Unitas uit de bekerWoensdag 21 september 2022 Unitas Zondag – DEM (Beverwijk) Beker Deze wedstrijd ging het er om . Wie wint komt in de koker en kan zomaar een lucratieve wedstrijd loten tegen een BVO-team Beide teams hadden toch een beetje angst om in

Unitas Zondag – DEM (Beverwijk)  Beker
Deze wedstrijd ging het er om . Wie wint komt in de koker en kan zomaar een lucratieve wedstrijd loten tegen een  BVO-team
Beide teams hadden toch een beetje angst om in het mes te lopen. De verdedigingen en de middenvelders hadden het druk. De aanvallers waren onmachtig aan beide zijden.
In de eerste helft was DEM wat beter en in de tweede helft Unitas. In de  verlenging ging het gelijk op.
Zeker waren er wat mogelijkheden aan weerskanten, maar die waren op één hand te tellen.
Dat het uiteindelijk, zelfs na verlenging, op een gelijkspel zou uitdraaien kon je de hele wedstrijd wel aan voelen komen.
De uiteindelijke penaltyreeks werd gewonnen door DEM met 5-4 en zo gaan zij door de koker in.
Unitas moet de ogen weer richten op de competitie, te beginnen zondag thuis tegen Groene Ster.