en (4) hoeveel punten Zaterdag 1 en Zaterdag 2 nu hebben in de competitie. Tot het einde was het spannend, maar was het team van Eltjo, Elroy, Jelle en Bryan het sterkst.  

 Na de (in)spannende pubquiz werden de antwoorden en de vorige avond nog doorgenomen tijdens het diner. Na het diner vertrok de groep weer richting de stad. Daar was het een stuk drukker dan de vorige dag. De discotheek Palace en verschillende kroegen werden bezocht, waarna rond 06:00 uur de meesten pas weer naar huis gingen. Er is dus zoveel als mogelijk uit het uitgaansleven gehaald. Na een kort slaapje was het weer tijd om naar Gorinchem terug te rijden. Een mooie en vooral gezellig tussentijds teamuitje, waarbij we padel wel vaker willen gaan doen. Op naar de 2e helft van het voetbalseizoen! 

Extra credits aan de organisatie: Eltjo van Veen, Rudy Schrijver, Owen Verduijn en Job Lanting. 

 Antwoorden pubquizvragen: 

  1. Albert Heijn. 2. Canada. 3. Vincent Janssen. 4. Zaterdag 1: 18 punten en Zaterdag 2: 16 punten.
Teamuitje_Zaterdag1-2.jpg


Pubquiz.jpg


Pubquiz_uitslag.jpg 

Bron: Martin Bos
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!